2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende öyleyim canım, pazartesiden beri acil olan işimi bi bitiremedim düşün Hem konsantre olamıyorum, hemen de uykum geliyor nasıl bitecek bu işler bilmiyorum

eymen çok güzel ama Bi arkadaşımızı da dediği gb tr de bu isimde patlama var,ben Arhan düşünüyorum sılam

çok konuşmasın

arhan koymayı düşünüyorum eşimde kabul etti arhan diye seviyo artık kv de de bidaha aramadı sanırm o da anladı koymak istemediğimizi

bende kendimi inceliyodum acayip terliyorum su akıyor benden resmen gebişlikten sanırım
canım soğuk ter mi normal mi?
Kızlar merhaba benim bebiş 3 gündür küçük küçük tepiklemeye başladı beni ama biraz aşağıda gibi geliyor, göbeğimin 4-5 parmak altından gibi normal midir?
normal canım
Beeennn, mahvoldum bu yaz, bir de son aylarim olsa ne yapardım

canım soğuk ter benimki seninkide mi öyle

ya çorluda detaylı ultrason fıyatları 250 den başlıyor fakulteyı aradım sordum yapılıyormuş ama dışarıdan gelenlere yapmıyorlarmış böyle bı saçmalık varmı ya

selam arkadaşlar dun tetanoz aşımı oldum...bir doz vuruldum ilk çocugumda 3 doz vurulduğum için:)acısı dun yoktu bugün kolum biraz agrıyor:S onun harici kızımın wc alıştırmaları tam gaz devam buyuk yol katettik çok şükür:)))maşallahdetaylım 12 eylüldee....zaman geçmiyor Allahtan dun hemşire kalp atışlarımızı dinletti biraz özlemim gittioğluşa kıyafet zıbın tulum bir sürü şey aldım dayanamadım...kendimi unuttum valla dışarı her çıktığımda çocuklara alır oldum....şimdi azıcık geçmişe bakayım sizlerde ne var ne yok

Bende eymen düşünüyorum ama enes daha sevimli sanki. Hem sahabelerden en çok hadis rivayet edenlerden.Bunun dışında şu aralar favorim kerem ama ömer, sinan, selim, burak, ali, mehmet , emir, yusuf şimdilik bu kadar hoşuma gidenler. Henüz söylemedim ama eşim kabul ederse kerem istiyorum. Bu arada şimdi baktım eymen son senelerde en çok koyulan isimlerdenmiş, duymayanlara duyurulur

oğlum olsaydı kerem yada selim istiyordum bende güzel seçimler

Bende öyleyim canım, pazartesiden beri acil olan işimi bi bitiremedim düşün Hem konsantre olamıyorum, hemen de uykum geliyor nasıl bitecek bu işler bilmiyorum
valla bende aynen oyleyım herhalde 48 saat uyuyabılırım ıste evde yataktsa hıc fark etmıyor sureklı sıcaklıyorum terliyorum ve uyuyorum

kızıma ısım arıyoruz ama bı turlu bulamadık ben gülsu ıstedım gülsuyu gıbı o ne oyle dedıler nesil de güzel ama onuda babamız begenmedı benım kızcem ısımsız doğacak galıba

kızıma ısım arıyoruz ama bı turlu bulamadık ben gülsu ıstedım gülsuyu gıbı o ne oyle dedıler nesil de güzel ama onuda babamız begenmedı benım kızcem ısımsız doğacak galıba
defne ismi çok hoşmuş canım bir arkadaşım koyacaktı mitolojik bir içeriği de var o yüzden daha da hoş gelmişti bana.

defne ismi çok hoşmuş canım bir arkadaşım koyacaktı mitolojik bir içeriği de var o yüzden daha da hoş gelmişti bana.
defne ısmını bende cok begenıyorum ama yıgenımın ısmı nehır ve ece de yıne cok begendıgım ısımlerden ama oda dıger yıgenımın ısmı kız yıgen sayısı 4 olunca ıyı ısımler hep kapılmış oluyor:)

Konu isimden açılmış madem bizde erkek olursa doğa tuna, , kız olursa yine doğa su olarak düşündük ben Ayşem su istiyodum kayın birader beğenmedi uyuz eşim de etkilendi tabi sinir bozucu napalım artık.

[QUOTE="cafein2001, post: 367757k]sılacım çok de eymen patlaması var,o kadar çoğaldı ki tr de olsan isimden soğurdun,ben de çok seviyordum ama etrafımda otuz tane eymen oldu yemin ederim,artık farklı gelmiyor ama sana bir ara bi kaç isim önerebilirim kabul edersen [/QUOTE]
Bende oğlumun adini Hamza Eymen koyacagim insaallah abileri cok istiyor ama bizim ailede bu isim kimsede yok yani ilk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…