Bende öyleyim canım, pazartesiden beri acil olan işimi bi bitiremedim düşünAnnecikler günaydın
Hamileliğin ilk başlarındaki gibi çok uyku hali gelmeye başladı bana yine.. kilo almamama rağmen kendimi ağırlaşmış hissediyorum iş yerinde gözüm kapanacak gibi oluyor eve gidiyorum sarhoş gibiyim evimi ... götürecek yakındane yapacam ben valla
Beeennn, mahvoldum bu yaz, bir de son aylarim olsa ne yapardımKızlar ben çok fazla soğuk ter döküyorum benim gibi olan var mı?
eymen çok güzel ama Bi arkadaşımızı da dediği gb tr de bu isimde patlama var,ben Arhan düşünüyorum sılamya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennnayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim
çok konuşmasın
arhan koymayı düşünüyorum eşimde kabul etti arhan diye seviyo artık kv de de bidaha aramadı sanırm o da anladı koymak istemediğimizisen delimisin ya ne hakkıymış yok öyle bişey sen o akadar sorunlar yaşa korku içinde taşı bebeğini birde bunuın doğumu var kimse kusura bakmasın valla yok öyle bir dünya ve sana şunu söyleyeyim onun dediğini yapsanda yaranamazsın ve çok pişman olursun zaten sana bunu teklif eden biri bilmiyorum daha neler isterçok sinirlendim çok
canım soğuk ter mi normal mi?bende kendimi inceliyodum acayip terliyorum su akıyor benden resmen gebişlikten sanırım
normal canımKızlar merhaba benim bebiş 3 gündür küçük küçük tepiklemeye başladı beni ama biraz aşağıda gibi geliyor, göbeğimin 4-5 parmak altından gibi normal midir?
Beeennn, mahvoldum bu yaz, bir de son aylarim olsa ne yapardım
Öğretmen arkadaşlar, resmi olarak kaçınc dedi yazmadı :)
24. Hafta diye biliyorum ben. Benim iki hafta tutmam gerekecekti ama müdür yardımcım sağolsun o da benden olsun dedi yazmadı nöbet :)Öğretmen arkadaşlar, resmi olarak kaçıncı haftada nöbetten düşüyoruz ??
ya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennnayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim
Bende eymen düşünüyorum ama enes daha sevimli sanki. Hem sahabelerden en çok hadis rivayet edenlerden.Bunun dışında şu aralar favorim kerem ama ömer, sinan, selim, burak, ali, mehmet , emir, yusuf şimdilik bu kadar hoşuma gidenler. Henüz söylemedim ama eşim kabul ederse kerem istiyorum. Bu arada şimdi baktım eymen son senelerde en çok koyulan isimlerdenmiş, duymayanlara duyurulur
valla bende aynen oyleyım herhalde 48 saat uyuyabılırım ıste evde yataktsa hıc fark etmıyor sureklı sıcaklıyorum terliyorum ve uyuyorumBende öyleyim canım, pazartesiden beri acil olan işimi bi bitiremedim düşünHem konsantre olamıyorum, hemen de uykum geliyor nasıl bitecek bu işler bilmiyorum
defne ismi çok hoşmuş canım bir arkadaşım koyacaktı mitolojik bir içeriği de var o yüzden daha da hoş gelmişti bana.kızıma ısım arıyoruz ama bı turlu bulamadık ben gülsu ıstedım gülsuyu gıbı o ne oyle dedıler nesil de güzel ama onuda babamız begenmedı benım kızcem ısımsız doğacak galıba
defne ısmını bende cok begenıyorum ama yıgenımın ısmı nehır ve ece de yıne cok begendıgım ısımlerden ama oda dıger yıgenımın ısmı kız yıgen sayısı 4 olunca ıyı ısımler hep kapılmış oluyor:)defne ismi çok hoşmuş canım bir arkadaşım koyacaktı mitolojik bir içeriği de var o yüzden daha da hoş gelmişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?