• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Çerkezköy'de özel bir hastaneye gidiyorum. Öyle İstanbul gibi büyük bir yerde yaşamıyorum malesef. O yüzden doktor sayısı kısıtlı.
Canim beni yanlış anlama ama varsa söylenen bişeyler dikkate almalısın ben de bunun gibi şeyler yaşadım ilk hamileligimde neyse uzatmak istemiyorum lütfen söylenenleri dikkate al

inşaallah canım..rabbim çok büyük aldığı gibi veriyorda...
kritik haftalar başlıyor ama umutluyuz inşaallah sağlıkla büyütücez bu sefer...cinsiyeti belli mi canım? benmkiler kız bu sefer:)
Yaaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah her şey güzel olacak:))ikiz kızlar bal olur annesi :)canım kesin bişey söylemedi dr.ama erkek oldugunu düşünüyorum dedi bir sonraki randevuya netleşir haber veririm zaten:)dualarım seninle çok dikkat et kendine ve kızçelere:)

gözün aydın cnmm bnm miniğini gördün mü nasıl kıpır kıpırlar dimi :) inşallah bu mutluluğu 2li testin sonundada yaşarız :)
Çok sağol canım dün öğlende gidip kan verdim ultrasona girdim ama çok şükür ultrasonda sorun çıkmadı kanla beraber değerlendirmemiz lazım dedi ama doktor. Hemde nasıl kıpır kıpır var ya yerinde durmuyor kuzum ya çok mutlu oldum ama görünce gözümden yaşlar geldi :) Şükürler olsun ki iyiler şükürler olsun

Herkese günaydın kızlarrr:KK68:
Dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda iyi çıktı şükürler olsun ama kanı haftaya alcaz onda da sorun yoktur inşallah herşey yolundadır hepimiz için. Dr folik asiti kesti decavit verdi bu sabah ilk defa alıcam da aklıma takıldı kullanıp kabızlık sorunu yaşayan var mı korkuyorum açıkçsı yapar diye bu sefer büyük sıkıntı yaratır :KK51:
Ve bu haftadan sonra mide bulantılarımda azalma olmasını diliyorum inşallah :KK68:

Günaydın herkese .. karın ağrılarım devam ediyor hala sizce normal mi ? üstüne baş ağrısı da eklendi böyle olumsuzluklar yaşayan var mı neler yapıyosunuz böyle durumlarda ?

Kizlar sag tarafa mi yatmaliydik.sola mi? Ayy ben iyice unutkan oldum.duydugum okudugum seyleri unutuyorum.nolcak boyle.kafa 1500:))
asıl unutkanlık bebek doğduktan sonra canım, uykusuzluk, yorgunluk, stres derken bende de unutkanlık başladı, bir tek bende mi oldu bilmiyorum ama etkiliyor sanırım...

kizlar dun devletten sonra hastane gittim ozel hastane bebegim hareket ediyo babasi gordu eve gelince kaynanama bi anlatisi var cok komik bebek taklit ediyor doktor erkek olabilir dedi ama eger kordon bizi yaniltirsa baska dedi erkege benziyor dedi simdilik 4 kutu ilac hepside ayni gun dedi ve sadece sabah kan ilaci istim digerleri alamadim.cunku ilac beni maf etti midem agirtti bulandirdi istahim hepden gitti yere dusecek kadar kotu oldum ustelik ben ise gidiyorum oyle ilaclarin etkilesiminj kaldiramam esime dut pekmezi kestane balı gibi seyler aldirip dogal hersey takilcam ilacsiz cok iyiyim ilac bana yaramiyor sizede verdilermi bu kadar ilac ya 4 tane ayri saba bi ac j i tok ayri ogle baska aksam baska yatarken baska iccen felan dedi ama kullanmicam ben onlarii

Canim o haftalarda veriyorlar genelde... Ama zor tabi... benim kanım şu an düşük ama daha çok bulanti yapiyor diye kan ilacı başlayamadı doktor...
Ayrica benim esim de tekme atışını falan yapıyordu hakikaten cok sevimli oluyorlar :-)
Bu gece uyku yok bana kızlar. :KK43:Bu akşam misafirlikteydik. Gittiğim doktorun ismini söyledim ona kesinlikle gitme dediler. Bunu söyleyen kadın bundan bir kaç ay önce engelli bir çocuğu aldırmış. Benim gittiğim doktor bunu fark edememiş. Tesadüfen başka bir doktora gidince öğrenmiş. Sonra bir kaç doktor daha gezmiş ve hepsi aynı şeyi söylemişler. Gerisi malum. Kesinlikle doktorunu değiştir diyorlar. Tavsiye ettikleri doktor da benim doktorumla hemen yanyana aynı hastanede. Benim kafam karışık. Eşime mutsuzum dedim öyle herkesi dinlersen çok mutsuz olursun dedi döndü uyudu uyuzzzz. Enfeksiyondan da şüpheleniyorum zaten. Yarın randevu alıp yakın ilçedeki bir doktora mı görünsem diyorum.

Doktor seçmek çok zormuş. Birinin kötü dediğine diğeri iyi diyor. İnsanın kafasını bulandırıyorlar.:110: Bir de hamileliğimi öğrenen herkes felaket tellalı kesiliyor başıma. Sinir oldum akşam akşam. :mad:

Canim öbür doktor da yakın diyorsun... bir dene bak bakalim beğenecek misin? Aklının kalmasından iyidir sonucta... sikma canini çözümü var nasılsa...

Hayırlı akşamlar hanımlar ve kuzuları :) Aranızda Ankara'da yaşayıp Yenimahalle Devlet Hastanesine giden var mı? Ben yarın ikili test için oraya Özgül Özgan Çelikel'e gideceğim. Ama doktor hakkında pek bir fikrim yok. Tanıyan ve yorum yapabilecek olan var mı?

Canim ben şimdi özel e gidiyorum ama öncesinde evime yakın diye yenimahalle ye gittim... özgül hanıma muayene olmadım ama onun iyi olduğunu duydum hep :KK66: bir dene bakalim... guzel sonuçlarla gelirsin insallah...:KK68:

Herkese günaydın kızlarrr:KK68:
Dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda iyi çıktı şükürler olsun ama kanı haftaya alcaz onda da sorun yoktur inşallah herşey yolundadır hepimiz için. Dr folik asiti kesti decavit verdi bu sabah ilk defa alıcam da aklıma takıldı kullanıp kabızlık sorunu yaşayan var mı korkuyorum açıkçsı yapar diye bu sefer büyük sıkıntı yaratır :KK51:
Ve bu haftadan sonra mide bulantılarımda azalma olmasını diliyorum inşallah :KK68:
Ben Decavit kullanıyorum. Bana kabızlık yapmadı. Günde bir tane kullanıyorsun değil mi?

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARII DÜN DR GİTTİM BEBEGİM İYİ ÇOK ŞÜKÜR HAREKETLİDE MAŞALLAH YALNIZ BİŞEY SORUCAM BEN HALA SAGLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM FRSAT BULUPTA.10. HAFTAMDA BİTTİ 12. HAFTAYA GİRMİŞİM SİZCE AŞI ZAMANINI KAÇIRDIMMI BİLEN VARMII.

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARII DÜN DR GİTTİM BEBEGİM İYİ ÇOK ŞÜKÜR HAREKETLİDE MAŞALLAH YALNIZ BİŞEY SORUCAM BEN HALA SAGLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM FRSAT BULUPTA.10. HAFTAMDA BİTTİ 12. HAFTAYA GİRMİŞİM SİZCE AŞI ZAMANINI KAÇIRDIMMI BİLEN VARMII.

Bnde gidemedim daha tetanoz 5.ayda yapılıyor cnm kaçırmadın merak etme

Back
X