- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Merhaba arkadaşlar...
Ne kadar güzel bir topik olmuş burası... Resimlerinize bakarken o zamanlarımdan geçtim tekrar... Ne kadar da güzel maşallah yavrularınız... Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah bu mucizelerle sağlıkla hayırla...
Merhaba hoşgeldin cnm inş. sanada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah az kalmış büyük güne :)
Teşekkür ederim canım... Valla az kaldı az kaldı gibi görünüyor günler geçmek bilmiyor.. Rabbim o büyük günde hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Amin cnm bizde o aylara gelmek için can atıyoruz valla :) Son haftalarda geçmek bilmez
oyyy maşşallah kuzuya allah sağaslim kucağına almayı nasip etsinKizlar bebisim bugün 11 haftalık olmuş teyzeleri 36 mm boyu
Amin cumlemizinoyyy maşşallah kuzuya allah sağaslim kucağına almayı nasip etsin
Amin cumlemizin bebegine rabbim saglik sihhat versinguldeniz 36979284 .!.:oyyy maşşallah kuzuya allah sağaslim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederiz canım hoşgeldin, yavrunu kucağına almana az kalmış hayırlısıyla kavusursun inşallah yavruna. Bizler daha yolun basindayiz umarim bu heyecanları tatmak nasip olur bize de.Merhaba arkadaşlar...
Ne kadar güzel bir topik olmuş burası... Resimlerinize bakarken o zamanlarımdan geçtim tekrar... Ne kadar da güzel maşallah yavrularınız... Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah bu mucizelerle sağlıkla hayırla...
Oyyy buna mercimek değil fasulye denir artık annesiKızlar buda bizim 10+0 günlük görüntümüz yarın randevumuz var 12+3 olucaz inş.
Maaşallahhhhh diyelim mercimeğe :)
Canım Allah razı olsun Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah bi avazda kurtulursun hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah:)Merhaba arkadaşlar...
Maşallah canım ya kaç haftalık peki? Kuzu ekranı doldurmuş iyice kocaman maşallahbuda benım minnakım teyzelerimaşallah sıpama
Masallah bayagi buyumus annesi tebik ederimmm[/QUOTE]Maşallah beautifbüyümüş ost: 36995638, member: 553951"]Biz bugün doktoru şaşırttık teyzeleri, doğumu öne almadı ama bugün 9+4 olması gerekirken 10+2 boyutlarındaydı. Elleri ayakları kıpır kıpırdı, maşallah diyelim birlikte. Bayramdan önce ikili taramaya çağırdı. :)
Canım maşallah ya kocaman olmuş. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim birgün öncesinde sancın vardı çünkü benim gibi. Allah ım hep böyle güzel haberler almayi nasip etsin inşallahBiz bugün doktoru şaşırttık teyzeleri, doğumu öne almadı ama bugün 9+4 olması gerekirken 10+2 boyutlarındaydı. Elleri ayakları kıpır kıpırdı, maşallah diyelim birlikte. Bayramdan önce ikili taramaya çağırdı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?