- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
Canim o haftalarda veriyorlar genelde... Ama zor tabi... benim kanım şu an düşük ama daha çok bulanti yapiyor diye kan ilacı başlayamadı doktor...
Ayrica benim esim de tekme atışını falan yapıyordu hakikaten cok sevimli oluyorlar
Canim öbür doktor da yakın diyorsun... bir dene bak bakalim beğenecek misin? Aklının kalmasından iyidir sonucta... sikma canini çözümü var nasılsa...
Canim ben şimdi özel e gidiyorum ama öncesinde evime yakın diye yenimahalle ye gittim... özgül hanıma muayene olmadım ama onun iyi olduğunu duydum hepbir dene bakalim... guzel sonuçlarla gelirsin insallah...
![]()
aynen taklitleri cok hosuma gidiyor ilac gelince ben birakdim bida gittimde doktora derim dun ilac ictim ikindiden sonra yemek zor yedim gece acikan ben midem hic birsey almadi ama bu gun kahvalti ettik ve biz aciktik birazdan midem cok rahat ilaclari gormek hic istemiyorum su cinsiyet olayi icin 5 yani kesinlesme bakleyene kadar alisveris edemicez galiiba doktor bana erkek dedi ama ruyamda hep sirin kiz kiyafetleri goruyorum hayirlisi bakalim