• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Canımmm çokkk teşekkür ederim:)))Aminn inşallah imtihanı iyi verebilmişizdir canım Rabbim tekrar bu mutlulugu yasattı şükürler olsun inşallah bebeklerimizi saglıkla kucağımıza alırız tüm gebeler saglıkla inş.sen büyütmüşsün baya masallah Allah nazarlardan saklasın:)darısı bize inşallah:)
inşaallah canım..rabbim çok büyük aldığı gibi veriyorda...
kritik haftalar başlıyor ama umutluyuz inşaallah sağlıkla büyütücez bu sefer...cinsiyeti belli mi canım? benmkiler kız bu sefer:)

Cnm benimdr koyu sari akintim var idrarimdada koku var gibi 1-2 gun sizladi gecen hafta idrar test yapti doktorum pek enfeksiyon gorunmuyo sende dedi sadece tahlilde lökosit 7-8 yaziyodu nedemek bilmiyrm bende tedirgin oluyorum ama oyle deyince bisey diyemedimo_O
Bende bugun cok sancilandim resmen bacagim kasildi kasiklarimda batma kramp vardi.cok.korktum kosturarak doktora gittim bebegime birsey.oldu sandim :(doktor ultrason da bakti masallah gayet iyi kan ve idrar istedi lokosit 15-16 cikti lokositin yuksek 3 litre su iceceksin dedi bide bir toz ilac verdi bir seferlik gece icicem.bida uzun sure idrara cikmiycam oyle dedi ins gecer bide acile gonderdi progesteron vurdular bitane oda baya yakti hala kasiklarim agriyor ins atlatiriz hemen

kızlar biz geldik Allaha Şükür Elhamdülillah minişim iyi tekme bile attı sıpam:KK54: cok heyecanlandım ve aglamamk için dayandım sonra eve geldim agladım 11 hafta 6 günlük olmuşuz boyu 52.3 mm.ense kalınlığı 1.7mm cıktı herşey yolunda şükür.kan verdim idrar örneği verdim enfeksiyon varmı yokmu diye bakacak.cinsiyetini sordum görünmüyo dedi.folik plusu bıraktırdı decavit başlattı.heyecandan tansiyonum 13 e cıktı:oops: takip edicem tansiyonumuda bu arada.bir ay sonra gel dedi.sağlık sıhatle alalım yavrularımızı kucagımıza insallah:KK46::KK74::KK73::KK39::KK54:
hayırlı olsun birtanem :D

kızlar biz geldik Allaha Şükür Elhamdülillah minişim iyi tekme bile attı sıpam:KK54: cok heyecanlandım ve aglamamk için dayandım sonra eve geldim agladım 11 hafta 6 günlük olmuşuz boyu 52.3 mm.ense kalınlığı 1.7mm cıktı herşey yolunda şükür.kan verdim idrar örneği verdim enfeksiyon varmı yokmu diye bakacak.cinsiyetini sordum görünmüyo dedi.folik plusu bıraktırdı decavit başlattı.heyecandan tansiyonum 13 e cıktı:oops: takip edicem tansiyonumuda bu arada.bir ay sonra gel dedi.sağlık sıhatle alalım yavrularımızı kucagımıza insallah:KK46::KK74::KK73::KK39::KK54:

Hadi gözünaydın cnm maşallah herşeyi cok güzel bizde folik plsu bıraktık banada doktorum decavit veri içinde bir sürü vitamin var

selam kızlar bizde bugün 2 li testimizi olduk.ensemiz 2.2 boyumuz 55,6 mm. Ve 11+5 iz.grip aşısı düşünüyordum Dr kesinlikle hayır dedi aklınızda bulunsun.herkese sağlıklı günler
gözün aydın canım..
Kızlar bende dr dan geldim hrşey yolunda şükürler olsun ki. Bebeğim haftasıyla uyumlu 5.6 cm olmuş. 3.5 ta ikili test için gidicem inşallah
gözün aydın canım..
Doktordan geldik bizzzzzzzzzzz. Çok şükür ki korktuğum olmadı kalp atışları vardı her ne kadar bana dinletmesede dr bey vardı ya çok şükür :) :) kolları oynuyordu canımmm canım canımıniçiiiiiiiii burnuda oluşmuştu kuzumunnn.. 11+5 dedi bize :) biraz kanama alanlarım varmış ama çok değilmiş :D ben onu öyle görünce bile çok mutlu oluyorum kucağıma alınca nasıl olurum kimbilir. Allah ım hayırlısıyla herkese tattırsın bu duyguyu . Çok şükür Rabbime binlerce kez..... :)
onu kucağına aldığında yeniden doğmuş gibi olacaksın canım çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın iş.

oyy maşallah kuzuya..ultrason görüntüsünü nub teorisi başlığına eklerseniz kızlar yorum yapar cinsiyet konusunda.

Dr a gittim ikili testim temiz cikti. Kanama alanim hic kuculmemis. Ama uzun suredir kanama yok leke halinde. Dr ise git bikac gun dene kendini dedi. Yarin ise gdcgm bakalim nasıl gecicek.
ikili test için gözün aydın canım...işte de sorun olmaz inş

gözün aydın canım :) AMİİİN

Dr a gittim ikili testim temiz cikti. Kanama alanim hic kuculmemis. Ama uzun suredir kanama yok leke halinde. Dr ise git bikac gun dene kendini dedi. Yarin ise gdcgm bakalim nasıl gecicek.
Kanama alanında biter inşallah canım ama hep uzun bir süreç alırmış zaten hemen bitmeZmiş. Testlerine çok sevindim benim kanama alanımda taş gibi duruyo bebekle beraber doğurucam galiba onuda :KK53: işe gidince de kendini çok yorma canım geçmiş olsun :KK51:

selam kızlar nasılsınız benm çok akıntım var testlerde iltihap çıkmıştı doktor fitil verdi kullanmadım daha bebeğe zararı olurmu acaba kullanan varmı

Allah razı olsun kuzum benim içimi rahatlattın. Her şeyde paranoya yapıyorum bebeğime bir şey oldu da o yüzden mi böyle oluyor diye. Ben çok evhamlıyım sanırım:)
Allah sana da hayırlı dogumlar nasip etsin kuzum, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Allah hepimizden razi olsun :) hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım bebişleri kucağımıza :) çok sağol sıkıntı etme kendine içini ferah tut rabbime emanet olun ikinizde :)

Allah hepimizden razi olsun :) hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım bebişleri kucağımıza :) çok sağol sıkıntı etme kendine içini ferah tut rabbime emanet olun ikinizde :)

Hepimiz Allah'a emanetiz... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı cennet kokulularımızdan mahrum bırakmasın inşallah... :)

Hanımlar çok sevindim sizin adınıza ne mutlu tüm sonuçlarınız güzel çıkmış Allah'a şükür:) Allah sağlıklı gebelikler ve doğumlar nasip etsin cümlemize

selam kızlar nasılsınız benm çok akıntım var testlerde iltihap çıkmıştı doktor fitil verdi kullanmadım daha bebeğe zararı olurmu acaba kullanan varmı
CNm içereriğine bak fitilin , mutlaka ilaç ile iltihap tan kurtulman lazım idrar enfeksiyonu da dahil bebek için çok tehlike arzediyor .. Geçmiş olsun ..

Hanımlar çok sevindim sizin adınıza ne mutlu tüm sonuçlarınız güzel çıkmış Allah'a şükür:) Allah sağlıklı gebelikler ve doğumlar nasip etsin cümlemize
Aminn ..
Ben biraz da olsa sizleri okumaya çalışıyorum .. Sizlerden güzel haberler duymak çok güzel Rabbim daim etsin inş .

CNm içereriğine bak fitilin , mutlaka ilaç ile iltihap tan kurtulman lazım idrar enfeksiyonu da dahil bebek için çok tehlike arzediyor .. Geçmiş olsun ..
canm ilk üç ay kullanmayınız diyo ama başka türlü geçecek gibi değil belim ağrıyo iltihaptan olabilir oda

Kızlar yatiş pozisyonu ile ilgili konuşmuşsunuz bende ilk hamileliğimde doktora sormuştum bana yüz üstü zaten ilerleyen zamanlarda yatamıyacağın için nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti ki benim son üç ayımda kafamın altına üç yastık koyup sırt üstü yattığımda oldu yada bacaklar arasına yastık alıp yatıyordum çok iyi geldi , sağ sol olayına fazla takılmayın bebeğin her annede farklı konumda olduğu için değişik pozisyon değişikliklerine sebep olabiliyor .. Kan dolaşımı için sola yatılması öneriliyor fakat bu elzem değil .. Karnınız büyüdükten sonra zaten yatak size dar gelicek :)) bu yüzden nasıl rahat ederseniz öyle yatın .. Ilk bebekleri olucak annelere azicazene tavsiyem fırsat buldukça uyuyun .. İnan kızlar insan çok özlüyor ..

canm ilk üç ay kullanmayınız diyo ama başka türlü geçecek gibi değil belim ağrıyo iltihaptan olabilir oda
CNm benim bazı ilaçlar var kullanabiliyor ben hamileliğimde üç kez kulak enfeksiyonu oldun ve antibiotik kullandım ve kesinlikle zararsız olan verildi . Sende içeriğine bak eğer hamileler için ibare varsa mutlaka kullan çünkü o iltihap bebeğe düşünemeyeceğim zarar verebilir .. Burda yani ingilterede bebeğe zarar verecek asla ilaç verilmiyor ona rağmen araştırıp içtim .. Çok şükür birşeyde olmadı ..

CNm benim bazı ilaçlar var kullanabiliyor ben hamileliğimde üç kez kulak enfeksiyonu oldun ve antibiotik kullandım ve kesinlikle zararsız olan verildi . Sende içeriğine bak eğer hamileler için ibare varsa mutlaka kullan çünkü o iltihap bebeğe düşünemeyeceğim zarar verebilir .. Burda yani ingilterede bebeğe zarar verecek asla ilaç verilmiyor ona rağmen araştırıp içtim .. Çok şükür birşeyde olmadı ..
ya çok kararsızım doktorum verdi ama bilemiyorum işte içinde hamilelik esnasında doktora danışın ve ilk 3 ay kullanmyın diyo bende ilk üç ayın içindeyim ama akıntıda çok onunda sonucu kötü olabilir idrr testinde bol iltihap diye yazıyo

Back
X