• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar kimseden kimseye fayda yok valla kimse demiyo bir işin ucundan tutarım diye yakında ablam var oda Ariyo canın bişey istiyomu tamam ya ben çok duygusala bağladım bilmiyorum ama bu duruma çok uzuluyorum
AYNI ALINGANLIK BENDE DE VAR CNM BNM MALUM YAŞADIKLARIMIZDAN DOLAYI BİZ BİRAZ DAHA HASSASIZ :KK57:

ay canım ömürleri okadarmış herşeyde vardır bi bildiği:KK43:
aslında şuan ikiside yok bari gönlümüzden geçen olsunda diğer 2. bebişlerimizde oluruna bırakırız hangisi olursa artık:KK30:
HAYIRLISI OLSUN CNM :)

Evet canim dediğin doğru biz daha yoğun yaşıyoruz suan duyguları bu duygu yoğunluğu katlanarak gitmesinde
CNMM ALLAHIN TAKDİRİYLE BİZ DUYGULARIN EN ACISINI YAŞADIK İNŞALLAH RABBİM BUNDAN SONRA GÜLDÜRECEK YÜZÜMÜZÜ BEN BUNA İNANIYORUMM KÖTÜ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM :( RABBİM ÇOK BÜYÜK İNŞALLAHHH GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYO :)

CNMM ALLAHIN TAKDİRİYLE BİZ DUYGULARIN EN ACISINI YAŞADIK İNŞALLAH RABBİM BUNDAN SONRA GÜLDÜRECEK YÜZÜMÜZÜ BEN BUNA İNANIYORUMM KÖTÜ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM :KK43: RABBİM ÇOK BÜYÜK İNŞALLAHHH GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYO :)
İnşallah arkadaşım bende inanıyorum bol bol dua ediyorum güzel allahım bizimle birlikte nerde varsa yüzlerini gülsün insallah

İnşallah arkadaşım bende inanıyorum bol bol dua ediyorum güzel allahım bizimle birlikte nerde varsa yüzlerini gülsün insallah
GEÇEN GECE YİNE GÖRDÜM OĞLUMU RÜYAMDA O KADAR TATLIYDIKİ BÜYÜMÜŞ KOCAMAN OLMUŞ HEM SEVİYODUM HEMDE EMZİRİYODUM :( ONU ÇOK ÖZLÜYORUM İÇİMİN ACISI HİÇ GİTMİYO DEDİĞİN GİBİ RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ GÜLDÜRSÜN :KK57::KK57:

GEÇEN GECE YİNE GÖRDÜM OĞLUMU RÜYAMDA O KADAR TATLIYDIKİ BÜYÜMÜŞ KOCAMAN OLMUŞ HEM SEVİYODUM HEMDE EMZİRİYODUM :KK43: ONU ÇOK ÖZLÜYORUM İÇİMİN ACISI HİÇ GİTMİYO DEDİĞİN GİBİ RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ GÜLDÜRSÜN :KK57::KK57:
Canim benimde sanki bugün kokusu geldi burnuma çok güzel kokuyodu kucağıma aldığımda ne ağladım bu gün şişti valla gözlerim ama şükürler olsun Rabbime

kizlar cok yoruldum. universitede hocayim bugun ilk dersim vardi. oluyorum yorgunluktan. ogrencilerim hamile oldugumu anlarlar diye tahmin ediyordum allahtan kimse anlamadi. rahatladim, 3. ayim bitene kadar ogrencilerime soylemek istemiyorum da!

Allah kolaylık versin canım ben biraz ayakta durunca bile belim kopuyor Allah sana sabır versin ben de çalışıyorum ve çok zorlanıyorum gerçekten
selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal

selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal alıyor :KK43:
Allah dayanma gücü versin hepimize

Bende de migren var sanırım migreni de tetikliyor biraz daha fazla ağrı hissediyoruz diye düşünüyorum Allah sabır versin inşallah 3 ay olduktan sonra rahatlarız

GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM, GEÇENLERDE BENDE AŞIRI ŞEKİLDE ÇEKTİM İKİ GÜN PAROL İÇTİM BANAMISIN DEMEDİ :KK43: NORMALDE DE VAR BENDE KAFAMDA SERSEMLİK BİR AĞIRLIK AMA O ZAMAN ÇOK ŞİDDETLİYDİ :KK57:

Sağol canım Allah razı olsun ben de çok şiddetli çekiyorum bazen dayanılmaz oluyor ekrana bakamıyorum sanırım migrenimde artıyor ama bi mide bulantısı kadar zorluyor insanı :(

sendemi:KK43: çoğu kişinin yeniden başlamış bulantıları tabi benmde tam bitti dedim şimdi dahada şiddetli başladı

Daha şiddetli diyemem canım ama oggggg demeler başladı tekrar

Minik asyamız abla oluyor ne güzel :)) çok Duygulandım benim minik sıpa mahir de abi olucak inş .. Vay be daha dün gibi hatırlıyorum onları Mayıs anneleri topiğinde konuşurken .. Hele Asya'nın doğmasını dört gözle beklemiştik .. Gözlerimizdeki yaş hep inş böyle mutluluktan olur :KK66:)

Evet ya Asya resmen dogamamisti:)
Topik olarak her gün umutlaniyorduk
Çok güzel günlerdi
Tecrübesizce beklemek daha heyecanliydi sanki canım vallahi cok güzel duygular yaşıyoruz çok şükür Rabbim e

slm canım benim 2-3 haftadır agrıyor yürüyemiyorum bazen kalkarken hareket edemiyodum.doktora sordum ben normalmiş gebelikte.devamlı sırt üstü yatmamak gerekmiş.kemiklerimiz genişliyormus ve yumusuyormus.vücut hazırlıyor kendini.
evet canım olabilir birde ben oturarak çalışıyorum arada kalkıp turluyorum ama genelde bilgisayar başı ondan kaynaklı da olabilir belki değil mi?

Allah kolaylık versin canım ben biraz ayakta durunca bile belim kopuyor Allah sana sabır versin ben de çalışıyorum ve çok zorlanıyorum gerçekten

Bende de migren var sanırım migreni de tetikliyor biraz daha fazla ağrı hissediyoruz diye düşünüyorum Allah sabır versin inşallah 3 ay olduktan sonra rahatlarız

Sağol canım Allah razı olsun ben de çok şiddetli çekiyorum bazen dayanılmaz oluyor ekrana bakamıyorum sanırım migrenimde artıyor ama bi mide bulantısı kadar zorluyor insanı :(
cok sagol canim, allah calisan butun anne adaylarina guc, kuvvet versin.

kizlar cok yoruldum. universitede hocayim bugun ilk dersim vardi. oluyorum yorgunluktan. ogrencilerim hamile oldugumu anlarlar diye tahmin ediyordum allahtan kimse anlamadi. rahatladim, 3. ayim bitene kadar ogrencilerime soylemek istemiyorum da!

Hocam yeni dönemimiz hayirli olsun ben de üniversitede calisiyorum... gazi deyim hatta siz neredesiniz?

Kizlar nolur yardimci olun dktru aramaya utanıyorum gynoferon demir hapi kullanıyorum buyuk tuvaletim koyu tamam onu her demir ilaci yapıyor ama cok Afedersiniz kokusu cok degisik kullanan varmi ve mumkunmu en korktugum bebegime biseymi olduda kokusu degisti.. annelik boyle bisey sanırım.. herseyden birsey ariyoruz cuma ikili testim var ama aklimi yicem sanırım:KK43:

Arkadaslar okudum, herkes ayni valla :KK48:
Ben de çok şükür 4 gundur iyi gibiyim en azından yemek yiyorum diyordum, bugun başladım yine ogk oggk ogurmeye :KK35:
Çıkaramıyorum da ben...
Ayrica o bel agrisi da dehşet halde var epeydir. ama normalmis. Benim fizik tedavi dr u arkadaşım var, öyle zamanlarda yürürken ayağını biraz içe çevirerek yürü az da olsa rahatlatir dedi...ben faydasını görüyorum... umarım anlatabilmişimdir

Ya bu hamilelik beni çok zayıf düşürdü sanırım. Önce bağırsaklarımdan dertliydim tam ondan kurtuldum derken şimdi de hapşırık, boğaz gıdıklanması ve boğaz ağrısı çıktı başıma:KK43: İlaç olarak da bişi içemiyoruz çok fenalardayım:KK1:

Ya bu hamilelik beni çok zayıf düşürdü sanırım. Önce bağırsaklarımdan dertliydim tam ondan kurtuldum derken şimdi de hapşırık, boğaz gıdıklanması ve boğaz ağrısı çıktı başıma:KK43: İlaç olarak da bişi içemiyoruz çok fenalardayım:KK1:

En korktuğum benim de :( çok gecmis olsun insallah kolay atlatırsin Canim

Kizlar nolur yardimci olun dktru aramaya utanıyorum gynoferon demir hapi kullanıyorum buyuk tuvaletim koyu tamam onu her demir ilaci yapıyor ama cok Afedersiniz kokusu cok degisik kullanan varmi ve mumkunmu en korktugum bebegime biseymi olduda kokusu degisti.. annelik boyle bisey sanırım.. herseyden birsey ariyoruz cuma ikili testim var ama aklimi yicem sanırım:KK43:
CNM BENDE KULLANDIM EWET KOKU VE RENGİNİ DEĞİŞTİRİYO :) BU KADAR PİMPİRİKLİ OLMAYALIM YAA :KK48::KK48:

Back
X