• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Yatak beşik değil ama oda olarak konsepti olsun istiyorum bende :)
cilek_belcika_cilek_baby_safari_bebek_odasi_42263.jpg

selam kızlar nasılsınız benm çok akıntım var testlerde iltihap çıkmıştı doktor fitil verdi kullanmadım daha bebeğe zararı olurmu acaba kullanan varmı
canım ben de kullanmak zorunda kaldım dr kullanmak zorundasın dedi içim içimi yiye yiye kullandım
Dün ikili testi yapan kişi bana bebeğimin erkek olabileceiğini söyledi sanırım yapısından anladı :) Bu aralar erkek haberleri alıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için :KK68:
hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah hepimizin yavruları :KK46::nazar:

Arkadaşlar ya az önce bi lekelenme oldu kahverengi çok koyu değil ama korktum acaba ne yapsam hiç olmamıştı

Şu an tr de bir Dr mesaj attım burdakine giderim belki ama öyle ciddi bi agrı sancı yok kanama alanı yok sanırım bahsi göedi kontrolde
Umarım önemli bişey değildir sırt üstü yat kalkma bir süre . Benim kanama alanım var o yüzden bir kaç gün lekelenmem olmuştu dr taze yani kıpkırmı yada pembe renki kan olmadıgı sürece korkma demişti

Yaaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah her şey güzel olacak:))ikiz kızlar bal olur annesi :)canım kesin bişey söylemedi dr.ama erkek oldugunu düşünüyorum dedi bir sonraki randevuya netleşir haber veririm zaten:)dualarım seninle çok dikkat et kendine ve kızçelere:)
inşaallah hepimize canım....büyüttüğümüz günleride konuşucaz inşallah..çok öptüm seni ve minişini canım..

kızlar nasılsınız bayadır gıremedım mesleğime başladım çok şükür ama öğrencilerimin maşallahı var aksam pestılım çıkyo gecmısı okuyamadan dırek daldım okucam inşallah herkes iyidir keyıfler yerindedir hasta kırık gıbı olanlarınız varsa benım gibi aciiil şifalar dileriiim :KK61:

Back
X