• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın sevgili anne adayları. Benim 2 gündür hafif kanamam var, yani daha doğrusu lekelenme demek daha doğru olur. İlk gün çok açık pembe gibiydi dün biraz daha koyulaştı. İlk gün görürü görmez hemen doktoruma gittim, herşey yolunda dedi. Kan rengine dönerse, yoğunlaşırsa saat kaç olursa olsun hemen beni ara, görmem gerekir dedi. Progestan kullanmana henüz gerek yok dedi. Dün rengi koyulaştı ve iç çamaşırıma bulaşmış. Dün işten erken çıkıp eve gittim, evde farkettim. Aradım, gelmen lazım, telefonda iyi ya da kötü diyemem dedi.Tam da o sırada yağmur başladı ve ben en yisi araba ile gitmeyeyim, hem çok trafikte kalırım, içim şişer hem de park yeri bulamam diyerek taksi çağardım am taksi durağında taksi olmadığı için taksi gelmek bilmedi. 30 dk bekledikten sonra baktım kanama devam etmiyor, gitmekten vazgeçip yatıp dinlendim. Şimdilik birşey yok gibi ama bugün de olursa öğlen gideceğim. Benden haberler bu.

="Elifjoyyy, post: 36756845, member: 360504"]Günaydın sevgili anne adayları. Benim 2 gündür hafif kanamam var, yani daha doğrusu lekelenme demek daha doğru olur. İlk gün çok açık pembe gibiydi dün biraz daha koyulaştı. İlk gün görürü görmez hemen doktoruma gittim, herşey yolunda dedi. Kan rengine dönerse, yoğunlaşırsa saat kaç olursa olsun hemen beni ara, görmem gerekir dedi. Progestan kullanmana henüz gerek yok dedi. Dün rengi koyulaştı ve iç çamaşırıma bulaşmış. Dün işten erken çıkıp eve gittim, evde farkettim. Aradım, gelmen lazım, telefonda iyi ya da kötü diyemem dedi.Tam da o sırada yağmur başladı ve ben en yisi araba ile gitmeyeyim, hem çok trafikte kalırım, içim şişer hem de park yeri bulamam diyerek taksi çağardım am taksi durağında taksi olmadığı için taksi gelmek bilmedi. 30 dk bekledikten sonra baktım kanama devam etmiyor, gitmekten vazgeçip yatıp dinlendim. Şimdilik birşey yok gibi ama bugün de olursa öğlen gideceğim. Benden haberler bu.[/QUOTE]
Gecmis olsun cnim en ufak lekeyi onemse derim sana. Bide lekelenmen varsa neden protestan vermiyor Dr un progestanin hicbir zarari yok en azından kanamayi önlüyor çok dikkat et lekelnme bile olsa sürekli Yatman lazim benim Dr 4aya kadar kullanabileceğini söyledi progestani ben hep kullanıyorum bence drcagit ihmal etme

Günaydın sevgili anne adayları. Benim 2 gündür hafif kanamam var, yani daha doğrusu lekelenme demek daha doğru olur. İlk gün çok açık pembe gibiydi dün biraz daha koyulaştı. İlk gün görürü görmez hemen doktoruma gittim, herşey yolunda dedi. Kan rengine dönerse, yoğunlaşırsa saat kaç olursa olsun hemen beni ara, görmem gerekir dedi. Progestan kullanmana henüz gerek yok dedi. Dün rengi koyulaştı ve iç çamaşırıma bulaşmış. Dün işten erken çıkıp eve gittim, evde farkettim. Aradım, gelmen lazım, telefonda iyi ya da kötü diyemem dedi.Tam da o sırada yağmur başladı ve ben en yisi araba ile gitmeyeyim, hem çok trafikte kalırım, içim şişer hem de park yeri bulamam diyerek taksi çağardım am taksi durağında taksi olmadığı için taksi gelmek bilmedi. 30 dk bekledikten sonra baktım kanama devam etmiyor, gitmekten vazgeçip yatıp dinlendim. Şimdilik birşey yok gibi ama bugün de olursa öğlen gideceğim. Benden haberler bu.
geçmiş olsun cnmm dikkat et ALLAHIMMM miniğini saba bağışlasınn :)

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrr :KK68:

="Elifjoyyy, post: 36756845, member: 360504"]Günaydın sevgili anne adayları. Benim 2 gündür hafif kanamam var, yani daha doğrusu lekelenme demek daha doğru olur. İlk gün çok açık pembe gibiydi dün biraz daha koyulaştı. İlk gün görürü görmez hemen doktoruma gittim, herşey yolunda dedi. Kan rengine dönerse, yoğunlaşırsa saat kaç olursa olsun hemen beni ara, görmem gerekir dedi. Progestan kullanmana henüz gerek yok dedi. Dün rengi koyulaştı ve iç çamaşırıma bulaşmış. Dün işten erken çıkıp eve gittim, evde farkettim. Aradım, gelmen lazım, telefonda iyi ya da kötü diyemem dedi.Tam da o sırada yağmur başladı ve ben en yisi araba ile gitmeyeyim, hem çok trafikte kalırım, içim şişer hem de park yeri bulamam diyerek taksi çağardım am taksi durağında taksi olmadığı için taksi gelmek bilmedi. 30 dk bekledikten sonra baktım kanama devam etmiyor, gitmekten vazgeçip yatıp dinlendim. Şimdilik birşey yok gibi ama bugün de olursa öğlen gideceğim. Benden haberler bu.
Gecmis olsun cnim en ufak lekeyi onemse derim sana. Bide lekelenmen varsa neden protestan vermiyor Dr un progestanin hicbir zarari yok en azından kanamayi önlüyor çok dikkat et lekelnme bile olsa sürekli Yatman lazim benim Dr 4aya kadar kullanabileceğini söyledi progestani ben hep kullanıyorum bence drcagit ihmal etme[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Sanırım doktorum bu tip bir kanamanın önemli olduğunu düşünmüyor. Bana direk dedi, kanama olunca hemen progestan verilir, duyarsan takma, şimdilik gerek yok dedi. Doktorum benim 5 yıllık falan doktorum ve ilk doğumumu da onunla yapmıştım, onun için çok güvenirim kendisine.

gunaydin canim, ben de senin gibi oldum. gecen cuma doktordan sonra pembe bir akinti oldu, sonrada kahverengi akinti oldu bir kere. ben doktorumu aradim bana progestan verdi. ama daha kontore gidemedim. yarin gidicem. umarim hersey yolundadir. bol sivi alip yatiyorum ve pozitif dusunuyorum. sana da oneririm canim. umarim iyi haberler aliriz,

Günaydın Kızlar

Benim kasıklarımda bir ağrı var bu sabah normal mi acaba ya regl günüm 9 undaydı acaba yaklaştı diye mi oluyor?

Geçmiş olsun kızlar. Doktor kontrollerin izi ihmal etmeyin. Benimde doktorum ilk gebeligimde şiddetli kanamama rağmen protestan vermemişti. Şimdi massallah kızım 4 yasında.
Bu arada göğüslerinde koyulasma ya da karnında hafiften olsa dikine bi çizgi beliren var mi? Eğer varsa bebisiniz erkek :) kız bebislerde bunlar olmuyo

Günaydın herkese!! Olumlu yorum ve motivasyonlarınız için herkese çok teşekkürler. Umarım buradaki herkesle beraber mutlu sona ulaşırız ve bu yaşadıklarımız anılarımızda kalır
Amin inşallah. Her zaman ikinci bir doktorun fikrini almalısınız. Şimdilik bekleyin. Bir sonraki görüşmenizde yine kötü yorumlarsa başka bir doktora daha görünün. Vereceğiniz kararlarda içiniz rahat eder.

kızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedi :KK43: onun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
bebeği sekizinci hafta görende var üzülme moralin bozulmasın sağlıklı beslen dua et ben gördümde 6 hafta 4 günlük minicik birseydı kalp atısınıda ondan bir haftamı 12 gün sonramı ne oyle bişe duydum yani bi haftada baya iyi gelişio bence üzülme ALLAHIN MUCİZESİNE İNAN güçlü ol hersey güzel olacak de bır hafta bencede bekle bekı bu sayede kalp atısda duyabilirsin ben 6 haftalıkken duymamıstım sadece minicik gormustum oda 7. haftaaya yakındı yani

Benim kendi doktorum da kahverengi veya pembemsi lekelenme olabilir olursa telaş yapma demişti. Sanırım o da ilaç verme taraftarı değildi. Hatta olursa gel falan da demedi. Ama geçen gün o izinli olunca başka doktora gittim lekelenmem var diye o da 100 mglık progestan verdi. 100 mg düşük bir dozaj değil mi kızlar? o_O

Cumartesi kendi doktoruma gideceğim. Hamilelik takvimine göre eller kollar bacaklar hareket ediyor ve ultrasonda görünebiliyormuş. Çok meraklandım. Şimdiye kadar pek birşeye benzetemiyordum. :KK64:Eşim de inşallah ilk defa kalp sesini duyacak. Ben geçen hafta mini minnacık duymuştum.:D

Benim kendi doktorum da kahverengi veya pembemsi lekelenme olabilir olursa telaş yapma demişti. Sanırım o da ilaç verme taraftarı değildi. Hatta olursa gel falan da demedi. Ama geçen gün o izinli olunca başka doktora gittim lekelenmem var diye o da 100 mglık progestan verdi. 100 mg düşük bir dozaj değil mi kızlar? o_O

Cumartesi kendi doktoruma gideceğim. Hamilelik takvimine göre eller kollar bacaklar hareket ediyor ve ultrasonda görünebiliyormuş. Çok meraklandım. Şimdiye kadar pek birşeye benzetemiyordum. :KK64:Eşim de inşallah ilk defa kalp sesini duyacak. Ben geçen hafta mini minnacık duymuştum.:D
merhaba, bende ayni durumdayim doktor progestan verdi 200luk gunde 3 defa. ama ilac bende cok yogun uyku yapti. sende de var mi ?

Geçmiş olsun kızlar. Doktor kontrollerin izi ihmal etmeyin. Benimde doktorum ilk gebeligimde şiddetli kanamama rağmen protestan vermemişti. Şimdi massallah kızım 4 yasında.
Bu arada göğüslerinde koyulasma ya da karnında hafiften olsa dikine bi çizgi beliren var mi? Eğer varsa bebisiniz erkek :) kız bebislerde bunlar olmuyo
cnmm benim ilk hamileliğimde oldu göğüs uçlarım ve çevresi koyulaştı ve dediğin gibi karnımda o dikey çizgi belirginleşti ve bebeğim erkekti :) şuan her ikiside yok ve bnm içimden de hep kız geçiyo hayırlısı olsun bakalımm sağlıklı olsunlarda farketmez :)

merhaba, bende ayni durumdayim doktor progestan verdi 200luk gunde 3 defa. ama ilac bende cok yogun uyku yapti. sende de var mi ?
Uyku ne demek. İlk iki üç gün bayılacak gibi oluyordum. Gözlerim kapanıp kapanıp duruyordu. Şu an yine uyku yapıyor. Yani uzun ve rahat uyuyorum.

slm canım gecmiş olsun bendede mantar var doktoru arayıp sordum zararı olmaz dedi ilaç vermedi ama ilişkiden sonra artmaya basladı bu cumartesi gidip soracagım bende.elma sirkeli suda oturuyorum o rahatlatıyo bide sebametin genital temizleme jelini aldım oda rahatlattı sızlaması azaldı.sana hangi kremi verdi.

Saol cnm banada doktorum travazol krem yazdı rahatlattı biraz

Back
X