• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:
Ya gerçekten bazı doktorlara akıl sır ermiyo başsavmak içinmi yapıyolar neyseki bebişin iyimiş inşş sağlıkla kucagınada alırsın üzülme bebeişte hissedip üzülmesin

Ilk hamileligimde bulantim olmadigi icin rahat rahat yiyordum. E tabi boylece 55ile basladim 75 ile doguma girmistim

Bu sefer 59 ile hamile kaldimi ve 10 kg almak bile korkutuyor aslinda.

Ozaman canimi skmayim. Almamam daha iyi :)

Ilk hamileligimde bulantim olmadigi icin rahat rahat yiyordum. E tabi boylece 55ile basladim 75 ile doguma girmistim

birde bizim gibi 80 kilo ile hamile kalanlar ne yapsın arkadaşım :mad::mad::KK61::KK61:

35 gün ytıştan sonra ilk iş günüm fena geçiyor midem kötü. uyumak istiyorum :(

hayırlı cumalar kızlar.. bende hiç kilo almamışım gibi bir şey olmuş.600 gr almışım. 66 ile hamile kaldım en fazla 78 dedi doktorum :eek:dün ilk defa kustum hamilelik süresince ilk hamileliğimde de kusmamıştım çok şaşırdım. salı günü ikili teste gideceğiz inşallah iyi geçer. sonucunu alan olmadı mı hiç inşallah bir sıkıntı yoktur kimsede.:KK51: cinsiyet hafif belli olanlar olmuş Allah sağlıklı olmalarını nasip etsin. benim minnoş resmen sağ tarafta duruyor ilginç bir şekilde sağda bir şeyler hissediyorum yok mu başka hisseden:KK15:

hayırlı cumalar kızlar.. bende hiç kilo almamışım gibi bir şey olmuş.600 gr almışım. 66 ile hamile kaldım en fazla 78 dedi doktorum :eek:dün ilk defa kustum hamilelik süresince ilk hamileliğimde de kusmamıştım çok şaşırdım. salı günü ikili teste gideceğiz inşallah iyi geçer. sonucunu alan olmadı mı hiç inşallah bir sıkıntı yoktur kimsede.:KK51: cinsiyet hafif belli olanlar olmuş Allah sağlıklı olmalarını nasip etsin. benim minnoş resmen sağ tarafta duruyor ilginç bir şekilde sağda bir şeyler hissediyorum yok mu başka hisseden:KK15:
valla ben dün gece yatarken sağ tarafım da damar atması hissettim ama damar mı bebeğimmi anlayamadım

AYNEN CNM ŞİMDİ KANLA BESLENİYOR MİNİKLER ZATEN BİZİM YEDİKLERİMİZLE BESLENECEK OLSALAR ÇOK FECİ MİDE BULANTISINDAN Bİ VİTAMİN ALAMAZDI MİNİKLER RABBİM NE GÜZEL AYARLAMIŞ MİDE BULANTISI GEÇİNCE YANİ3/4 AYDAN SONRA YEDİKLERİMİZDEN ALACAKLAR :)

YAA ben bir de sepet beşik istiyorum.. ama herkes alma boşuna diyor en fazla 4 ay kullanır diyorlar. daha önce kullanan oldu mu kızlar.. tabi erken şuan onu da biliyorum.. :)

Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:
Allah iyilerle karşılaştırsın. Bir daha yaşatmasın canım

BİR DE diş ağrısı başladı bende. hepsi birden sızlamaya başladı iki gündür..

birde bizim gibi 80 kilo ile hamile kalanlar ne yapsın arkadaşım :mad::mad::KK61::KK61:

AYNEN CNM ŞİMDİ KANLA BESLENİYOR MİNİKLER ZATEN BİZİM YEDİKLERİMİZLE BESLENECEK OLSALAR ÇOK FECİ MİDE BULANTISINDAN Bİ VİTAMİN ALAMAZDI MİNİKLER RABBİM NE GÜZEL AYARLAMIŞ MİDE BULANTISI GEÇİNCE YANİ3/4 AYDAN SONRA YEDİKLERİMİZDEN ALACAKLAR :)

BEN İLK HAMİLELİĞİME 78 İLE HAMİLE KALDIM ÖDÜM KOPTU ÇOK KİLO ALICAM DİYE HEP DİKKAT ETTİM 87 İLE DOĞUMA GİRDİM EVE GELDİĞİMDE 80 KG DIM AMA EMZİRME DÖNEMİNDE 84E KADAR ÇIKTIM NEYAZIKKİ ŞİMDİKİNE
BAYA ZORLANARAK VERDİĞİM KİLOLAR SAYESİNDE 72 KG İLE HAMİLE KALDIM SANIRIM YARIM KİLO BİLE ALMADIM DAHA İNŞ BUNDADA EN FAZLA 10 İLE TAMAMLARIM

Canim ben şimdi özel e gidiyorum ama öncesinde evime yakın diye yenimahalle ye gittim... özgül hanıma muayene olmadım ama onun iyi olduğunu duydum hep :KK66: bir dene bakalim... guzel sonuçlarla gelirsin insallah...:KK68:

Allah razı olsun kuzum benimmm:) Gittim bugün kontrole ama ultrasona girip bebeğimi göremedim:( Pazartesiye gün verdiler ense kalınlığı ölçümü için. O gün kan da vereceğim ikili test için. Hayırlı sonuç gelir inşallah:) Allah cümlemizin kuzusuna sağlık versin inşallah

İnşallah güzel haberlerini beklşyoruz canım,

Pazartesi ultrason için gün verdiler canım. İnşallah hayırlı olur sonuç. Allah razı olsun yürekten dileğin için:)

YAA BNM ÇATLAK DOKTOR SÖYLEMEDİ SORDUM KAÇ DEFA GÜLDÜ SADECE :KK43: AMA HERKESİN İÇİNE KIZ DOĞUYO HADİ HAYIRLISI :) BU ARADA İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ KIZLAR :)
Benimde dr göremedi aslında pozisyonu uygun değil dedi ama ikiliyi yapan kişi erkek gibi dedi nasıl anladı bilemiyorum tabi :) İsim düşünmedim valla şu anda sadece bulantı ve halsizlik sorunlarım geçsin istiyorum :) Banada hem kız diyen oldu hem erkek ama ikiside başımız üstüne dimi yeter ki sağlıklı olsunlar

35 gün ytıştan sonra ilk iş günüm fena geçiyor midem kötü. uyumak istiyorum :KK43:
Kolay mı canım o kadar zaman sonra Allah yardımcın olsun. Ben hala yatışlardayım ama işe dönmek istiyorum artık. Hayırlısıyla bebişimşe beraber dönerim inşallah :)

Canim aynisi benimde basima geldi devletemi gittin once

Rabbim korumuş sizi canım benim. O nasıl bir doktormuş öyle. İlgisiz ve bilgisiz oluşunu fark bile etmeden kimbilir kaç can yaktı... Allah esirgemiş şükür ki. Bence mutlaka şikayet etmelisin. Çok geçmiş olsun Allah sana da bebeğine de sağlık versin inşallah

Amiiin :) sali gunu ikili tes sonucum cikacak insallah :KK66:

Hayırlı, güzel sonuçlarla gelirsin inşallah kuzum benim:) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah:)
Ben de pazartesi yaptıracağım ikili testi inşallah

YAA ben bir de sepet beşik istiyorum.. ama herkes alma boşuna diyor en fazla 4 ay kullanır diyorlar. daha önce kullanan oldu mu kızlar.. tabi erken şuan onu da biliyorum.. :)
Ben aldım CNm denildiği gibi en fazla 3 veya 4 ay kullanabiliyorsun ama çok işime yaradı çünkü ilk doğumum sezaryanla olmuştu ve yanımda eşimden başka kimse olmadı için ayağa kalkıp sürekli bebeği alıp emzirmek zor oluyordu . Sepeti yatağımda yanında koyup yatıyordum ordan alıp kolayca emzirebildim .. Hem boşa olmuyor bak şimdi ikinci geliyor onda da işe yarıcak inş . Çok büyük kolaylık sağladı bana .. Eğer seninde yanında yardımcı olabileceğin kimse yoksa birbirebir olur kanımca ..

Back
X