• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar herkeze kolay hamişlikler diliyorum, benim zor geçiyor devamlı bi halsizlik var çalışıyorum , oğluşumlada hiç ilgilenemiyorum bu sıra :(
umarım 12.haftadan sonra düzelirim oğlumda öyle olmuştu çünkü

Allah gönlünden geçeni verir inşallah bende önceleri hep kız gördüm şimdide erkek görüyorum bakalım neyim olacak çok merak ediyorum
amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizim ilk bebeğimiz çok da farketmez cinsiyeti ikisine de alıştırıyorum kendimi artık

rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm :) doktorumuz gösteriyordu bakın burada pipisi var diye :D bakalım sonuç ne çıkacak herhalde haftaya gittiğimizde bir tahminde bulunur diye düşünüyorum :)

bebeğimin hareketlerini hissediyor olabilirim, bu mümkün olabilir mi acaba? böyle sanki bir yerinizden damar atar da hissedersiniz ya karnımdan da o şekilde bir atış hissediyorum bebeğim midir sizce? Siz de böyle bir şey yaşadınız mı acaba?

Canım, ben doktoruma söylediğimde bana gayet olumlu ve anlayışlı bir şekilde cevap verdi, eğer Down sendromu görüldüğünde bile bebeğinizi aldırmak istemezseniz gerek yok, tamamen size kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayacağım, bir de ilk çocukta ve 35 yaş altı hamileliklerde böyle bir risk çok azmış, bence gereksiz bir test tabi yaptırmak isteyenlere de saygı duyuyorum.

Arkadaşlar bu ikili test sadece zeka testi değil benim bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına da bakılıyor diye biliyorum ben

bebeğimin hareketlerini hissediyor olabilirim, bu mümkün olabilir mi acaba? böyle sanki bir yerinizden damar atar da hissedersiniz ya karnımdan da o şekilde bir atış hissediyorum bebeğim midir sizce? Siz de böyle bir şey yaşadınız mı acaba?

Bi kaç deefa seğirme hareketi hissettim ben de

Arkadaşlar bu ikili test sadece zeka testi değil benim bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına da bakılıyor diye biliyorum ben
ama bana doktorum hiç böyle bir şey demedi, daha önce de bu tarz bişi duymuştum netten baktım ama açıkçası organlara bakıldığını da duymadım, bilgim yok bu konuda

arkadaşlar bişey soracağım. 11+4 ken doktora gideceğim yani haftaya perşembe günü. ikili test için erkenmidir sizce

kızlar bende de oluyor seğirme, bazen de heh diyorum bebeğim hareket etti ama sonra da emin olamıyorum

meraba bende ara ara karnımda damar atması gibi şeyler duydum ama bebeğin hareketlerimidir diyede emin olamadım acaba bebekmiydi

gaz hareketleri felandır yazıyor nette ama gazla o hareketi ayırt edebileceğimizi düşünüyorum benimki böyle seğirme gibiydi.

merhaba hepinize güzell anneler

....
neler geldiiii basıma pazar gününden beri şiddetli hemde çok siddetli ishal oldum öyle böyle değil ama ilaç ta alamadıgım icin sabah akşam serum aldım bebegim etkilenmesin diye şükür şimdi daha iyiyim en azından wc de yaşamak zorunda değilim artıkk

sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Benim 1. trimester sona ermiş hamilelik takvimine göre ama bakalım bugün ultrasonda ne çıkacak?

merhaba hepinize güzell anneler

....
neler geldiiii basıma pazar gününden beri şiddetli hemde çok siddetli ishal oldum öyle böyle değil ama ilaç ta alamadıgım icin sabah akşam serum aldım bebegim etkilenmesin diye şükür şimdi daha iyiyim en azından wc de yaşamak zorunda değilim artıkk

sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Geçmiş olsun çok şükür atlaşmıssın kendine dikkat et

Back
X