• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Şu anki hamileliğinin hikayesi mi bu canım? Yani böyle şeyler söylenmesine rağmen çok şükür gebeliğin devam ediyor öyle mi?
Mayistaki hamileligim canim o zamana kadar beklediler emriyo yok diye malesef kurtaj oldum 6. 7. Haftada belli olmaz yani 10haftaya kadat bile bekliyo bazi drlar belki gec dollenmedir falan diye

Merhabalar kızlar benim bugün hafif bir lekelenme oldu eski hamileliğim aklıma geldi düşük yapmıştım ve korktum hemen hastaneye gittim Allah'a şükür bir problem yok dedi doktor hatta kalp atışı duyduk :KK68:önceden de düşük yapmış olduğum için düşük riskini azaltan bi iğne yaptı. HRS hastanesine Mehmet Fırat beye gittim ve sanırım orda devam edicem bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
Hepinize iyi akşamlar ve sağlıklı bebişler :KK73:

Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana inşaallah
Bir hafta sonra :KK43: Ama biz 5 gün sonra gidebiliriz çünkü eşim o tarihlerde olmıcak onu beklersem 10 gün sonra gitmem lasım. O da ben gitmeden gidelim istiyo. Umarım 5 gün sonraya görürüm artık. Kese her gün 1 mö büyürmüş kozlar. 5 gün sonra 12 mm olan kesemin 17 mö olması şazım. Oradan da sağlıklı bi gebelik mi anlayabilirim sanırım...

Kızlar iyi geceler anca görebiliyorum haberi aldıktan sonra bayaaa bi gezdim:confused::KK6:melegimin kalp atisini duyduk bguuun dunyanin en guzel sesi ve hissiymis Rabbimin bize verdigi gecen hafata 5m keseydi bu hafta 5 mm bebis olmus nasi hareket ediyo guzel kalbi :KK76:bnden boyle sukurler olsun sizler nasilsinizz:KK19::KK19:

kızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedi :KK43: onun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...

Ballibocekcim bizim haftamiz ayni. Ben de henuz daha ne bebegi gordum ne de kalp atislarini duydum. Doktorum 8. haftada duyacagiz dedi. Henuz netlesmemid birsey icin uzuntu yapma kendine. Daha dun kanamam var diye doktoruma gittim, kalp atisini da duyalim mi dedim, bekle-sabret dedi.

Kızlar iyi geceler anca görebiliyorum haberi aldıktan sonra bayaaa bi gezdim:confused::KK6:melegimin kalp atisini duyduk bguuun dunyanin en guzel sesi ve hissiymis Rabbimin bize verdigi gecen hafata 5m keseydi bu hafta 5 mm bebis olmus nasi hareket ediyo guzel kalbi :KK76:bnden boyle sukurler olsun sizler nasilsinizz:KK19::KK19:
Gozun aydinnnn

Ballibocek aklima takildi ya, sen nerde yasiyorsun? Baska doktora gitsene. Benim ilk muayenem 5. Haftamdaydi ve keseye bakarak karar verdi saglikli olup olmadigina. Kesenin buyuklugune ve sekline bakti. Hatta sonrasinda simdi daha iyiyim, kese tam olmasini istedigimiz gibi, dusuk riski %20'ye dustu dedi. 8. haftada da kalp atislarini duyacagiz ve riskin %5'e dusecek dedi.

Herkese merhaba. Ben de siteyi sürekli talip ediyorum ama bugün yazmak istedim. Ben de 8+2 hamileyim ve aşırı bulantım var. Canım hiçbirşey yemek istemiyor ve yediğim herşeyi çıkarıyorum. Okulda başladı, işe de gitmek zorundayım. Sürekli ağlıyorum, primabella diye bir bileklik duydum. Onu almayı düşünüyorum. İçiniDe kullanan var mı? Biri bu bulantılarım çabuk geçeceğini söylesin lütfen, yoksa daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:(((

Mayistaki hamileligim canim o zamana kadar beklediler emriyo yok diye malesef kurtaj oldum 6. 7. Haftada belli olmaz yani 10haftaya kadat bile bekliyo bazi drlar belki gec dollenmedir falan diye
Anladım canım içim rahatladı teşekkür ederim
Ballibocekcim bizim haftamiz ayni. Ben de henuz daha ne bebegi gordum ne de kalp atislarini duydum. Doktorum 8. haftada duyacagiz dedi. Henuz netlesmemid birsey icin uzuntu yapma kendine. Daha dun kanamam var diye doktoruma gittim, kalp atisini da duyalim mi dedim, bekle-sabret dedi.
teşekkürler moral oldunuz gerçekten. bir de eşimin şöyle bir senaryosu var: ona göre doktor bilerek biraz gizem ve tehlike yaratıyor ki haftaya kesin yine ona gidelim... ilk doktordu gittiğim sonuçta... hemen zaten çıkmadan haftaya çarşamba için randevu alın gelin hemen bir bakalım falan dedi... biraz fazla müşteri kapma telaşı da var gibi geldi bana sonradan... halbuki ilk çıktığımda yok yine bu doktora gelelim çünkü ilk halini bu biliyr bakalım o koyuluk gitmiş olacak mı, sonuçta bu doktor öncesini bildiği için kıyaslama şansı da olacak falan diyordum. yani adamın değişik bir kendine bağlama stili de olabilir bu taktik :)

kesen geçen hafta 5mmdi, bir hafta sonra bebek mi 5 mm olmuştu :KK57: peki bugün kesenin boyutu kaçtı acaba?

bebisin hayirli olsun :) bende henuz gebelik sekeri yok ama risk yuksek ( onceden insulin direnci oldugu icin)

beslenme uzmanina danistim, her tur tatlandiricidan uzak durmami soyledi, kahve konusunda da sadece turk kahvesi onerdi. kafeinsiz kahveleri sordugumda her turlu islenmis kahveden uzak dur dedi.. aklinda bulunsun..
Sağol CNm seninkide hayırlı olsun .. Bana söyleyenlerde alanında uzman kişilerdi yaklaşım farklılıkları olması mümkün ki buna doktorlar arasında da çok rastlıyoruz .. Umarım hepimiz için en iyisi olur ..

[QUOTE="ballibocek, post: 36754049, member: 60780için esen geçen hafta 5mmdi, bir hafta sonra bebek mi 5 mm olmuştu :KK57: peki bugün kesenin boyutu kaçtı acaba?[/QUOTE]

Bizimki hic solemiyo kuzum yaa yani mesela kese icin gidyosam onu yoksa bebekse onu gibi benimde aklima gelmedi hic keseyide olcmeddi ama doktorum daha ult girmeden heveslenme bi dur bakalim duyabilcez mi dedi duyduk cok sukur ve ult makinasiylada alakali bence bi arastir derim tatlim bu bazi doktorlarin bu hali beni oldurcek ha bu arada soyle dusun benden bi hafta ileri galiba satin mesela dedigim gibi benim gecen hafta noktaydi ne bebegi keseyi zor gordu doktor kuzumm

Anladım canım içim rahatladı teşekkür ederim

teşekkürler moral oldunuz gerçekten. bir de eşimin şöyle bir senaryosu var: ona göre doktor bilerek biraz gizem ve tehlike yaratıyor ki haftaya kesin yine ona gidelim... ilk doktordu gittiğim sonuçta... hemen zaten çıkmadan haftaya çarşamba için randevu alın gelin hemen bir bakalım falan dedi... biraz fazla müşteri kapma telaşı da var gibi geldi bana sonradan... halbuki ilk çıktığımda yok yine bu doktora gelelim çünkü ilk halini bu biliyr bakalım o koyuluk gitmiş olacak mı, sonuçta bu doktor öncesini bildiği için kıyaslama şansı da olacak falan diyordum. yani adamın değişik bir kendine bağlama stili de olabilir bu taktik :)

Doktorun haftayaki randevudan para almamasi lazim kontrol suresi cogu yerde minimum 10 gun, benim
Doktorda 14 mesela. Gecen pazartesi muayeneye gittim, dun kan geldigi icin gittigimde ucret odemedim. Buyuk ihtimal yarin da gidecegim yine odemeyecegim. Emin misin para alacagina? Sen bence en guzeli bir doktora daha gorun icin rahat etsin, o da ayni seyleri soylerse doktorunu ona gore secersin.

Herkese merhaba. Ben de siteyi sürekli talip ediyorum ama bugün yazmak istedim. Ben de 8+2 hamileyim ve aşırı bulantım var. Canım hiçbirşey yemek istemiyor ve yediğim herşeyi çıkarıyorum. Okulda başladı, işe de gitmek zorundayım. Sürekli ağlıyorum, primabella diye bir bileklik duydum. Onu almayı düşünüyorum. İçiniDe kullanan var mı? Biri bu bulantılarım çabuk geçeceğini söylesin lütfen, yoksa daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:KK43:((

Selam Canim öncelikle Rabbim kolaylik versin ben 9 cu haftayim ve benim de durumum ayni senin gibi, cok zor valla Allah yardimcimiz olsun =( dedigin bileklik hangisi bilmiyorum ama ben dün eşime aldirdim bitane benimki sea band akupressur band diye geciyor bilmiyorum dediğinin aynisimidir. dün taktim ama fayda etmedi ama yanlis takmisim düzelttim sonra bakalim fayda etsin diye bekliyorum simdi insallah faydasini görürüm, yarinda bakacam fayda etcekmi diye buraya yine yazarim inşallah faydasini görürsem:)

Doktorun haftayaki randevudan para almamasi lazim kontrol suresi cogu yerde minimum 10 gun, benim
Doktorda 14 mesela. Gecen pazartesi muayeneye gittim, dun kan geldigi icin gittigimde ucret odemedim. Buyuk ihtimal yarin da gidecegim yine odemeyecegim. Emin misin para alacagina? Sen bence en guzeli bir doktora daha gorun icin rahat etsin, o da ayni seyleri soylerse doktorunu ona gore secersin.
Canım para alıp almayacağını bilmiyorum açıkçası yalan söylemiyim şimdi ama başka bir doktora daha görünmek istiyorum. Ankarada yaşıyorum ben. Kesenin boyutu normal mi sata göre falan hiç söylemedi 12 günlük bir kese dedi sdc. Kesenin boyutu normal mi onu bilmiyorum yani...

Selam Canim öncelikle Rabbim kolaylik versin ben 9 cu haftayim ve benim de durumum ayni senin gibi, cok zor valla Allah yardimcimiz olsun =( dedigin bileklik hangisi bilmiyorum ama ben dün eşime aldirdim bitane benimki sea band akupressur band diye geciyor bilmiyorum dediğinin aynisimidir. dün taktim ama fayda etmedi ama yanlis takmisim düzelttim sonra bakalim fayda etsin diye bekliyorum simdi insallah faydasini görürüm, yarinda bakacam fayda etcekmi diye buraya yine yazarim inşallah faydasini görürsem:)

Bencede iyi bi araştır böle soru iişareti oolacağına aklında üstelik hap falan verdi mi oyle bi ihtimal varsa ki ozaman bi hafta sonraya bakalim demesi biraz sacma bana o doktor biraz havada konusuyomus gibi geldi

Back
X