- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Yok Yok merak etmecanm ben hergün süt içmeye çalışıyorum bazen 1 bazen 2 bardak arada yumurta haşlıyorum zorlanıyorum yemekte ama yiyorum ekmekle hiç aram yok geneldede kepek ekmeği tüketiyorum tatlı baklava falan görmrk istemiyorum dün görümcemin doğum günüydü bir dilim pastayı bitiremedim asitli içecekleride içmemeye çalışıyorum hamileyken içmedim daha makarna plav falan da kararında yiyorumyemeklerde yoğur hep yemeye çalışıyorum bu ara sık çorba yapmaya çalışıyorum birde bol meyve benm beslenmem bu ara böyle kış sebzeleri çıkıyo yavaş yavaş bol salata yaparım limonlu karnıbahar falan iyi olur canm çekecek birşey yazmadım inşallah![]()
Aslinda benzer durumumuz... bende normalde tatlı delisi olmama rağmen hic yemiyorum simdi... süt ayran yoğurt peynir ile aram iyi... bir sikintim farkinda degilim ve çok tuzlu yiyorum... eşimin sayesinde farkettik :) ve de normalde cok su içerdim ama şimdi neredeyse hic içemiyorum o yüzden de şişiyorum...
Sebze pek yiyemiyorum... ama sadece bastırıyor psikolojisi ile ekmek ve tost gibi şeyler yiyorum özelllikle sabah... ama kilo mu yapıyor şişkinlik mi bilemiyorum henüz