2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende sana katılıyorum cnım biz nekadar yorulsak acı çeksek de eşlerimizle paylaşıp rahatlıyoruz iki kişi girdiysek bu yola tüm karaları da birlikte almak en güzeli sen veya ben olmamalı biz olmalı

Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor

gözün aydın :)

bir tanesine vermişsin işte daha ne allah allah niye senin istediğin olamıyor acaba

canım senin ve senin durumda olanlar varsa onlara tabi ki bişi diyemeyeceğim ama üzme kuzunu sende bazı erkeklerin yapısı değiştiremezsin

Arkadaşlar isim konuşmusunuz biz de isim konusunda kararsısız...büyük oğlumun ismi biz nişanlıyken hazırdı oğlumuz olursa adını yaşar mert koyarız diyorduk eşimin babasının adı yaşar mertide biz ekledik söylenişi kolay geldi bize,şimdi bir oğlum daha olacak bir türlü netleştiremedik isimi...kuzey,toprak,uzay,atlas ve deniz düşünüyoruz ama hangisi sabahtan hepsini bir kağıda yazıp oğluma çektirdik oda kuzeyi çekti sanırım doğumdan sonra netleşecek ismi..... eşimde bende çok kararsısız

bende sana katılıyorum cnım biz nekadar yorulsak acı çeksek de eşlerimizle paylaşıp rahatlıyoruz iki kişi girdiysek bu yola tüm karaları da birlikte almak en güzeli sen veya ben olmamalı biz olmalı

yazdığımı çok güzel özetlemişsin canım biz olmalı (ilk çocuğu olacaklar için) biz tam bir aileyiz artık sorumluluklarımızda mutluluklarımız da bir olacak

Annecikler günaydın

Hamileliğin ilk başlarındaki gibi çok uyku hali gelmeye başladı bana yine.. kilo almamama rağmen kendimi ağırlaşmış hissediyorum iş yerinde gözüm kapanacak gibi oluyor eve gidiyorum sarhoş gibiyim evimi ... götürecek yakında ne yapacam ben valla

evet haklısın eşinle sadece isim konusu değil çocuk için alınan kararlarda hatta sadece çocuk içinde değil beraber paylaşıyoruz bu hayatı alınan tüm kararlarda ortak bir payda olmalı tabi ki AMA KV KP le DEĞİL eşlerimizle kavga ederiz bağırıp çağarırırzda ama bir yerde buluşuruz ( anladınız siz onu :) büyüklerimize saygısızlık olarak algılamayın ama bize olan saygı nerde ?

canım o yorgunluk bende de hep vardı dün fark ettim ki yürüyüş yaptığım günler daha mutlu daha huzurlu ve daha dinç oluyorum ama öyle hadi bi tur atayım falan değil eşofmanları çekip 1 km bi parkuru yürüyorum 15 dk sürüyor o an daha çok yorulmuş gibi oluyorum ama sabahına çok dinç uyanıyorum sende dene istersen

haklısın canım biz olunmalı tek taraflı olmuyor işte bazen
canım senin ve senin durumda olanlar varsa onlara tabi ki bişi diyemeyeceğim ama üzme kuzunu sende bazı erkeklerin yapısı değiştiremezsin
yok canım üzmüyorum artık alıştım yedi sene oldu benimkide böyle iyi yönü yok mu var oğluma çok güzel bakar yıkar uyutur altını değişir sadece bana yardım konusunda ev işi ağır işler konusunda faydası yok ne yapalım gücüm yetsinde ben yaparım, sen çok haklısın yazdığında zaten, babalarında hakkı var ama bir zahmet dedeler neneler karışmasın:)

canım kura güzel bir yöntem bence aynen uygulayın üst üste çektirin nasibindeki çıkıyor zaten

Canım senle konuştuktan sonra yürüyüşe başladım ama yine sancım oluyor benim alt bölgemde, yine de yavaş yavaş yapıcam gerçekten iyi geliyor özellikle akşam yapılınca uyku güzel oluyor

Ben zaten servise her gün 1 km yürüyorum nerdeyse akşamları da fırsat oldukça çıkıyoruz yürümeye
bende azalmıştı halsizlik uyku falan tekrar başladı o uyku hali

yani bazı şeylere alışıyor insan, herkesin farklı yönleri var tabi , mesela benim eşimde ağlamama tahammül edemez gelip ne oldu diye bile sormaz ben susarım gider şöyle şöyle oldu dersem öyle konuşur yoksa konuşmaz da ben konuşana kadar

Canım senle konuştuktan sonra yürüyüşe başladım ama yine sancım oluyor benim alt bölgemde, yine de yavaş yavaş yapıcam gerçekten iyi geliyor özellikle akşam yapılınca uyku güzel oluyor

canım seninle konuştuk o gün çıktım yine bırakmıştım ama bu sefer tam başladım bırakmayacağım inş. bende yavaş yavaş yürüyorum olsun hiç yoktan iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…