- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
Canim beyaz unun hic bi besleyiciligi yokki. evet bevegin kilo alir ama bos kilo. yulaf unuyla yap.degisik seyler dene bugun yemedigini ikigun sonra tekrar dene. Az once benimki sarimsakli yogurtla kabak puresi yedi. Bnce erken degil buyudukce kabul etmeleri daha zor olacak. Mesela geçen gun sade kabak puresi verdim yemedi bugun sarimsakli yogurtla yedi. Buyudujce tarifleri cogalticaz. Instagram varsa ek gida tarifi veren iyi kullanicilar var onları takip et. Bikma yilma hergun dene.MasaAllah subhanAllah. Yiyorsa ne mutlu sana benim kizim 4,5 aylik oldu 6 kilo sin ay 350 gr alinca dr ek gida ya baslayalim dedi cunku uyanikken gunduzleri beni emmek istemiyo almiyo memeyi. yogurt meyvw puresi ve kasik mamasi na basla dedi doktor. Ama hepsine surat burusturuyo aptamil mama verdim uyutup uyaninca 1 saat sonra kusuyo her seferinde . Vucudu kabul wtmiyo herhalde. Yalniz buyutmwye calisiyorum. Sütümu sagip uyutup boberonla veriyorum gunde uc defa ama az aliyo Beslenemicek diye endişe etmekten vok bunaldim. Bana da bi Önerin var mi nasil alisip yicek Bizim icin erken mi. Herkes unla muhallebi yap diyo sivi olsun biberonla ver diyo korkuyorum denemeye hic tecrubem yok![]()