Yok cnm internetten hesapladım Cibril'in sitesinden almak için degilde fıyat araştırması için Kahramanmaraş'tayım cnmhangi civilden alıyosun bana da yakın civil var istanbuldamısın
ben de Allah nasip eder de kızım olursa elif duru koyacağım ben duruyu seçtim eşim de elifi seçti bakalım en son yüzde 80 kızdı haftaya değişmez inşkızıma ısım arıyoruz ama bı turlu bulamadık ben gülsu ıstedım gülsuyu gıbı o ne oyle dedıler nesil de güzel ama onuda babamız begenmedı benım kızcem ısımsız doğacak galıba
Kızlar hamileyken gözünde arpacik çıkan oldu mu? gözümün alt kısmı acıyor sanırım çıkacak nasıl geçirdiniz?
Kızlarrr oturuyodym aklıma bi alıcaklarımı civilden hesaplayım dedimde sadece 3 aylık olana kadarki aldıklarım 400 tl yaptı sok oldum yanlışmı hesaplaşdı dedim yok 23 parça hesaplamışım 2 tane set biri beşli biri sekızli onun dışında üst xıbın alt tulum battanıye dahada bisürü rksık var kızımın küçüklüğünden birtane bişey getiremedim yurt dışında kaldı sıfırdan alıcaklarımı Allah yardımcımız olsun yavaş yavaş başlayım her aya 5 parça alayım dıye liste yapım yoksa yetiştiremem cocuk doğuyormuş ben elimde telefon halen sipariş veriyomuşum
ay canım Allah tan zıbınları hep ortak renk kırmızı yeşil büyük parçalar var zaten araba yürütecek salıncak ne varsa var masallah her şey almisiz :) kizimin hastane cikisini evde gıydırırm pıjamaları falan pembe pembe anlamaz oğlum zaten altı aydan sonra istediğim renk giyer :) çok fazla hediye geliyor birdeAynen ya cok ihtiyac oluyo mecbur alınması gerek şeyler keşke benimde olsa kız erkek demem giydiririm neolcak sanki nekadar giyiyorlar
masallah asel yaa çok tatlı yıyesım geldi resmen çok canım kaynadı kizinateyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
canım gule gule giysin prensesin ... Sonuclarinda iyiymiş masallahRabbimize sonsuz şükürler olsun doktor herşeyine iyi dedi kızımın Maşallah kan idrar tahlili verdi çarşamba sonuç göstereceğim inşALLAH...babanesinin kızıma hediyeleri 110 lira tuttu
Almasin bencede canim sen ayrintili ultrason icin randevu alacaktim diye özellikle belirttin miEkstra ücret almıyormuş ama almıyoruz diyene kadar bekletti biraz. Sürekli hastası olunca almıyor galiba.
Çoookkk güzeeellteyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
Oyy ben onun düşüncesini yerim ya tipe bak :) maşaallah kuzuna.teyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
Evet, selçuk bey'in sürekli hastası olduğumu, ayrıntılı vaktinin geldiğini doktorun telefonda kendisinin söylediğini söyledim. En son ne zaman geldiniz dedi, biraz bekletti, sonra da ekstra ücret almıyormuşuz dedi. Nazlandı biraz :)Almasin bencede canim sen ayrintili ultrason icin randevu alacaktim diye özellikle belirttin mi
Kesinlikle sarimsak surmeni tavsiye ederimhemde iki gözümde birden çıktı,göz doktoru kortizonlu ilaç verdi,kortizon gebelikte de faydalı dedi kullandım göz daha çok şişti sonra bıraktım kremi... bebe şampuanıyla yıkıyorum sıcak pamuklu suyla gözlere masaj yapıyorum rahatlatıyor
Hepsi ufak tefek ama birleşince fazla tutuyorKızlarrr oturuyodym aklıma bi alıcaklarımı civilden hesaplayım dedimde sadece 3 aylık olana kadarki aldıklarım 400 tl yaptı sok oldum yanlışmı hesaplaşdı dedim yok 23 parça hesaplamışım 2 tane set biri beşli biri sekızli onun dışında üst xıbın alt tulum battanıye dahada bisürü rksık var kızımın küçüklüğünden birtane bişey getiremedim yurt dışında kaldı sıfırdan alıcaklarımı Allah yardımcımız olsun yavaş yavaş başlayım her aya 5 parça alayım dıye liste yapım yoksa yetiştiremem cocuk doğuyormuş ben elimde telefon halen sipariş veriyomuşum
Evet canım katılıyorum benim kv de cinsiyeti belli olmadan tutturdu kayınımın ismini koyun diye.. Mantığa bakın babaları vefat etmiş ama kayınımın ismini koyacakmışız.. Allah var ya bende itiraz etmedim çocuk adına çeker derler kayınım mükemmel bir insan . Tabiki bende ikinci bi isim bulmuştum.. Kayınvalidem herseferinde oğlum abisinin ismini koyacak Allaha söz verdi demezmi .. İsimden soğumuştum resmen kii cinsiyetimizin kız olduğu belli olunca ortada sorun kalmadı :)yanlış hatırlamıyorsam doktor arama başlığında görmüştüm seni, nezihi bey'e gidiyordun değil mi? ben selçuk bey'e gidiyorum. ayrıntılıya girdin mi? ben haftaya gideceğim de merak ettim cihaz kaliteli mi diye. muayenehanede de hastanede de aynı odayı paylaşıyorlar, aynı cihazlardan görüyoruz minklerimizi
okudukça sinir oluyorum böyle şeylere ya.. bence kesinlikle söz sahibi olmamalı kayınvalide ve kayınpederler. anne ve babalar da aynı şekilde. fikrini söyleyebilirsin ama isim hakkım var deme hakkını nereden buluyor, ne kadar saçma
Bende dün oldum yavaş yavaş sızlamaya başladıBende iki gun oldu bnmde kolum agriyor.Az evvel buzluktan buz alip kovumu ovdumm cok iyi geldi tavsiye ederim
teyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
41 kere maşallah kuzuyaaaaaa :)teyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?