• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

canm ben hergün süt içmeye çalışıyorum bazen 1 bazen 2 bardak arada yumurta haşlıyorum zorlanıyorum yemekte ama yiyorum ekmekle hiç aram yok geneldede kepek ekmeği tüketiyorum tatlı baklava falan görmrk istemiyorum dün görümcemin doğum günüydü bir dilim pastayı bitiremedim asitli içecekleride içmemeye çalışıyorum hamileyken içmedim daha makarna plav falan da kararında yiyorumyemeklerde yoğur hep yemeye çalışıyorum bu ara sık çorba yapmaya çalışıyorum birde bol meyve benm beslenmem bu ara böyle kış sebzeleri çıkıyo yavaş yavaş bol salata yaparım limonlu karnıbahar falan iyi olur canm çekecek birşey yazmadım inşallah:KK48::KK48::KK48:
Yok Yok merak etme :KK66:

Aslinda benzer durumumuz... bende normalde tatlı delisi olmama rağmen hic yemiyorum simdi... süt ayran yoğurt peynir ile aram iyi... bir sikintim farkinda degilim ve çok tuzlu yiyorum... eşimin sayesinde farkettik :) ve de normalde cok su içerdim ama şimdi neredeyse hic içemiyorum o yüzden de şişiyorum... :KK34:
Sebze pek yiyemiyorum... ama sadece bastırıyor psikolojisi ile ekmek ve tost gibi şeyler yiyorum özelllikle sabah... ama kilo mu yapıyor şişkinlik mi bilemiyorum henüz

ben de yaklaşık 2 haftadır içmiyorum ben de senin gibi kusuyordum içer içmez :KK43:

bulantı hapını bıraktırdı doktor haftasonu birseyim yoktu cay içtim bugun süt içtim direkt çıkardım gun arasında içmeyi deniycem zaten peynır yoğurt tuketiyorum sute bıraz ara vericem bu dönemi atlatana kadar

Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim malesef kan değerlerim çok düşük dr.geynoferon verdi gece yatmadan içiyorum ama bu defa geceleri süt içemiyorum bu dönemde kalsiyum çok gerekli ama maleseff bu konuda yetersizim sanırım dondurma sütlaç ile idare etmeye çalışıyorum

Yok Yok merak etme :KK66:

Aslinda benzer durumumuz... bende normalde tatlı delisi olmama rağmen hic yemiyorum simdi... süt ayran yoğurt peynir ile aram iyi... bir sikintim farkinda degilim ve çok tuzlu yiyorum... eşimin sayesinde farkettik :) ve de normalde cok su içerdim ama şimdi neredeyse hic içemiyorum o yüzden de şişiyorum... :KK34:
Sebze pek yiyemiyorum... ama sadece bastırıyor psikolojisi ile ekmek ve tost gibi şeyler yiyorum özelllikle sabah... ama kilo mu yapıyor şişkinlik mi bilemiyorum henüz
böyle giderse fazla kilo almayız gibime geliyo ama şişkinlik için bir şey diyemem ben oğlumda doğuma giderker ayaakkabım olmadı 40 numara terlikle doğuma gittim:KK28:

Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim malesef kan değerlerim çok düşük dr.geynoferon verdi gece yatmadan içiyorum ama bu defa geceleri süt içemiyorum bu dönemde kalsiyum çok gerekli ama maleseff bu konuda yetersizim sanırım dondurma sütlaç ile idare etmeye çalışıyorum
hayırlı olsun ilaçlarla falan değerlerin normale döner inşallah süt içemiyorsan ayran paynir yoğur falan ye aynı kapıya çıkıyo:KK54:

daha önce doğum yapanlara soruyorum çatlak oldumu sizde sonrasında birşeyler kullanıp faydasını gördünüzmü

Risk var bile dememişti benim dr um... Herşey sıkıntısız devam ediyordu.. Ağır iş yapmadım , ağır kaldırmadım... Nerde hata yaptım acaba diye düşünüp duruyorum ama bir şey bulamıyorum.. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah... Sıkıntı stres yapma bebişinle geçirdiğin zamanların keyfini çıkartmaya bak.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...
peki en son kaçıncı haftanda muayene oldun canım? Sanırım yeni evlisin haberi yazdığında profiline bakmıştım nedenini de yazmış mısın diye orada farkettim 3 ağustosta düğününün olduğunu. Dilerim eşinle çok çabuk atlatırsın bugünleri iyi bir muayene ol pıhtılaşma genetik vs ne test varsa yaptır devlet hastanesinde b testleri yapmak için en az iki düşük bekliyorlar özelde iyi bir doktor bul kendine benim 1 kimyasal gebeliğim olmuştum tonla test yaptı pıhtılaşmaya yatkınlık tespit etti hasta değilim ama adayım yani o yüzden de karından yapılan kan sulandırıcı iğne verdi sen de peşini bırakma

bulantı hapını bıraktırdı doktor haftasonu birseyim yoktu cay içtim bugun süt içtim direkt çıkardım gun arasında içmeyi deniycem zaten peynır yoğurt tuketiyorum sute bıraz ara vericem bu dönemi atlatana kadar

ilk gebeligimde 40 hafta 1 bardak sut icemedim:)
3.740 gr dogdu kizm:)
birsey olmaz kizlar
millet anlatiyor bir tarhana yerdik eskiden fakirlikten diye
yogurt peynir badem ispanak dereotu vs
herseyde calsiyum var
bebeklerimiz minicik daha birsey olmaz Allah in izniyle
yaptigimiz stres daha kotu
midesi bulananlar ne yapsin
yinee siz yogurt yiyormussunuz
benim gibi agzina yogurt suremeyen sut suremeyen var
sutlu tatli bile yiyemiyoruz...
aksama kadar kuru ekmekle duran arkadaslari uzuyorsunuz bu sekilde
bircok kimse su bile icemiyor

rüya öncelikle çok geçmiş rabbim bir daha yaşatmasın inş.Benim 1 kızım var ve onda hiç bir sorun yaşamamış olmama rağmen 2. bebeği düşündükten sonra 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik yaşadım. kan pıhtılaşması için testlerim yapıldı heterozigot mutasyon vardı anacak bu toplumun yüzde 80 ınde olurmuş sorun olmaz demişlerdi.Ama sonra bir profa gittim ve sonradan kazanılan bir pıhtılaşma türünün olduğunu öğrendim.Şimdi gebeliğim boyunca iğne ve çocuk aspirini kullanıyorum...Sende araştırmalarını yaptır istersen...

Amin inşallah rabbim bi daha göstermesin ne bana ne de bebek isteyenlere...Cuma günü çağırdı doktorumuz.. Bakalım ne diyecek ona göre bakıcaz bakalım..

Bende oldu ve catlaklara malesef bi ilac krem vs yok
bendede çok oldu zamanla alıştım ama arada takıyorum işte varmı bi çaresi diye belki lazerle falan yok ettirebiliriz ben hamileyken ve sonrasında çok kremler kullandım banamısın demedi sadece sonrasında kullandığım biraz sıkılaştırdı o kadar

teşekkürler balım ikili test die gözde bıyutmemek lazımmış :D hadi bakalım ilk sonucu ben aldı darısı sizlere inşallh .
ikili test 3 lü teste göre daha güvenilirmiş canım tekrardan gözün aydın..inş herkes güzel haberler getirir sırayla.
daha önce doğum yapanlara soruyorum çatlak oldumu sizde sonrasında birşeyler kullanıp faydasını gördünüzmü
ben gebeliğim boyunca kakao yagı kullanmıştım çok şükür işe yaradı.Ama kakao yağını hazır olarak almadım aktardan katı halını alıp kullandım..

birsey olmaz kizlar
herseyde calsiyum var

cok şükür ben az az yiyiyorum herseyden peynırde bulantımı bastırıyor tuzlu oldugu için iyi geliyor sabahları :) doktorum bebeğin beslenemiycek diye korkma beslenir dedi ben üzülüyordum çok

peki en son kaçıncı haftanda muayene oldun canım? Sanırım yeni evlisin haberi yazdığında profiline bakmıştım nedenini de yazmış mısın diye orada farkettim 3 ağustosta düğününün olduğunu. Dilerim eşinle çok çabuk atlatırsın bugünleri iyi bir muayene ol pıhtılaşma genetik vs ne test varsa yaptır devlet hastanesinde b testleri yapmak için en az iki düşük bekliyorlar özelde iyi bir doktor bul kendine benim 1 kimyasal gebeliğim olmuştum tonla test yaptı pıhtılaşmaya yatkınlık tespit etti hasta değilim ama adayım yani o yüzden de karından yapılan kan sulandırıcı iğne verdi sen de peşini bırakma

En son 8. haftada muine oldum canım 10. haftamda da düşük oldu. Evet yeni evliyim 3 ağustosta düğünüm vardı. hemen hamile kaldım. En son temmuzda adet olduğum için 10 haftalık dediler.. Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor her konuda oda üzüldü ama elimizden gelen bir şey olmadı. Zaten devlet hastanesine gitmiyordum. Özelde dr um.. Cuma günü muaineye çağırdı ne diyecek bilmiyorum.. Umarım bir rahatsızlığım çıkmaz ve en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirim

Annemde benden önce 3 düşük yapmış olduğu için korkuyorum ama umarım genetik bir şey değildir...

ikili test 3 lü teste göre daha güvenilirmiş canım tekrardan gözün aydın..inş herkes güzel haberler getirir sırayla.

ben gebeliğim boyunca kakao yagı kullanmıştım çok şükür işe yaradı.Ama kakao yağını hazır olarak almadım aktardan katı halını alıp kullandım..
benm kullanmadığım bişey kalmadı zannedersem doktorum demişti zaten o zaman ailende varsa ve çatlayacaksan önüne geçemezsin diye öylee oldu

birsey olmaz kizlar
herseyde calsiyum var
CNM BENDE İLK HAMİLELİĞİMDE SENİN GİBİ HİÇ SÜT YOĞURT YİYEMEDİM AMA DİŞLERİM MAHVOLDU AĞZIMDA DİŞ KALMADI HEP ÇÜRÜDÜ KEŞKE YİYEBİLSEKTE BEBEK BİZDEN ALMASA YEDİĞİMİZDEN ALSA AMA OLMUYO YİYEMİYOSUN :(

Back
X