2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızıma ısım arıyoruz ama bı turlu bulamadık ben gülsu ıstedım gülsuyu gıbı o ne oyle dedıler nesil de güzel ama onuda babamız begenmedı benım kızcem ısımsız doğacak galıba
ben de Allah nasip eder de kızım olursa elif duru koyacağım ben duruyu seçtim eşim de elifi seçti bakalım en son yüzde 80 kızdı haftaya değişmez inş

teyzeleri bakin minnak prensesime cok düşünceli eli çenesinde düşünüyorya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20140905-WA0001-1.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar hamileyken gözünde arpacik çıkan oldu mu? gözümün alt kısmı acıyor sanırım çıkacak nasıl geçirdiniz?

hemde iki gözümde birden çıktı,göz doktoru kortizonlu ilaç verdi,kortizon gebelikte de faydalı dedi kullandım göz daha çok şişti sonra bıraktım kremi... bebe şampuanıyla yıkıyorum sıcak pamuklu suyla gözlere masaj yapıyorum rahatlatıyor

bir de benimkileri üçle çarp

kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım

Aynen ya cok ihtiyac oluyo mecbur alınması gerek şeyler keşke benimde olsa kız erkek demem giydiririm neolcak sanki nekadar giyiyorlar
ay canım Allah tan zıbınları hep ortak renk kırmızı yeşil büyük parçalar var zaten araba yürütecek salıncak ne varsa var masallah her şey almisiz :) kizimin hastane cikisini evde gıydırırm pıjamaları falan pembe pembe anlamaz oğlum zaten altı aydan sonra istediğim renk giyer :) çok fazla hediye geliyor birde
masallah asel yaa çok tatlı yıyesım geldi resmen çok canım kaynadı kizina

Rabbimize sonsuz şükürler olsun doktor herşeyine iyi dedi kızımın Maşallah kan idrar tahlili verdi çarşamba sonuç göstereceğim inşALLAH...babanesinin kızıma hediyeleri 110 lira tuttu

Eklentiler

• IMG-20140905-WA0007.webp
    592,9 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar huhu altta ne çok kişi oluyor ama kimse konuşmuyor

Rabbimize sonsuz şükürler olsun doktor herşeyine iyi dedi kızımın Maşallah kan idrar tahlili verdi çarşamba sonuç göstereceğim inşALLAH...babanesinin kızıma hediyeleri 110 lira tuttu
canım gule gule giysin prensesin ... Sonuclarinda iyiymiş masallah

Çoookkk güzeeell Maşallah
Poz da verirmiş yaaaa

Oyy ben onun düşüncesini yerim ya tipe bak :) maşaallah kuzuna.

Almasin bencede canim sen ayrintili ultrason icin randevu alacaktim diye özellikle belirttin mi
Evet, selçuk bey'in sürekli hastası olduğumu, ayrıntılı vaktinin geldiğini doktorun telefonda kendisinin söylediğini söyledim. En son ne zaman geldiniz dedi, biraz bekletti, sonra da ekstra ücret almıyormuşuz dedi. Nazlandı biraz :)

Kesinlikle sarimsak surmeni tavsiye ederim
Çok daha cabuk etkili oluyor

Hepsi ufak tefek ama birleşince fazla tutuyor
En iyisi birden değil yavaş yavaş almak
2. Te bu kadar masraf edilmiyordur eminim

kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım

Evet canım katılıyorum benim kv de cinsiyeti belli olmadan tutturdu kayınımın ismini koyun diye.. Mantığa bakın babaları vefat etmiş ama kayınımın ismini koyacakmışız.. Allah var ya bende itiraz etmedim çocuk adına çeker derler kayınım mükemmel bir insan . Tabiki bende ikinci bi isim bulmuştum.. Kayınvalidem herseferinde oğlum abisinin ismini koyacak Allaha söz verdi demezmi .. İsimden soğumuştum resmen kii cinsiyetimizin kız olduğu belli olunca ortada sorun kalmadı :)

41 kere maşallah kuzuyaaaaaa :)

Oğlum olsa isim kolaydı. Alper koyardım. Kız olunca bulamıyorum bir türlü. Asya düşünüyorum ama alternatif arıyoruz. Pınar düşündüm bi de ama tr de en yaygın 24. İsimmiş. Iki heceli olsun istiyorum. Akrabalarda ailede olmasın diyorum. Kız ismi önerisi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…