- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemiyorumda yapamıyorumda. Hep katı seylere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna anca böyle seyler midemi kaldırmıyo baska böyle beslenen varmı![]()
Kızlar ağda işini napıyorsunuz ya ben şimdi yapıcam ama kararsız kaldım ya doktora soran oldumu hiç
günaydın anneler biz bugün kahvaltıda tahin pekmez yedik içine de biraz ceviz koyduk hiç şekerli yemiyordum sevdi sanki bebeğim de tavsiye ederiz değişiklik olur peynir yumurta artık usandık ya
günaydın kızlar ben dün gece çok güzel rüya gördüm bebeğim doğmuş evdeyiz sürekli kucağımda emziriyorum uyutuyorum çok tatlıydı ama ilk baş erkekti kırmızı beresi falan vardı sonra beresini çıkardık siyah saçları vardı baya sonra birden kıza döndü pembe kıyafet battaniyesi falan pembeydi çok hoşuma gitti hiç uyanmak istemedimyalnız ben son zamanlarda gördüğüm rüyalar hep ilk önce erkek bebek sonra kıza dönüşüyo bebek galiba dr lar ilk önce erkek diyecek sonra kız çıkacak:)
Günaydın Kızlar
Bir an önce cumartesi olsun bebişimi göreyim sabahtan randevu aldım 9 buçukta görüşeceğiz inşallah
günaydın kızlar ben dün gece çok güzel rüya gördüm bebeğim doğmuş evdeyiz sürekli kucağımda emziriyorum uyutuyorum çok tatlıydı ama ilk baş erkekti kırmızı beresi falan vardı sonra beresini çıkardık siyah saçları vardı baya sonra birden kıza döndü pembe kıyafet battaniyesi falan pembeydi çok hoşuma gitti hiç uyanmak istemedimyalnız ben son zamanlarda gördüğüm rüyalar hep ilk önce erkek bebek sonra kıza dönüşüyo bebek galiba dr lar ilk önce erkek diyecek sonra kız çıkacak:)
bakalım hayırlısı sağlıklı olsun her şeyden önce tabi ben daha çok kız istiyorum belki de erkek olacak kız istediğim için rüyamda kıza dönüşüyo sonradan:) meraklandırıyo iyice beni:)Hayir olsun bakalım ne çıkacak![]()
Canım, ben doktoruma söylediğimde bana gayet olumlu ve anlayışlı bir şekilde cevap verdi, eğer Down sendromu görüldüğünde bile bebeğinizi aldırmak istemezseniz gerek yok, tamamen size kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayacağım, bir de ilk çocukta ve 35 yaş altı hamileliklerde böyle bir risk çok azmış, bence gereksiz bir test tabi yaptırmak isteyenlere de saygı duyuyorum.bende senin gibi düşünüyorum, yaptırmakta istemiyorum, ama doktorumuda sinirlendirmek istemem yani sonuçta sonuna kadar onunla ilerlemek isterim, olsun yinede yaptır sen derse yaptırırımartık napim...