- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off canım ya bugünlerde geçecek ama yaşarken zorlanıyoruz işte. Küçülme olmamış mı peki lekelenmen bitmişti ama dimiAynen canim bugun dra gittim. Kanama alanım hala duruyo yatmaya devam
Ya sorma benimki daha komik bir celalleniyorum kız kız diye sonra bi heyecan erkek erkek diye; ) iç gudulerim bile kararsız bu konuda; )Bebeğinin cinsiyetini tahmin edebilen var mıBen bi türlü kız yada erkek diyemiyorum nedense içime bişey doğmuyor
![]()
Çok çok haklısın canım birbirimize karşı hassas olalım inşallahKızlar bulamayacagimiz şeyleri yazmasaniz canımız çekiyor
Ben ilk sabah namazından sonra yatarken karnimin bi tarafında küçük iki tıklama gibi hissettim 20.haftaydiYa ilk deneyimi olanlara anlatsanız nasil oluyor hareketi nerden anlıyorsunuz?
Valla ben de 2 kilo aldım. Göbeği m de var hafiften ama beni zorlayan pantolonlarin alt karın kısmına baskı yapmasıKizlar benimde gobis cikti erkenden 2 ayda 2 kilo almisim.memlekete gelmiştir tatil için hamile magzalarini gezdim sadece bedenine gore bir tane kumaş siyah renk hamile pantolonu buldum 45 TL te aldim . kot olarak ta vardi ama dar pacaydi ben dar paça giymiyorum birde kamu dairesinde gidilebilecek şekilde olsun diye kumaş aldim.
KIzlar bogazim cok fena kasiniyo yanaklarim falan kizardi grip belirtileri basladi ne onerirsiniz ihlamur falan içilir mi bugün veli toplantim vardi 2 saate yakin konus ders yap ruzgar ye derken sonuc bu hap icmek istemiyorum
Hicbisey soylemedi sagolsun. Neyse aksi bisey olsa soylerdi heralde. Iyi dusuneyimYok canim bildiğim kadarıyla yazmıyor o doktor ultrasonda bakıp söylüyor
Kuculme yok. Kanama cok olmuyo ama dunden beri simsiyah kan geliyo. Tek tesellim bebegim iyi hamd olsunOff canım ya bugünlerde geçecek ama yaşarken zorlanıyoruz işte. Küçülme olmamış mı peki lekelenmen bitmişti ama dimi
Canim iki kilo bile bedeni etkiliyor iki tane kumas pantolonum vardi ikisininde belu ve kalca kismi daralmisYa sorma benimki daha komik bir celalleniyorum kız kız diye sonra bi heyecan erkek erkek diye; ) iç gudulerim bile kararsız bu konuda; )
Çok çok haklısın canım birbirimize karşı hassas olalım inşallah
Ben ilk sabah namazından sonra yatarken karnimin bi tarafında küçük iki tıklama gibi hissettim 20.haftaydi
Valla ben de 2 kilo aldım. Göbeği m de var hafiften ama beni zorlayan pantolonlarin alt karın kısmına baskı yapmasıalma muhabbetini ilk baslatanlardan olsam da eşim saolsun koca bi hafta gidip alamadık
ders programlarımız hiç uymuyor birbirine
![]()
Bende baslarda kullandim. Bnmde rahimde kanama alani var bnde o yuzden biraktim aspirini. Daha once düşük ve pihtilasma yoktu ama tedbir olarak vermisti kanamam olunca biraktimmerhabalar kızlar, bugün dr a gittik.gayet iyi dedi ve rahatladım. pantolon giydiğimde alt karın bölgem kasılıyor ve emniyet kemeri de rahatsız ediyor. rahım çevresinde de az bi kan pıhtıları varmış. bundan önce 2 düşükten dolayı dr. bebe aspirini vermişti bırakmamı önerdi. sizler kullandınız mı hiç bebe aspirini?
Aman bebişin iyi olsun geriside gelir merak etme canm :)Kuculme yok. Kanama cok olmuyo ama dunden beri simsiyah kan geliyo. Tek tesellim bebegim iyi hamd olsun
Aaaa ne güzel doktorumuz aynıymış.Ben Mudanyadayım sen nerdesin şekerim.Ohhh yasa buldum birini mrb canım bende selim beye gidiyorum bana hatta hiç bahsetmedi ikiliden
Ben de bursadanım kızlarAaaa ne güzel doktorumuz aynıymış.Ben Mudanyadayım sen nerdesin şekerim.
Aaa ne güzel yine Bursalılar çoook sayfada.Diğer hamileliğimde de Bursalı arkadaşlar çoktu ama ben o zamanlar Tokat'ın ilçesindeydim görev icabı.Vee o arkadaşlar buluşmalar falan düzenlemişlerdi.Bir çoğuyla hala görüşüyorum.Ben de bursadanım kızlar
Pembe mavi ye gidiyorum ben doktorum feride selim avdıcı
çatlak oluşumunu engellemeye yardımcı krem kullanmayı düşünüyorum kızlar ne dersiniz??