• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben hiç hamile diğilim gibi hiç bir belirtim yok olmadıda ne miğde bulantısı nede başka bişey bazen endişeleniyorum bebeğim içerde durumu nasıl ayın 15 randevum var sabırsızlıkla bekliyorum
Canım herkesin belirtileri aynı olmaz hatta aynı annede bebeklere göre bile farklı olurmuş. Hiç belirti göstermeyip nır topu gb bebekleri olan bir sürü kişi var ;)

Surekli uyuyorum kuzum simdi uyandim hatta olu gibi uyuyorum uykumu bolen surekli bi tuvalet sancisi ve uyanmaya yakin sizim sizim gogusler ama deger :nazar::KK39:baskada belirtim yok zaten bol belirtilileri kiskiskan miyo dilim diyinki suna birkaç gün mide bulantısı ver Rabbim:KK71: saka sakaaa:KK31:siz nasilsiniiiz tanecik anneleriii:KK76:

valla bendede uyku basması ve şişkinlik dışında sorun yok aman dilini ısır şükret haline :KK24:

Benimde sürekli tuvaletim geliyor artık su içmeye korkar oldum sabaha kadar 3 kere kalkıyorum herdefasında da susamış oluyorum.

maşallah sana ozaman bulantı değilde iştahsıxlık ve halsizlik oldurecek beni vallahi...

benim 5 - 7 hafta arası acayip karnım acıkıyordu şimdi midem bulanmamasına rağmen cnm hiç bişey çekmiyor. Arada bayık bayık bakıyormuşum arkadaşlar öyle diyor :KK16: bi kaç hafta sabret geçecek bu günler

İn
Canım herkesin belirtileri aynı olmaz hatta aynı annede bebeklere göre bile farklı olurmuş. Hiç belirti göstermeyip nır topu gb bebekleri olan bir sürü kişi var :KK66:
inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucamıza ve bu endişelerimiz biter

Premesis bulantı hapı kullanan varmı aranızda gebeler için uygunmuş ama ıcınde folık asıt ve b6,b12 vıtamını fln da varmış bunu baska bır doktor verdı diğer doktor metpamid vermişti o plesantadan bebeğe geciyormuş bıraktım bu premesis nasıl acaba

Midesi bulanmayanlar bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Midesi bulanmayanlar bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
kraker ve maden suyunu dene canım bide gerçekten zor bi durum

Merabayınnnn... Bugün hiç girme ve okuma fırsatım olmadı malesef. Umarım herkesler iyidir. Ben şu mide bulantısı olayını merak ettim. Bende de bugün bir mide bulantısı oldu hala da devam ediyor ama bu gebelik bulantısı mı başka bişi mi anlamadım. Size sormak isterim. Arka planda sürekli bi bulantı var ama hiç kusturacak kadar değil ama kendini de unutturmuyo... Böyle mi oluyodu sizin de?

Merabayınnnn... Bugün hiç girme ve okuma fırsatım olmadı malesef. Umarım herkesler iyidir. Ben şu mide bulantısı olayını merak ettim. Bende de bugün bir mide bulantısı oldu hala da devam ediyor ama bu gebelik bulantısı mı başka bişi mi anlamadım. Size sormak isterim. Arka planda sürekli bi bulantı var ama hiç kusturacak kadar değil ama kendini de unutturmuyo... Böyle mi oluyodu sizin de?
Benim bulantımda öyle. Öğürtecrk kadar değil ama var

Maalesef ins siddetlenmez cnm senin haftanda bende ogurmuyordum...
Iki gebeligimdeki tecrubem 8.haftada tavan yapiyor bulanti

Aynen öyle. Acıkınca yani şeker düşünce mi artık bilemiyorum biraz artıyor birşeyler atıştırınca geçiyor. Ama sürekli bir bulantı hali var.

Hic problem yasamiyorum normal midir diyen arkadasim, yat kalk dua et Allah'in sevdigi kulusun diye :) daha ne olsun, mis gibi iste. Benim de ilk hanileligimde nerdeyse dogurana kadar hicccc sikintim olmadi. Ne bulanti, ne kusma, ne agri, ne uyuyamama. Sadece sona dogru karpal tunel sendromu yasadim.

Ballibocekcim, herkesin bunyesi eminim farkli hissediyor ve yasoyordur. Benim hafif bulantilarim var ama burada yazilanlar kadar degil, onlari okuyunca cok sukur diyorum. Istahim bir gelitor, sonra yediklerimden tiksiniyorum, bazen hic birsey yiyemiyorum falan.

Biyologcum nasilsin? Hecti mi carpintin? Sonuc var mi?

Bademet ve biliko artik burdan konusmaya devam ederiz sekerler. Ben faceten ciktim.

Ya insallah olmaz canim
Zaten sey gibi
Hani midene birsey dokunur rahatsiz olursun gibi
Ya tarifi bile kotu ama tum yiyecekler bozuk gibi kokuyor:)))
Su dahil
Kokuda sıkıntım yok henüz çok şükür ama söylemesi ayıp 2 gün önce biber dolması yapmıştım ondan yemiştim sonra bugün yemek yoktu biber yicektik aklıma gelmesi bile midemi bulandırdı. Noldu da bir anda soğudum dolmadan anlamadım gerçekten. Şu anda sanki hamilelik sonuna kadar biber dolması yiyemicekmişim gibi hissediyorum:KK43:

Benim de oyle butun gun midem bulaniyo ama cok hafif hafif ustelik benim ikiz :)

kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük

Back
X