bende sana katılıyorum cnım biz nekadar yorulsak acı çeksek de eşlerimizle paylaşıp rahatlıyoruz iki kişi girdiysek bu yola tüm karaları da birlikte almak en güzeli sen veya ben olmamalı biz olmalıgünaydınlar ve hayırlı cumalar
kızlar isim konusu uzun uzun tartışılmış kv,kp karışmasına bende karşıyım ama eşinizle ortak yaptığınız ve siz ne kadar daha çok kahrını çekseniz de eşlerinizin de sizin nazınızı fazlasıyla çektiğini düşünürsek anne kadar babanın da hakkı evladının ismini koyması.
ayrıca ortak payda da şimdiden buluşamayacaksınız bu cocuga nasıl iyi birer ebeveyn olmayı düşünüyorsunuz onuda anlamadım. bence bi an önce eşinizle ortak paydalar da buluşun ve asıl önemli konulara gelin mesela bebeklik döneminde bakımı, ihtiyaç listeleri gibi ayrıca eşinizde şu an yaşadığınız her tartışma huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sebep olacak artık sizi duyuyor kuzularınız unutmayın
Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
kızlar isim konusu açılmışken söyleyeyim dedim. bende kaynanamın ismin koymak istemiyorum. çünkü eşim oğluma kayınbabamın ismini zorla koydurdular neyse alıştık ama yinede başka bir isim olabilirdi. şimdi kız bebek bekliyoruz. hamile kalır kalmaz kız olursa ben koyacam diye diye herkesi alıştırdım. kesin sinir olacaktır kv. ama istemiyorum. sevmiyorum kadını bana bi kere bile gülümsemeyen bi kere bile nasılsın demeyen birinin adını niye koyum. evime gelince hoşgeldin anne diyorum hoşbulduk bile demeden içeri girip yeyip içip prensesler gibi bakılıp su içtiği bardağı bile yere bırakıp giden pijamalarını bile yelere fırlatıp giden birinin adını niye koyum değilmi. bide söyleniyor bazen arkadaşı koymuş kızına bunun ismini el bile koyuyo falan diye koymayacağım işte sevdirseydin kendini değil mi ama. çok konuştum biliyorum ma içimi dökeyim bari dedim. eşim alıştı neyse ki benim koyduğum isme inşallah yamuk yapmaz bana yine sürekli tembihliyorum ama.
Canım haklısın ortak karar alınmalı bencede ama en çok annenin hakkı bana göre sadece karnımızda taşımak bile ne kadar yoruyor bizi, birde benim eşim naz niyaz çekmediği ve bana hiç yardım etmediği için hakkı yok
bende sana katılıyorum cnım biz nekadar yorulsak acı çeksek de eşlerimizle paylaşıp rahatlıyoruz iki kişi girdiysek bu yola tüm karaları da birlikte almak en güzeli sen veya ben olmamalı biz olmalı
günaydınlar ve hayırlı cumalar
kızlar isim konusu uzun uzun tartışılmış kv,kp karışmasına bende karşıyım ama eşinizle ortak yaptığınız ve siz ne kadar daha çok kahrını çekseniz de eşlerinizin de sizin nazınızı fazlasıyla çektiğini düşünürsek anne kadar babanın da hakkı evladının ismini koyması.
ayrıca ortak payda da şimdiden buluşamayacaksınız bu cocuga nasıl iyi birer ebeveyn olmayı düşünüyorsunuz onuda anlamadım. bence bi an önce eşinizle ortak paydalar da buluşun ve asıl önemli konulara gelin mesela bebeklik döneminde bakımı, ihtiyaç listeleri gibi ayrıca eşinizde şu an yaşadığınız her tartışma huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sebep olacak artık sizi duyuyor kuzularınız unutmayın
bizim büyük buluşma da yarın ama ayrıntılı değil benimki hasret giderecez sadece :)
Annecikler günaydın
Hamileliğin ilk başlarındaki gibi çok uyku hali gelmeye başladı bana yine.. kilo almamama rağmen kendimi ağırlaşmış hissediyorum iş yerinde gözüm kapanacak gibi oluyor eve gidiyorum sarhoş gibiyim evimi ... götürecek yakındane yapacam ben valla
haklısın canım biz olunmalı tek taraflı olmuyor işte bazenbende sana katılıyorum cnım biz nekadar yorulsak acı çeksek de eşlerimizle paylaşıp rahatlıyoruz iki kişi girdiysek bu yola tüm karaları da birlikte almak en güzeli sen veya ben olmamalı biz olmalı
yok canım üzmüyorum artık alıştım yedi sene oldu benimkide böyle iyi yönü yok mu var oğluma çok güzel bakar yıkar uyutur altını değişir sadece bana yardım konusunda ev işi ağır işler konusunda faydası yok ne yapalım gücüm yetsinde ben yaparım, sen çok haklısın yazdığında zaten, babalarında hakkı var ama bir zahmet dedeler neneler karışmasın:)canım senin ve senin durumda olanlar varsa onlara tabi ki bişi diyemeyeceğim ama üzme kuzunu sende bazı erkeklerin yapısı değiştiremezsin
Arkadaşlar isim konuşmusunuz biz de isim konusunda kararsısız...büyük oğlumun ismi biz nişanlıyken hazırdı oğlumuz olursa adını yaşar mert koyarız diyorduk eşimin babasının adı yaşar mertide biz ekledik söylenişi kolay geldi bize,şimdi bir oğlum daha olacak bir türlü netleştiremedik isimi...kuzey,toprak,uzay,atlas ve deniz düşünüyoruz ama hangisisabahtan hepsini bir kağıda yazıp oğluma çektirdik oda kuzeyi çekti sanırım doğumdan sonra netleşecek ismi..... eşimde bende çok kararsısız
Canım senle konuştuktan sonra yürüyüşe başladım ama yine sancım oluyor benim alt bölgemde, yine de yavaş yavaş yapıcam gerçekten iyi geliyor özellikle akşam yapılınca uyku güzel oluyorcanım o yorgunluk bende de hep vardı dün fark ettim ki yürüyüş yaptığım günler daha mutlu daha huzurlu ve daha dinç oluyorum ama öyle hadi bi tur atayım falan değil eşofmanları çekip 1 km bi parkuru yürüyorum 15 dk sürüyor o an daha çok yorulmuş gibi oluyorum ama sabahına çok dinç uyanıyorum sende dene istersen
canım o yorgunluk bende de hep vardı dün fark ettim ki yürüyüş yaptığım günler daha mutlu daha huzurlu ve daha dinç oluyorum ama öyle hadi bi tur atayım falan değil eşofmanları çekip 1 km bi parkuru yürüyorum 15 dk sürüyor o an daha çok yorulmuş gibi oluyorum ama sabahına çok dinç uyanıyorum sende dene istersen
ben kaçar arkadaşlar bu gün cuma tahsilatlar var ayın beşi maaşları hazırlamam gerekli işler yogun yaniii... herkesi öpüyorum allaha emanet byeeeeee
Ekstra ücret almıyormuş ama almıyoruz diyene kadar bekletti biraz. Sürekli hastası olunca almıyor galiba.Ben daha randevu almadim canim hic aklıma gelmedi ayrica ucret alirmi ki ? Almaz bence almamasi lazim yani
haklısın canım biz olunmalı tek taraflı olmuyor işte bazen
yok canım üzmüyorum artık alıştım yedi sene oldu benimkide böyle iyi yönü yok mu var oğluma çok güzel bakar yıkar uyutur altını değişir sadece bana yardım konusunda ev işi ağır işler konusunda faydası yok ne yapalım gücüm yetsinde ben yaparım, sen çok haklısın yazdığında zaten, babalarında hakkı var ama bir zahmet dedeler neneler karışmasın:)
canım kura güzel bir yöntem bence aynen uygulayın üst üste çektirin nasibindeki çıkıyor zaten
inşallah canım sen de güzel haberlerle gel inş :)bizim kide yarın canım.... güzel haberlerle dönersin inşallah
Canım senle konuştuktan sonra yürüyüşe başladım ama yine sancım oluyor benim alt bölgemde, yine de yavaş yavaş yapıcam gerçekten iyi geliyor özellikle akşam yapılınca uyku güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?