• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın herkese. Bu sabahta me kadar kilo aldığımı farkederek diyetisyene gitmeye 1 adım daha yaklaştım. Bir yanım git sağlıklı beslen derken diğer yanım hamileliğin tadını çıkar istediğini ye diyor? diyetisyene giden var mı aramızda:KK72:

Günaydın herkese. Bu sabahta me kadar kilo aldığımı farkederek diyetisyene gitmeye 1 adım daha yaklaştım. Bir yanım git sağlıklı beslen derken diğer yanım hamileliğin tadını çıkar istediğini ye diyor? diyetisyene giden var mı aramızda:KK72:
Ben gidiyorum canım ama benim kilo problemim var tadını çıkarmaya kalksam heralde doğumda çatlarım.

Kizlar hamile kaldgmda 46,5 kiloydum ben.yakin zamanda tartilmadim ama kilo aldigimi zannetmiyorum.mide bulantisndan hic bise yiyemiyorum.benimle ayni durumda olaniniz var mi

Kizlar hamile kaldgmda 46,5 kiloydum ben.yakin zamanda tartilmadim ama kilo aldigimi zannetmiyorum.mide bulantisndan hic bise yiyemiyorum.benimle ayni durumda olaniniz var mi
bbende zorla yiyorum canm okula gitcem birazdan ama sadece çubuk kraker yedim şimdi bulanma değil benmki ama yiyemiyorum maalesef

bbende zorla yiyorum canm okula gitcem birazdan ama sadece çubuk kraker yedim şimdi bulanma değil benmki ama yiyemiyorum maalesef
Canım bende öyleyim.senin kilon ne kadar bilmiyorum ama,ben cok zayif goruyorum kendimi,rahatsz oluyorum bu durumdan. cok korkuyorum bebege bise olcak diye.

Aynen senin durumundayim 3 kilo verdim si mdi toparlamaya calisiyorum.pEynir ekmek ve karpuz disinda hicbisey yiyemiyordum onu bile zorla yutuyodum suan biraz daha iyiyim ama hergunum ayni deil:KK43: dusunki folik asit ilacimi tam bir haftadr alamiyorum ilac dilime degince boguruyorm yutamiyorm:KK43:seni cok iyi anliyorum ne evde yemek yapabiliyorum nededisarida yemek yapabiliyorum tam 1 aydr evde yemek yapmiyorm.esimde benimle birlikte zayifladi:)) ins cabuk atlatiriz bu durumu:s

Aramizda 4 gun var
Benim ilk gebeligimde 14.haftada epey azalmisti
Az daha sabir en zor haftalar 8 ve 9 zaten
Daha siddetli olmaz insallah
Dua edelim ben hep ediyorum

Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
CNM BNM SENİN İÇİN KÖTÜ BİR İZLENİM OLMUŞ AMA BU DEVLETLE ÖZELLE ALAKSI HASTANEYE VE DOKTORA BAĞLI AMA YÜZDE 80 DOKTORA BAĞLI BENDE GEÇEN SENE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN DEVAMLI ÖZELE GİTTİM ERKEN DOĞUM YAPTIM BİRGÜN ÖNCESİNDE ÖZELDE KONTROLÜM VARDI ARADAN 24 SAAT GEÖMEDİN BNM SUYUM GELDİ VE DOĞUM BAŞLADI VE DOKTORUN BANA DEDİĞİ BEN BİŞEY YAPAMAM ÇOK ERKEN VE SAMSUN KADIN DOĞUM HASTANESİNE ZOR YETİŞTİM AMBULANSLA YANİ DEVLET KURTARDI BENİ :( ALLAHIM İİLERLE KARŞILAŞTIRSIN BU DEFA HER İKİSİNEDE GİDİYORUM AMA ÖNCELİĞİM DEVLETTEN YANA

GÜNAYDINN KILZAR NASILSINIZZ? DÜN GECE MİDEM YÜZÜNDEN ACİLLİK OLDUMMM SERUM YEDİM AMA NAFİLE HİÇ FAYDASI OLMADI AYNIYIM MİDEMDE TAŞ OTURUYO NE YEDİRİYO NE AÇ DURDURUYO NE YESEM ÇIKARTIYORUM :( ENFEKSİYONUMDA BAŞLAMIŞ YİNE SU İÇECEKSİN DİYO AMA SU MİDEMİN BAŞ DÜŞMANI NE YAPICAZ YAA :(

Günaydın kızlar,
Biliyorsunuz bahsetmiştim bu benim 2. hamileliğim. Ama sanki ilk ben kızımda hiç 1 şey yaşamamışıım. Her sabah akşam 3-5 kere kusuyorum. Ayaklarım deseniz davul gibi şişiyor akşamları...Ayağı şişen var mı benim gibi?

maşallah sana ozaman bulantı değilde iştahsıxlık ve halsizlik oldurecek beni vallahi...

Allah kolaylik versin balım yaa calisiyosun bide ya zor oluyodur iyice bende halsizlik cçok oluyo ama en aazından yatabiliyorum kotu olunca meyve ve sut iyi geliyor sanki bi dene bakalımistersen :KK19:

QUOTE="didemanne, post: 36772772, member: 621503"]Günaydın kızlar,
Biliyorsunuz bahsetmiştim bu benim 2. hamileliğim. Ama sanki ilk ben kızımda hiç 1 şey yaşamamışıım. Her sabah akşam 3-5 kere kusuyorum. Ayaklarım deseniz davul gibi şişiyor akşamları...Ayağı şişen var mı benim gibi?[/QUOTE]
Canim bence bi doktoruna Daniş cçoktuzlu yediği için ablamda olmuştu ama daha sonraki evrelerdeydi o

günaydın hanımlar
GÜNAYDINN KILZAR NASILSINIZZ? DÜN GECE MİDEM YÜZÜNDEN ACİLLİK OLDUMMM SERUM YEDİM AMA NAFİLE HİÇ FAYDASI OLMADI AYNIYIM MİDEMDE TAŞ OTURUYO NE YEDİRİYO NE AÇ DURDURUYO NE YESEM ÇIKARTIYORUM :KK43: ENFEKSİYONUMDA BAŞLAMIŞ YİNE SU İÇECEKSİN DİYO AMA SU MİDEMİN BAŞ DÜŞMANI NE YAPICAZ YAA :KK43:

bende aynıyım canım ama daha yeni yeni kusmam azaldı gibi önceden her bi saatte kusmam olurdu şimdi sabahları ve akşamları olmaya başladı ne hikmetse su içemiyorum su içimi curulttup daha fazla bulantı yapıyor

QUOTE="ddgeçmişol, 36772742, member: 466237"]GÜNAYDINN KILZAR NASILSINIZZ? DÜN GECE MİDEM YÜZÜNDEN ACİLLİK OLDUMMM SERUM YEDİM AMA NAFİLE HİÇ FAYDASI OLMADI AYNIYIM MİDEMDE TAŞ OTURUYO NE YEDİRİYO NE AÇ DURDURUYO NE YESEM ÇIKARTIYORUM :KK43: ENFEKSİYONUMDA BAŞLAMIŞ YİNE SU İÇECEKSİN DİYO AMA SU MİDEMİN BAŞ DÜŞMANI NE YAPICAZ YAA :KK43:[/QUOTE]
Canim cok gecmis olsu ins hemen atlatirsin davsen ve bebisin rahatlarsiniz biraz ha bide bole suyu yudum yudum icmeyi denesen bes dkka da bi?

QUOTE iyolog86, post: 36772666, member: 336258"]Aramizda 4 gun var
Benim ilk gebeligimde 14.haftada epey azalmisti
Az daha sabir en zor haftalar 8 ve 9 zaten
Daha siddetli olmaz insallah
Dua edelim ben hep ediyorum[/QUOTE]

Nasilsin tatlımn nasi olduun ?

Back
X