• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

hayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaa :110: şimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.

hayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaa :110: şimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
Ben 1 kilo almışım ama sabahları aç karnına tartılıyorsun dimi canım

Bende bugun cok sancilandim resmen bacagim kasildi kdemiş sonraarimda batmakalmış vardi.cok.korktum kostumemnunumdoktora gittim bebegime birsey.oldu sandim :KK43:doktor ultrason da bakti masallah gayet iyi kan ve idrar istedi lokosit 15-16 cikti lokositin yuksek 3 litre su iceceksin dedi bide bir toz ilac verdi bir seferlik gece icicem.bida uzun sure idrara cikmiycam oyle dedi ins gecer bide acile gonderdi progesteron vurdular bitane oda baya yakti hala kasiklarim agriyor ins atlatiriz hemen
GGeçmiş olsun Cnm iinşallah gecer hemen olmazsa ben idrarima tekrar baktircam kokulu akintim gecmiyo bi türlü

Bu gece uyku yok bana kızlar. :KK43:Bu akşam misafirlikteydik. Gittiğim doktorun ismini söyledim ona kesinlikle gitme dediler. Bunu söyleyen kadın bundan bir kaç ay önce engelli bir çocuğu aldırmış. Benim gittiğim doktor bunu fark edememiş. Tesadüfen başka bir doktora gidince öğrenmiş. Sonra bir kaç doktor daha gezmiş ve hepsi aynı şeyi söylemişler. Gerisi malum. Kesinlikle doktorunu değiştir diyorlar. Tavsiye ettikleri doktor da benim doktorumla hemen yanyana aynı hastanede. Benim kafam karışık. Eşime mutsuzum dedim öyle herkesi dinlersen çok mutsuz olursun dedi döndü uyudu uyuzzzz. Enfeksiyondan da şüpheleniyorum zaten. Yarın randevu alıp yakın ilçedeki bir doktora mı görünsem diyorum.

Doktor seçmek çok zormuş. Birinin kötü dediğine diğeri iyi diyor. İnsanın kafasını bulandırıyorlar.:110: Bir de hamileliğimi öğrenen herkes felaket tellalı kesiliyor başıma. Sinir oldum akşam akşam. :mad:
ayni seyi bende yasadim cnm iyi degil diyen oldu doktoruma arkadasimim yengesine senin cocugun olmaz demis sonrasina hamile kalmis ben aldirmadim ama ben memnunum ilgili doktorum
tavsiye ettikleri doktorda aynen dedigin gibi kapilari yan yana ona gidersem diger doktor gorurse nederim diye dusundum :D
sen icine sinmicekse degistir cnm aklinda soru isareti kalmaz enazindan ama her soylenenede kulak asmamak lazim bence

Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:

Dün ikili testi yapan kişi bana bebeğimin erkek olabileceiğini söyledi sanırım yapısından anladı :) Bu aralar erkek haberleri alıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için :KK68:
masallah canim bizimki tahminde bulunmadi gostermiyo dedi sanirim kiz benim oyle hissesiyorum

Herkese günaydın kızlarrr:KK68:
Dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda iyi çıktı şükürler olsun ama kanı haftaya alcaz onda da sorun yoktur inşallah herşey yolundadır hepimiz için. Dr folik asiti kesti decavit verdi bu sabah ilk defa alıcam da aklıma takıldı kullanıp kabızlık sorunu yaşayan var mı korkuyorum açıkçsı yapar diye bu sefer büyük sıkıntı yaratır :KK51:
Ve bu haftadan sonra mide bulantılarımda azalma olmasını diliyorum inşallah :KK68:
gözün aydın vitae ..12 haftan bitince geçer inş bulantıların
Günaydın herkese .. karın ağrılarım devam ediyor hala sizce normal mi ? üstüne baş ağrısı da eklendi böyle olumsuzluklar yaşayan var mı neler yapıyosunuz böyle durumlarda ?
bende baş ağrısı oluyor canım.uyumakla yetiniyorum sadece.geçmiş olsun ..

şimdi hastaneyi aradım ikili testimin sonucu cıkmıs doktor değerlendirmiş herhangi bir sorun yok dediler çok şükür Allaha darısı 2 li test sonucu bekleyenlerin başına inş.:KK68:
gözün aydın canım...
ami inş herkes güzel haberler getirsin.

ben sabahları aç karnına tartılıyorum ve şimdilik 500 gr almış görünüyorum..
canım sen lilo verdikten hemen sonra hamiş kaldıysan biraz hızlı kılo almış olman normal bundan sonra daha yavaş alırsın diye düşünüyorum.

Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:
ayyy canım ya ne denır bilmiyorum çok şükür sonucu iyi olmuş..rabbim yaşatmasın böyle korkular..

canim cok gecmis olsun iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.Allah korusun

kızlar ikili testteki free beta hcg nın değerine göre cinsiyet tahmini yapılıyordu ...
Cinsiyet tahmini 2. Yol:Diger bir soylentide 11-12. haftada yaptirdiginiz Beta-Hcg degeri sonucu 50′den kucuk ise bebeginiz erkek olurmus ..
50 den yüksekse kız bebekmiş..

hadi bakalım biraz eğlenelim..

ayyy canım ya ne denır bilmiyorum çok şükür sonucu iyi olmuş..rabbim yaşatmasın böyle korkular..
Çok teşekkür ederim canım. Allah kimseye yaşatmasın.Bir daha devlete gitmeyeceğim kontrol için. Üstelik eşimde sordu sizin ultrason eski olabilir mi diye yok falan dedi ama özel den aldığımız çıktıyla diğeri arasında dağlar kadar fark var.

Benim ikili testim için 11 ekime gün verdi doktor. 161 tl gibi bir fiyat söylemişler eşime çok mu acaba bileniniz var mı?

Panik yapma Cnm her şey iyi olur Allah'ın izniyle.benden idrar testi de istediler kan da sonuçlar Cumartesi ben de merak ediyorum açıkçası.bu arada Bebeğin 1 nisanda doğarsa benim doğumgünümde doğacak

baya bi panikledim heyecandan sürekli tuvalim geldi kalp çarpıntısından ölecektim neredeyse ama çok şükür doktor ultrason sonuçlarının çok iyi olduğunu söyleyince heyecanım geçti :) bakalım kan tahlili ile karşılaştırıp sonucu perşembe günü söyleyeceklermiş Rabbim hepimizin evladını bağışlasın.. doktor tahmini doğum tarihi olarak 31 Mart dedi ama burada tarih girince 1 nian çıkmıştı kısmet hayırlı doğum olsun inşallah da tarihi önemli değil :)

Benim ikili testim için 11 ekime gün verdi doktor. 161 tl gibi bir fiyat söylemişler eşime çok mu acaba bileniniz var mı?

hangi şehirdesin bilemiyorum ama şehir ve hastahane gibi faktörler nedeniyla fiyat farklılık gösterebiliyor ben istanbuldayım ve dün ikili test için 287 TL ödedim paşalar gibi :D

gissemjik .!.:
Kızlar salı günü başıma gelenleri özel hasayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:
Gecmis olsun cnm rabbim bizi boyle doktorlardan korusun insallah..

ikili testide gittigim ozel hastane 20tlye yapiyomus persembe gunu gidicem insallah size cok soylemisler ama fiyatlar cok degisiyo yerine gore maalesef

Kızlar Çorum otogarında çalışan yakınınız varmı bişey sormam lazım.Acil

Back
X