• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Selam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemiyorumda yapamıyorumda. Hep katı seylere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna anca böyle seyler midemi kaldırmıyo baska böyle beslenen varmı :KK43:

Ben varım canim. Ama şöyle diyorum, iki lokma boğazımdan gecsin de gerisi bos diyorum... yiyemedigim zaman çok halsiz ve bitkin oluyorum çünkü

Kızlar ağda işini napıyorsunuz ya ben şimdi yapıcam ama kararsız kaldım ya doktora soran oldumu hiç

Doktor arkadaşım şöyle anlatti, ağda nin ciltteki etkisini hamilelikte bilemiyorlarmis... yani leke yapabilir kullanmasan Daha iyi demişti...

günaydınnnnn canlarrrr bugün midem feci yine :( sizlerr nasılsınızzz?

:KK49:
hot-baby-name-trends-for-2014-20140122-3187a.html
Günaydın

günaydın anneler biz bugün kahvaltıda tahin pekmez yedik içine de biraz ceviz koyduk hiç şekerli yemiyordum sevdi sanki bebeğim de tavsiye ederiz değişiklik olur peynir yumurta artık usandık ya

günaydın anneler biz bugün kahvaltıda tahin pekmez yedik içine de biraz ceviz koyduk hiç şekerli yemiyordum sevdi sanki bebeğim de tavsiye ederiz değişiklik olur peynir yumurta artık usandık ya

ben hiç yumurta yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum çok tiksiniyorum.

günaydın kızlar ben dün gece çok güzel rüya gördüm bebeğim doğmuş evdeyiz sürekli kucağımda emziriyorum uyutuyorum çok tatlıydı ama ilk baş erkekti kırmızı beresi falan vardı sonra beresini çıkardık siyah saçları vardı baya sonra birden kıza döndü pembe kıyafet battaniyesi falan pembeydi çok hoşuma gitti hiç uyanmak istemedim;) yalnız ben son zamanlarda gördüğüm rüyalar hep ilk önce erkek bebek sonra kıza dönüşüyo bebek galiba dr lar ilk önce erkek diyecek sonra kız çıkacak:)

günaydın kızlar ben dün gece çok güzel rüya gördüm bebeğim doğmuş evdeyiz sürekli kucağımda emziriyorum uyutuyorum çok tatlıydı ama ilk baş erkekti kırmızı beresi falan vardı sonra beresini çıkardık siyah saçları vardı baya sonra birden kıza döndü pembe kıyafet battaniyesi falan pembeydi çok hoşuma gitti hiç uyanmak istemedim:KK66: yalnız ben son zamanlarda gördüğüm rüyalar hep ilk önce erkek bebek sonra kıza dönüşüyo bebek galiba dr lar ilk önce erkek diyecek sonra kız çıkacak:)

Hayir olsun bakalım ne çıkacak :KK48::rolleyes::KK9:

Günaydın Kızlar

Bir an önce cumartesi olsun bebişimi göreyim sabahtan randevu aldım 9 buçukta görüşeceğiz inşallah

günaydın kızlar ben dün gece çok güzel rüya gördüm bebeğim doğmuş evdeyiz sürekli kucağımda emziriyorum uyutuyorum çok tatlıydı ama ilk baş erkekti kırmızı beresi falan vardı sonra beresini çıkardık siyah saçları vardı baya sonra birden kıza döndü pembe kıyafet battaniyesi falan pembeydi çok hoşuma gitti hiç uyanmak istemedim:KK66: yalnız ben son zamanlarda gördüğüm rüyalar hep ilk önce erkek bebek sonra kıza dönüşüyo bebek galiba dr lar ilk önce erkek diyecek sonra kız çıkacak:)

Allah gönlünden geçeni verir inşallah bende önceleri hep kız gördüm şimdide erkek görüyorum bakalım neyim olacak çok merak ediyorum

bende senin gibi düşünüyorum, yaptırmakta istemiyorum, ama doktorumuda sinirlendirmek istemem yani sonuçta sonuna kadar onunla ilerlemek isterim, olsun yinede yaptır sen derse yaptırırımartık napim...
Canım, ben doktoruma söylediğimde bana gayet olumlu ve anlayışlı bir şekilde cevap verdi, eğer Down sendromu görüldüğünde bile bebeğinizi aldırmak istemezseniz gerek yok, tamamen size kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayacağım, bir de ilk çocukta ve 35 yaş altı hamileliklerde böyle bir risk çok azmış, bence gereksiz bir test tabi yaptırmak isteyenlere de saygı duyuyorum.

Back
X