• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

YAA BNM ÇATLAK DOKTOR SÖYLEMEDİ SORDUM KAÇ DEFA GÜLDÜ SADECE :KK43: AMA HERKESİN İÇİNE KIZ DOĞUYO HADİ HAYIRLISI :) BU ARADA İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ KIZLAR :)
Evt kız olursa rahmetli annemin ismi Meryem olucak inş , erkek olursa da eşim ile sürekli çekişme halindeyiz ama galiba iki isim ile karara bağlıcaz ; ben Emre olsun istiyorum eşimde nerden buldu ise Ulaş olsun istiyor böylece Emre Ulaş olur sanırım .. Ilk çoçuğumuzun isminide eşim koydu onun adı da mahir .. Bizim adam biraz eskileri sever :)) ya aslında ikinciyi koymak benim hakkım dimi ..

Kolay mı canım o kadar zaman sonra Allah yardımcın olsun. Ben hala yatışlardayım ama işe dönmek istiyorum artık. Hayırlısıyla bebişimşe beraber dönerim inşallah :)
ben de bayram dönüşü başlıcam işe ama hiç gitmek istemiyorum borçlulara af geldi yılbaşına kadar çok yoğun bir iş yükü var bir de 2. ünv ye başladım bu sene derslere de gidemiyorum bebek-iş-ünv bu sene üçünün de altından kalkarsam benden mutlusu olmaz beni en çok düşündüren iş :( bu gidişle şubat 15 de 8 hafta önceden doğum iznine ayrılırım gibi duruyor gerçi kanama alanlarımız geçse normal hamilelik yaşasak çok da sorun olmayacak bazı şeyler ama yatmaya iş yapmamaya alıştık 1-2 saat dışarı çıkıp ayakta kalsak yoruluyoruz nasıl toparlanıcaz bilmiyorum:(

YAA ben bir de sepküçükşdeğilimorum.. ama herkes alma boşuna diyor en fazla 4 ay kullanır diyorlar. daha önce kullanan oldu mu kızlar.. tabi erken şuan onu da biliyorum.. :)
Cnmm bende cok ozeniyorum sepet seklinde buna benzer
cokta kucuk degil sanki :)
Screenshot_2014-09-26-15-06-00.webp

Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam. :KK61:
Off çok geçmiş olsun CNm , Türkiye'deki doktorlardan gün geçmiyor ki böyle acaip haberler gelmesin .. Rabbim hepimizi korusun, çok kötü bir durum artık doktorada inanamıyacaksak kime inanıcaz .. Çok şükür herşey yolundaymış ve şükür ki başka bir doktora gitme nasibi olmuş yoksa kuzum bir cahilin eli ile melek olup gidicekti .. Dilerim ki başka kurbanları olmaz ..

ben de bayram dönüşü başlıcam işe ama hiç gitmek istemiyorum borçlulara af geldi yılbaşına kadar çok yoğun bir iş yükü var bir de 2. ünv ye başladım bu sene derslere de gidemiyorum bebek-iş-ünv bu sene üçünün de altından kalkarsam benden mutlusu olmaz beni en çok düşündüren iş :KK43: bu gidişle şubat 15 de 8 hafta önceden doğum iznine ayrılırım gibi duruyor gerçi kanama alanlarımız geçse normal hamilelik yaşasak çok da sorun olmayacak bazı şeyler ama yatmaya iş yapmamaya alıştık 1-2 saat dışarı çıkıp ayakta kalsak yoruluyoruz nasıl toparlanıcaz bilmiyorum:KK43:
Bende de aynı sorun var. Odalar arasında gezerken bile nefes nefeseyim :( kanama alanlarından da inşallaaah kurtulalım hayırsıyla artık :cry:

Cnmm bende cok ozeniyorum sepet seklinde buna benzer
cokta kucuk degil sanki :)Eki Görüntüle 1253695
Evt benim kide buna benziyor her gittiğiniz yere taşınıyor en güzelide yattığınız yatağın yanına koyabiliyorsunuz. Ezme tehlikeside olmuyor malum iki saatte bir uyandığınız için gözünüzün biri hep açık oluyor ;))

gül kokulum evet buna benzer benim istediğimde ama ilk hamileliğimde alsaydım iyi olurdu şimdi benim ikinci bu lokum kararsız kaldım 3.yü yapar mıyım bilmiyorum da. fiyatı da 450 tl civarında bilemedim işte sepet olayını :)

gül kokulum evet buna benzer benim istediğimde ama ilk hamileliğimde alsaydım iyi olurdu şimdi benim ikinci bu lokum kararsız kaldım 3.yü yapar mıyım bilmiyorum da. fiyatı da 450 tl civarında bilemedim işte sepet olayını :)
450 tl çok bencede almaya değmez CNm .. Ben burda çok uygun almıştım o yüzden avandaşlı birde senin de ikinci çoçukmuş , galiba almaman daha mantıklı ..

Bende de aynı sorun var. Odalar arasında gezerken bile nefes nefeseyim :KK43: kanama alanlarından da inşallaaah kurtulalım hayırsıyla artık :cry:
CNm benim şimdiden nefes darlığı olması gerçekten kötü geçmiş olsun , benim. 7 aydan sonra başlamıştı ki hamileliğin ilerleyen dönemlerinde hemen hemen herkeste olucak malum mide yukara çıkıyor bebekten dolayı ve çiğerlerde dahil bir çok organımızın basınçı artıyor .. Astım veya başka problemin var mı ..

Evt kız olursa rahmetli annemin ismi Meryem olucak inş , erkek olursa da eşim ile sürekli çekişme halindeyiz ama galiba iki isim ile karara bağlıcaz ; ben Emre olsun istiyorum eşimde nerden buldu ise Ulaş olsun istiyor böylece Emre Ulaş olur sanırım .. Ilk çoçuğumuzun isminide eşim koydu onun adı da mahir .. Bizim adam biraz eskileri sever :)) ya aslında ikinciyi koymak benim hakkım dimi ..
Canim benim esimde tutturdu erkek olursa ulas olsun diye.ben begenmiyorum bende utku yu ekledim bizde ulas utku diye karar kildik. Kiz olursa ortak kararimz var Zeynep Nazli insallah ailede hic bu isimler yok iki ismide cok seviyorum

Benimde dr göremedi aslında pozisyonu uygun değil dedi ama ikiliyi yapan kişi erkek gibi dedi nasıl anladı bilemiyorum tabi :) İsim düşünmedim valla şu anda sadece bulantı ve halsizlik sorunlarım geçsin istiyorum :) Banada hem kız diyen oldu hem erkek ama ikiside başımız üstüne dimi yeter ki sağlıklı olsunlar
AYNEN CNM SAĞLIKLI OLSUNLARDA TEK :)

kizlar nasip olursa minisime hanedan park yatak istiyorum tayinci oldugumuz icin hemde daha cok begeniyorum

Eklentiler

• 9_b.webp
    9_b.webp
    179,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 128854018_tn24_0.webp
    128854018_tn24_0.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 88
  • Crest-228-70-x-110-cm--Hanedan-Tipi-Bebek-Park-Yatak-4247.webp
    Crest-228-70-x-110-cm--Hanedan-Tipi-Bebek-Park-Yatak-4247.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 105
BENCEDE İKİ İSİM DAHA MANTIKLI :) BNMDE KAYBETTİĞİM OĞLUMUN İSMİNİ YUSUF TALHA KOYMUŞTUK VE ÇOK İSTEYEREK KOYMUŞTUK NASİP OLMADI :) BU DEFA EŞİM ASAF İSTİYO BENDE TALHAYA YAKIN OLSUN DİYE TAHA İSTİYORUM ERKEK OLURSA ASAF TAFA OLACAK KIZ OLURSA KAYNANAMIN İSMİNİ YANİ AYŞE KOYCAZ MALESEF ALLAHTAN SEVERİM AYŞE İSMİNİ AYŞENİN YANINA İKRA DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HANGİSİ NASİP OLACAK :)

kizlar nasip olursa minisime hanedan park yatak istiyorum tayinci oldugumuz icin hemde daha cok begeniyorum
Ay bizim de park yatağımız var ama böyle cicili bicili değil .. Çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun .. Evt göçmen için çok kullanışlı oluyor park yatak biz graco nun almiştik çok sağlam çıktı .. Bu arada graco nun bütün bebekler için ürettiği herşey çok kaliteli gözüm kapalı öneririm .. Bizde mama sandelyesi ve pushchair de dahil graco ..

CNm benim şimdiden nefes darlığı olması gerçekten kötü geçmiş olsun , benim. 7 aydan sonra başlamıştı ki hamileliğin ilerleyen dönemlerinde hemen hemen herkeste olucak malum mide yukara çıkıyor bebekten dolayı ve çiğerlerde dahil bir çok organımızın basınçı artıyor .. Astım veya başka problemin var mı ..
Canım sağol sağlık probelemim yok ama knamadan dolayı sürekli yattığım için vücudum kaslarım hamladı. Biraz ayaklansam düzelirim gibime geliyor umarım öyle olur :)

BENCEDE İKİ İSİM DAHA MANTIKLI :) BNMDE KAYBETTİĞİM OĞLUMUN İSMİNİ YUSUF TALHA KOYMUŞTUK VE ÇOK İSTEYEREK KOYMUŞTUK NASİP OLMADI :) BU DEFA EŞİM ASAF İSTİYO BENDE TALHAYA YAKIN OLSUN DİYE TAHA İSTİYORUM ERKEK OLURSA ASAF TAFA OLACAK KIZ OLURSA KAYNANAMIN İSMİNİ YANİ AYŞE KOYCAZ MALESEF ALLAHTAN SEVERİM AYŞE İSMİNİ AYŞENİN YANINA İKRA DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HANGİSİ NASİP OLACAK :)

Isimler çok güzel inş Rabbim koymayı da nasip eder ..
Ayşe ismini bende çok seviyorum .. Birde Elif ismi çok hoş geliyor bana ..

Ay bizim de park yatağımız var ama böyle cicili bicili değil .. Çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun .. Evt göçmen için çok kullanışlı oluyor park yatak biz graco nun almiştik çok sağlam çıktı .. Bu arada graco nun bütün bebekler için ürettiği herşey çok kaliteli gözüm kapalı öneririm .. Bizde mama sandelyesi ve pushchair de dahil graco ..
canım onu bu bebişinede kullanabilirsin.bende alırsam 2. cocugumada kullanılırım .gracoyada bakarım insallah daha cok güzel paylasımlarda bulunuruz aldıklarımız cicileri insallah:KK68::KK54:bende cok begendim insallah vakti gelince bunlardan alırım canım cok begendim bende ya tam padişah sultan yatagı:KK76::KK22:

Benim de sağ tarafımda sızlamam var ağrı gibi. Aynı şekilde sarı renkte akıntı var. Bir kaç gün bol bol su içmeyi planlıyorum. İltihap olabilir diye düşündüm. Senin de olabilir. Ya tahlil yaptır ya da bol su içerek biraz takip et bakalım.
Evet sudan olabilir cok icemiyorum canim su haftalari da atlatsaydik hayirlisiyla

Back
X