Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 kilo almışım ama sabahları aç karnına tartılıyorsun dimi canımhayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaaşimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
OH ÇOK ŞÜKÜR YA SAĞOL VALLAHİ KAÇIRDIM SANDIM HAFTAYA HAFTA İÇİ İNŞ. GİTCEM YA ÇALIŞINCA ZOR OLUYO HER ZAMAN İZİN ALMAK TA OLMUYO.Bnde gidemedim daha tetanoz 5.ayda yapılıyor cnm kaçırmadın merak etme
GGeçmiş olsun Cnm iinşallah gecer hemen olmazsa ben idrarima tekrar baktircam kokulu akintim gecmiyo bi türlüBende bugun cok sancilandim resmen bacagim kasildi kdemiş sonraarimda batmakalmış vardi.cok.korktum kostumemnunumdoktora gittim bebegime birsey.oldu sandimdoktor ultrason da bakti masallah gayet iyi kan ve idrar istedi lokosit 15-16 cikti lokositin yuksek 3 litre su iceceksin dedi bide bir toz ilac verdi bir seferlik gece icicem.bida uzun sure idrara cikmiycam oyle dedi ins gecer bide acile gonderdi progesteron vurdular bitane oda baya yakti hala kasiklarim agriyor ins atlatiriz hemen
ayni seyi bende yasadim cnm iyi degil diyen oldu doktoruma arkadasimim yengesine senin cocugun olmaz demis sonrasina hamile kalmis ben aldirmadim ama ben memnunum ilgili doktorumBu gece uyku yok bana kızlar.Bu akşam misafirlikteydik. Gittiğim doktorun ismini söyledim ona kesinlikle gitme dediler. Bunu söyleyen kadın bundan bir kaç ay önce engelli bir çocuğu aldırmış. Benim gittiğim doktor bunu fark edememiş. Tesadüfen başka bir doktora gidince öğrenmiş. Sonra bir kaç doktor daha gezmiş ve hepsi aynı şeyi söylemişler. Gerisi malum. Kesinlikle doktorunu değiştir diyorlar. Tavsiye ettikleri doktor da benim doktorumla hemen yanyana aynı hastanede. Benim kafam karışık. Eşime mutsuzum dedim öyle herkesi dinlersen çok mutsuz olursun dedi döndü uyudu uyuzzzz. Enfeksiyondan da şüpheleniyorum zaten. Yarın randevu alıp yakın ilçedeki bir doktora mı görünsem diyorum.
Doktor seçmek çok zormuş. Birinin kötü dediğine diğeri iyi diyor. İnsanın kafasını bulandırıyorlar.Bir de hamileliğimi öğrenen herkes felaket tellalı kesiliyor başıma. Sinir oldum akşam akşam.
![]()
masallah canim bizimki tahminde bulunmadi gostermiyo dedi sanirim kiz benim oyle hissesiyorumDün ikili testi yapan kişi bana bebeğimin erkek olabileceiğini söyledi sanırım yapısından anladı :) Bu aralar erkek haberleri alıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için![]()
gözün aydın vitae ..12 haftan bitince geçer inş bulantılarınHerkese günaydın kızlarrr
Dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda iyi çıktı şükürler olsun ama kanı haftaya alcaz onda da sorun yoktur inşallah herşey yolundadır hepimiz için. Dr folik asiti kesti decavit verdi bu sabah ilk defa alıcam da aklıma takıldı kullanıp kabızlık sorunu yaşayan var mı korkuyorum açıkçsı yapar diye bu sefer büyük sıkıntı yaratır
Ve bu haftadan sonra mide bulantılarımda azalma olmasını diliyorum inşallah![]()
bende baş ağrısı oluyor canım.uyumakla yetiniyorum sadece.geçmiş olsun ..Günaydın herkese .. karın ağrılarım devam ediyor hala sizce normal mi ? üstüne baş ağrısı da eklendi böyle olumsuzluklar yaşayan var mı neler yapıyosunuz böyle durumlarda ?
gözün aydın canım...şimdi hastaneyi aradım ikili testimin sonucu cıkmıs doktor değerlendirmiş herhangi bir sorun yok dediler çok şükür Allaha darısı 2 li test sonucu bekleyenlerin başına inş.![]()
hayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaaşimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
ayyy canım ya ne denır bilmiyorum çok şükür sonucu iyi olmuş..rabbim yaşatmasın böyle korkular..Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.![]()
canim cok gecmis olsun iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.Allah korusunKızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.![]()
Çok teşekkür ederim canım. Allah kimseye yaşatmasın.Bir daha devlete gitmeyeceğim kontrol için. Üstelik eşimde sordu sizin ultrason eski olabilir mi diye yok falan dedi ama özel den aldığımız çıktıyla diğeri arasında dağlar kadar fark var.ayyy canım ya ne denır bilmiyorum çok şükür sonucu iyi olmuş..rabbim yaşatmasın böyle korkular..
gozun aydin canim masallahhhşimdi hastaneyi aradım ikili testimin sonucu cıkmıs doktor değerlendirmiş herhangi bir sorun yok dediler çok şükür Allaha darısı 2 li test sonucu bekleyenlerin başına inş.![]()
Canım burada böyle bir olay okumuştum o yüzden acaba yanlış olabilir mi dedim eğer onu da okumasaydım hastane çıkışında bayılıcaktım. Allahtan eşim yanımdaydı.canim cok gecmis olsun iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.Allah korusun
Panik yapma Cnm her şey iyi olur Allah'ın izniyle.benden idrar testi de istediler kan da sonuçlar Cumartesi ben de merak ediyorum açıkçası.bu arada Bebeğin 1 nisanda doğarsa benim doğumgünümde doğacak
Benim ikili testim için 11 ekime gün verdi doktor. 161 tl gibi bir fiyat söylemişler eşime çok mu acaba bileniniz var mı?
Gecmis olsun cnm rabbim bizi boyle doktorlardan korusun insallah..gissemjik .!.:Kızlar salı günü başıma gelenleri özel hasayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.![]()