• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kızlar mrh,üç dört gündür özellikle akşam yemeğinden sonra midem yanmaya başlıyor,rahatsız ediyor.Hamilelikle alakası var mı?Alakasız mı?Daha erken değil mi hamilelikte mide yanması için?Aynı durumu yaşayan var mı?9+5 im buarada.

ilk hamilelikte yaşadımm çok kötü sanki içimde kücük bir ejderha var gibi tek kurtarıcı gaviskon hiç bir zararı yok doktorum verdi çok iyi geliyor

Benim 1. trimester sona ermiş hamilelik takvimine göre ama bakalım bugün ultrasonda ne çıkacak?
büyükk gün olabilirmi acıbaaa cinsiyetini görebilir renklimi doktorun ultrasyonu
Geçmiş olsun çok şükür atlaşmıssın kendine dikkat et
,

çok saol canım valla halim dermanım kalmadı yaa ne kadar kötü birşeymiş

ben karnımda seğirmeye dikkat etmedim ama benim sol gözüm 1-2 haftadır acaip seğiriyo resmen elimle tutuyorum gözümü sinir bozucu bişey bir de sol kasığımdan kemiğime baskı hissediyorum birkaç gündür sağ tarafım sanki bomboş ama sol tarafımda ağır bi yük var gibi

Gunaydin kizlar herkes ruya gormus masallah bn de dun gordum ama biraz karisikti hayir olur ins ayni rüyada kizim oldugunu gordum 2 3 yaslarindaydi çok guzeldi bi de erken dogmus bu imzadaki çocuklara benziyodu cok korktum hayir olur ins ilk yorumlayanlarin cikiyomus kizlar hayra yorun ;)

ilk hamilelikte yaşadımm çok kötü sanki içimde kücük bir ejderha var gibi tek kurtarıcı gaviskon hiç bir zararı yok doktorum verdi çok iyi geliyor

büyükk gün olabilirmi acıbaaa cinsiyetini görebilir renklimi doktorun ultrasyonu
,

çok saol canım valla halim dermanım kalmadı yaa ne kadar kötü birşeymiş

yok canım normaldi ultrasonu, siyah beyaz sanırım, ben de merak ediyorum bakalım tahmin edecek mi cinsiyeti?
Sana da çok geçmiş olsun bu arada..

Gunaydin kizlar herkes ruya gormus masallah bn de dun gordum ama biraz karisikti hayir olur ins ayni rüyada kizim oldugunu gordum 2 3 yaslarindaydi çok guzeldi bi de erken dogmus bu imzadaki çocuklara benziyodu cok korktum hayir olur ins ilk yorumlayanlarin cikiyomus kizlar hayra yorun :KK66:
hayırdır inşallahh

Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar. Benim mide bulantılarım bu hafta itibariyle azalmaya başladı sanki önceden tüm gün bulanır kafamı çevirsem artardı ama şimdi ara sıra yokluyor ve karnım acıkıyor normale dönüyorum galiba ilk zamanlar hiç açlık çekmeden 3 hafta boyunca nerdeyse günde tek öğün kahvaltıyla beslenmiştim bizim de kontrolümüz 25 eylül de 10 hafta 2 gün gibi bişey olucaz sanırım dilerim her şey yolundadır.

Bende dun bakiniyodum iki takim aldim internetten dayanamadim pembis pembis bide :) keske almasaydim dedim sonra bidee erkek olursa baskasina nasip olur artik :)
ben deeeee ben deee dayanamıyorum bebişim için alışverişler yapmak için sabırsızlanıyorum Allah ım bize o günleri nasip et :)

KIZLARRR GÖBÜŞÜNÜZ ÇIKTIMI :) BENİM BARİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKTI HAYRET EDİYORUM GAZ DESEM ÜÇ GÜNDÜR BÖYLE İNECEĞİ YOK :) ÜÇÜZLERDE BİLE 4. AYIMDAN SONRA ÇIKMIŞTI :KK48:

:oops:
KIZLARRR GÖBÜŞÜNÜZ ÇIKTIMI :) BENİM BARİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKTI HAYRET EDİYORUM GAZ DESEM ÜÇ GÜNDÜR BÖYLE İNECEĞİ YOK :) ÜÇÜZLERDE BİLE 4. AYIMDAN SONRA ÇIKMIŞTI :KK48:
Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktı:oops:

Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktı:oops:[/QUO

benim de 2 . hamileliğim karnım çok büyük ya ilkinde 5 aylıkken böyle görünüyordum.

Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktı:oops:
İNŞALLAH CNM SAĞLIKLI OLURLAR :) BENDE HAREKETSİZ SAYILIRIM YATMASAMDA DEVAMLI OTURUYORUM MALESEF :(

kızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl

Kızlar benim de ikinci hamileliğim o yüzden daha erken çıktı karnım, açken değil de biraz yemek yiyince, etek giydiğim halde rahat edemiyorum :( Lastikli etek alıcam ben de...

kızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl
ben sordum tatlım ilk 3 ayın bitimine kadar folik asit hapı alınıyormuş sonrasında bu kesilip demir e geçiliyormuş dr un söyler yine de ;)

cnm bende sadece folic plus alıyorum doktor folik asiti bıraktırınca 3.aydan itibaren kan ilacına falan başlıyor cumartesi randevum var bakalım vericekmi

ben deki de göbek mi bebek mi anlamadım :) artık kıyafetler olmuyor hafta sonu yeni kıyafetler alacağım :D

Back
X