• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar kalsiyum için farklı alternatifler de var. Halk arasında süt yoğurt peynir en yaygınlaşmışı ama onlardan bile fazla kalsiyum içeren güsel alternatifleri var onları deneyin. Çiğ badem, pekmez ve en çok kalsiyumu bulunduran kaşar peyniri. Bunları bol tüketin o zaman siz de :KK66:

Kizlar merhaba
Dun aksamdan beri cok fenayim. Midem kocaman oldu. Sanki deli gibi yemisim de hazmedemiyorum. Oyle gergin ki karnim ne yapacagimi sasirdim. Bunun icin cozumunuz var mi?? Tartiya ciktim 2 kilo vermisim hamile kaldigimdan beri ama kiyafetlerim olmuyo.off ne yapicami sasirdim
Ayni dertten muzdaribim bende.Yigenimin kinasi icin elbise aldim bes gun evvel dun icine sigmadim.Deli olucam

Selam güzel anneler:) yarın okul varrr:(kendimi öğrencilik yıllarındaki gibi hissettim

Eklentiler

• IMG_30559361815962.webp
    IMG_30559361815962.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 77
cnm bende metpamit kullanıyorum arada alıyorum ewet bende de çok uyku hali halsizlik yapıyo çokda fayda söylenemez :KK43: maden suyu bende içiyorum arada bende etkili olmuyo ben devamlı bişey yiyorum atıştırıyorum meyve iyi geliyor bana
Tesekkurler canim bende metpamidi biraktim az az da olsa iki saatte bir biseyler yiyerek midemi rahatlatmaya calisiyorum bazen maden suyi da iyo geliyor. Saglikli hamilelikler ;))

Selam güzel anneler:) yarın okul varrr:KK43:kendimi öğrencilik yıllarındaki gibi hissettim
Ne kadar çok öğretmen var burda. Denk mi geldik acaba ? Ben de öğretmenim ama ben okulumu çocuklarımı çok özledim tek sıkıntım okulda henüz kimseye söylemek isyemiyorum mide bulantımı ve halsizliğimi nasıl gizleyeceğimi bilememek...bu yıl ikinci sınıf oldu benim kuzular ama 50 kişilik çok kalabalık bir sınıfım var inşallah çok yormazlar beni bu yıl.Allah nasip ederse 15 eylülde 9 haftalık olcam hala riskli dönem yani. Bu perşembe kalp atışı var mı diye gideceğiz umarım herşey yolundadır

evet haklısın temmuzdan beri burdayım işte 6 senedir her ayrılışta bunalımlara girerim böyle :KK43: canm sende kısacık kalmışsın kıyamam
ne güzel canım ya bende hemsireyim anca 2 hafta alabildim:KK57: ben bi haftada alıstım haklısın.bebişi görmeye gelcekler insallah öyle düsün canım hemde alısıyo insan ilk bi kac gün zor oluyor:KK1: sonra alısıyo insan mecbur calıscaz :KK23:bebillerimiz için:KK46:.bende 2 yıl ücretsiz izinmi alsam diyorum:oops:

ne güzel canım ya bende hemsireyim anca 2 hafta alabildim:KK57: ben bi haftada alıstım haklısın.bebişi görmeye gelcekler insallah öyle düsün canım hemde alısıyo insan ilk bi kac gün zor oluyor:KK1: sonra alısıyo insan mecbur calıscaz :KK23:bebillerimiz için:KK46:.bende 2 yıl ücretsiz izinmi alsam diyorum:oops:
şimdi yola çıktık ağlamamaya çalıştım daha kotu oldum canm :( inşallah bebeğim benimle kalırda gurbette artık kendimi yalnız hissetmem...bende ücretsiz izin alacağım sanırım bebeişim olduktan sonra :) sanıyım en büyük sorunum Antepe hala alışamamış olmam bir sene oldu geleli ağrıdaydık ama orda çok dostum vardı

Ne kadar çok öğretmen var burda. Denk mi geldik acaba ? Ben de öğretmenim ama ben okulumu çocuklarımı çok özledim tek sıkıntım okulda henüz kimseye söylemek isyemiyorum mide bulantımı ve halsizliğimi nasıl gizleyeceğimi bilememek...bu yıl ikinci sınıf oldu benim kuzular ama 50 kişilik çok kalabalık bir sınıfım var inşallah çok yormazlar beni bu yıl.Allah nasip ederse 15 eylülde 9 haftalık olcam hala riskli dönem yani. Bu perşembe kalp atışı var mı diye gideceğiz umarım herşey yolundadır
bende ozledim bebelerimi o aytıda 2. sınıf zormuş senin allah yardımcın olsun bende ozel eğitim sınıfında oğretmenim

Canlarim cok sagolun.. cok sukur iceride bi kanama yok.. neden oldugunu anlayamadik ama hem vajinal hem diger ultrasonla bakti, bi kanama bi sikinti yok dedi.. idrar enfeksiyonu olabilir bi takip et dedi.. cunku akinti falan yok sade idrarda vardi..
Sonuc olarak cok sukur iyiyiz ve evet gec dollenmeden 1 hafta falan geriden geliyormusum..
Ohhhh:) çok şükür canım gözümüz aydın:KK49:

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?
Canım kan sulandırıcıların saati Hiç önemli değil ben dr.uma sormuştum ama genellikle aynı saatler civarlarında olsa daha iyi ama hiç farketmez demişti için rahat olsun

şimdi yola çıktık ağlamamaya çalıştım daha kotu oldum canm :KK43: inşallah bebeğim benimle kalırda gurbette artık kendimi yalnız hissetmem...bende ücretsiz izin alacağım sanırım bebeişim olduktan sonra :) sanıyım en büyük sorunum Antepe hala alışamamış olmam bir sene oldu geleli ağrıdaydık ama orda çok dostum vardı
iyi yolculuklar arkadaşım şahsi arabanızla mı çıktınız yolculuk iiçin ne diyor doktorlar bende bayrama memlekete gitmek istiyorum ama bilemiyorum

şimdi yola çıktık ağlamamaya çalıştım daha kotu oldum canm :KK43: inşallah bebeğim benimle kalırda gurbette artık kendimi yalnız hissetmem...bende ücretsiz izin alacağım sanırım bebeişim olduktan sonra :) sanıyım en büyük sorunum Antepe hala alışamamış olmam bir sene oldu geleli ağrıdaydık ama orda çok dostum vardı
canım benim ya bende cok kötü olmustum trene binerken gitmesi güzelde dönmesi kötü:KK14:bende 7 aylık evliyim 7 aydır ayrıyım ailemden önceden köyde calısıyodum orda ailem yanımda kalıyodu tek kalmıyım diye.gurbet cok zor.bende alısamadım buraya ankaradayım suan büyük sehir bana göre degil Allahtan 3 yıl sonra tayin olcaz doguya gitcez:KK55:bundan sonrada esime dedim küçük sehir istiyorum büyük sehir istemek yok.yürüye yürüye carsıya gitmek istiyorum.burda hersey zor.canını sıkma kk olunca vakit daha cabuk geciyo inan burda konusmak iyi olyo hem tellede konusursun.bebiş bize cok büyük güç vercek yanlızlıgımızı giderecek Allah korusun onları:D

Mrahba kizlar nasilsnz biz memlekete geldik yaz tatili için su an kayinvalidelerdeym el bebek gül bebek bakiyorlar kayinbabam meyvemsi onume getiriyor kayinvalide cayima kadar kendi veriyor torununuz olacak diye oluyorlar.inşallah Allah nasip eder.bu arad a bazi arkadaslarin kanamasi olmuş geçmiş olsun progestani ihmal etmeyin ben hamile olduğumu öğrendikten sonra basladim günde 400mg simdilik kanama yok cok şükür progestani günde 600mg kadar alabiliyorsunuz birde bol bol uzanin inşallahggeçer

iyi yolculuklar arkadaşım şahsi arabanızla mı çıktınız yolculuk iiçin ne diyor doktorlar bende bayrama memlekete gitmek istiyorum ama bilemiyorum
evet canım şahsi arabamızla gidiyoruz çok teşekkürler :) doktorum hiçbir sıkıntı olmaz demişti canım inşallah

Mrahba kizlar nasilsnz biz memlekete geldik yaz tatili için su an kayinvalidelerdeym el bebek gül bebek bakiyorlar kayinbabam meyvemsi onume getiriyor kayinvalide cayima kadar kendi veriyor torununuz olacak diye oluyorlar.inşallah Allah nasip eder.bu arad a bazi arkadaslarin kanamasi olmuş geçmiş olsun progestani ihmal etmeyin ben hamile olduğumu öğrendikten sonra basladim günde 400mg simdilik kanama yok cok şükür progestani günde 600mg kadar alabiliyorsunuz birde bol bol uzanin inşallahggeçer
maaşallah ne iyilermiş :)

canım benim ya bende cok kötü olmustum trene binerken gitmesi güzelde dönmesi kötü:KK14:bende 7 aylık evliyim 7 aydır ayrıyım ailemden önceden köyde calısıyodum orda ailem yanımda kalıyodu tek kalmıyım diye.gurbet cok zor.bende alısamadım buraya ankaradayım suan büyük sehir bana göre degil Allahtan 3 yıl sonra tayin olcaz doguya gitcez:KK55:bundan sonrada esime dedim küçük sehir istiyorum büyük sehir istemek yok.yürüye yürüye carsıya gitmek istiyorum.burda hersey zor.canını sıkma kk olunca vakit daha cabuk geciyo inan burda konusmak iyi olyo hem tellede konusursun.bebiş bize cok büyük güç vercek yanlızlıgımızı giderecek Allah korusun onları:D
ah yavrum daha yeniymişsiniz Allah bozmasın inşallah :) biz 6. Senemizfeyiz çok şükür bende sevmiyorum büyük şehirleri burada 4 senemiz kaldı biri gitti şukur :)

progestan kullananlar, siz de ne gibi yan etkiler oldu? ben 2 gündür 200lük günde 3 tane içiyorum. ama midem çok bulanıyor ve ilacı aldıktan 2 saat sonra bayılırcasına uyuyorum. benim gibi olan var mı aranızda kızlar?

Okulu ve çalışmayı ben de severim ve özledim ama yarın ilk kez yeni bi okula baslicam ama sabah bulantilarim beni mahvediyor:(ilk d3fa taniscagim insanların yanında asik suratla dolaşmak istemiyorum:(ayrıca kimseye de soylemeyecegim için bu beni baya zorlayacak

Back
X