2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

Tebrik ederim canim... benimde 10 haftalik. Elleri ayaklari hepsini gordum :) bende cok duygulandim . Bulantin oluyormu canim ben berbat gunler geciriyorumm hicbisi yiyemiyorum kisacasi acimmm. Beslenemiyorum. Ogurtulerm cok fazla sizlerde nasil? Serum takiliyrm yoksa dayanamiyrm agliyorum[/QUOTE]
Bende seni tebrik ederim canim allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin benim sabah beste karnim acikiyor bulanti sadece aksamustu oluyor ben yedi ve sekizinci hafyalarda kotuydum simdi surekli istahliyim bulantim cok az

Merhaba hoşgeldin cnm inş. sanada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah az kalmış büyük güne :)

Amin cnm bizde o aylara gelmek için can atıyoruz valla :) Son haftalarda geçmek bilmez

Valla benim ilk aylarım 20. haftama kadar şiddetli mide bulantısından çok zor geçirdim... 7-8 kilo verdim ve sadece 5 kilosunu geri alabildim bugüne kadar.. Şimdilerde de tabi daha farklı sıkıntılar ama hepsi de insana düşününce tatlı bir varlığı beklediğini hissettirdiği için gülümsetiyor.. Sabretmek zor insan ilk günden itibaren platonik bir aşkla bağlandığı bebeğini çok özlüyor.. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin tüm bebişler..

Teşekkür ederiz canım hoşgeldin, yavrunu kucağına almana az kalmış hayırlısıyla kavusursun inşallah yavruna. Bizler daha yolun basindayiz umarim bu heyecanları tatmak nasip olur bize de.

Canım Allah razı olsun Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah bi avazda kurtulursun hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah:)

Maşallah dimple91, posayakları havada 092, member: 515546"]buda benım minnakım teyzeleri maşallah sıpama[/QUOTE]
Masallah canim elleri ayaklari havada benim minik gibi keyflerine düşkün bunlar

Maşallah caelif5541, post: 3697olmuş Rabbim yazarlardan yazarlardan saklasin member: 541080"]Kızlar buda bizim 10+0 günlük görüntümüz yarın randevumuz var 12+3 olucaz inş.
Maaşallahhhhh diyelim mercimeğe :) [/QUOTE]
Masallah canim seninki tontis olmus rabbim nazarlardan saklasin

Biz bugün doktoru şaşırttık teyzeleri, doğumu öne almadı ama bugün 9+4 olması gerekirken 10+2 boyutlarındaydı. Elleri ayakları kıpır kıpırdı, maşallah diyelim birlikte. Bayramdan önce ikili taramaya çağırdı. :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1411216137948.webp
    113,4 KB · Görüntüleme: 139
Maşallah beautifbüyümüş ost: 36995638, member: 553951"]Biz bugün doktoru şaşırttık teyzeleri, doğumu öne almadı ama bugün 9+4 olması gerekirken 10+2 boyutlarındaydı. Elleri ayakları kıpır kıpırdı, maşallah diyelim birlikte. Bayramdan önce ikili taramaya çağırdı. :)[/QUOTE]
Masallah bayagi buyumus annesi tebik ederimmm

Masallah bayagi buyumus annesi tebik ederimmm[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. :)

Canım maşallah ya kocaman olmuş. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim birgün öncesinde sancın vardı çünkü benim gibi. Allah ım hep böyle güzel haberler almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…