- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Ben perşembe gidicem inşallah o zaman güzel haberlerle koyarım canımKızlar kac gün oldu kimse bebişinin resmini koymuyor merak ediyorum minikleri hiç fotografını almıyor musunuz kontrollerde
Ben de Cuma gideceğim dönüşte koyarım inşallah. :)Ben perşembe gidicem inşallah o zaman güzel haberlerle koyarım canım
Yeni degil ama en son bu :) bayram sonu ikili testte yenisini aliriz insallah :) cinsiyetini cok merak ediyorum...
Masaallah canım büyümüş bebişin bende inşallah salı günü ikili test için gidecegim inşallah bebişimi hayırlısıyla saglıklı bir şekilde görürsem resmini koyacagımYeni degil ama en son bu :) bayram sonu ikili testte yhayıi aliriz insallah :) cinsiyetini cok merak ediyorum...
O ooo maşallah canımTeyzeleri 12+3 olmuş yavrum boyu 6.2 cm. Resmi koyamadum hata oluştu aksam koyarim
masallah bebişine canımİşte benim kuzu ortadan gecen plesenta galiba kafası sol tarafta dr bacaklarını kapattıgını bu yüzden cinsiyetini göremediğini söyledi ama içime doğuyor kızım geliyor
Sagol canım aslında bayagı meraklıydım bu randevımda ama bacaklarını kapatması kız oldugunu düşğndürdü dr um 15, 16 haftalarda gel dedi ama o zamanda kesin birsey söyleyemeyebilirim pozisyon müsait degil dedi bir süpriz olmassa zeynep nazlım olacak galibamasallah bebişine canımcinsiyetide ögreniriz hayırlısı ile insallah
Sagol canım aslında bayagı meraklıydım bu randevımda ama bacaklarını kapatması kız oldugunu düşğndürdü dr um 15, 16 haftalarda gel dedi ama o zamanda kesin birsey söyleyemeyebilirim pozisyon müsait degil dedi bir süpriz olmassa zeynep nazlım olacak galiba
Bence de içimize doğan cıkar hayırlısıyla Allah saglıklı sıhatli bir sekilde evladımıza kavustursunbizimkide kapattı göstermedi canım yan yatıyodu sırt üstü doktor dedi genelde annelerin içine doğan cıkıyor dedi.hayırlısı olsun insallah benimde içime kız doguyor bakalım
Maşallah ne kadar belirgin görünüyor maşallah bebişineEki Görüntüle 1260140 Kızlar minnoş kızıma bakın dün utandı yüzünü kapattı elleriyle büyük ihtimal kız dedi ama çevredekiler değişebilir dio hayırlısı olsun sağlığımız yerinde cok şükür
Maşallah lokum olmuş annesi maşallah ona
Bende istemedim 2li taramayi gerek duymadım rabbim ınş hepimizin bebislerune sağlık sıhhat versinBu arada kızlar dr um ikili test istermisin diye sordu istemedim ama yinede ense ve burun ölçümüze baktı normal çok şükür. Bugün folik asit devri bitti multivitamin ve magnezyum başladı:)
Bende de bağırsak tembelliği başladı 4 aylık bir göbekle geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?