2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

Yeni degil ama en son bu :) bayram sonu ikili testte yhayıi aliriz insallah :) cinsiyetini cok merak ediyorum...
Masaallah canım büyümüş bebişin bende inşallah salı günü ikili test için gidecegim inşallah bebişimi hayırlısıyla saglıklı bir şekilde görürsem resmini koyacagım

Ya bebiş resmi görelim haydi kızlar. Nasıl büyümüş mü acaba minik kuzular:) benim kuzuma kavusmama az kaldı perşembe görcem inşallah

İşte benim kuzu ortadan gecen plesenta galiba kafası sol tarafta dr bacaklarını kapattıgını bu yüzden cinsiyetini göremediğini söyledi ama içime doğuyor kızım geliyor

Eklentiler

• 20140930_181652.webp
    121 KB · Görüntüleme: 165
masallah bebişine canım cinsiyetide ögreniriz hayırlısı ile insallah
Sagol canım aslında bayagı meraklıydım bu randevımda ama bacaklarını kapatması kız oldugunu düşğndürdü dr um 15, 16 haftalarda gel dedi ama o zamanda kesin birsey söyleyemeyebilirim pozisyon müsait degil dedi bir süpriz olmassa zeynep nazlım olacak galiba

bizimkide kapattı göstermedi canım yan yatıyodu sırt üstü doktor dedi genelde annelerin içine doğan cıkıyor dedi.hayırlısı olsun insallah benimde içime kız doguyor bakalım

bizimkide kapattı göstermedi canım yan yatıyodu sırt üstü doktor dedi genelde annelerin içine doğan cıkıyor dedi.hayırlısı olsun insallah benimde içime kız doguyor bakalım
Bence de içimize doğan cıkar hayırlısıyla Allah saglıklı sıhatli bir sekilde evladımıza kavustursun

Teyzeleri Merhaba biz 11+2 olmuşuz Allahim a bin şükür çok iyiyiz maşallah. Öyle hareketliydi ki oğlum 4 yaşında kardeşine bayıldı. Sanırım Abisine benzicek dr çok hareketli olduğu için güçlükle foto alabildi bize. Bu arada erkek gibi görünüyor dedi ama Kasım ayında gittiğimizde netlesir dedi

Bu arada kızlar dr um ikili test istermisin diye sordu istemedim ama yinede ense ve burun ölçümüze baktı normal çok şükür. Bugün folik asit devri bitti multivitamin ve magnezyum başladı:)
Bende de bağırsak tembelliği başladı 4 aylık bir göbekle geziyorum

Bende istemedim 2li taramayi gerek duymadım rabbim ınş hepimizin bebislerune sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…