- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
BEKLETME ÇOCUĞU SEN BİŞEYLER YE .. KIYAMAMGünaydin kızlar benim obur kızım beni yine uyandırdı resmen kapıyi calar gibi 5 sny bir vuruyor bende eşimi bekliyorum gececi o gelinceye kadar sabri taşıyor artik hizlaniyo
doğum hikayeleri gerçekten çok ilginç...
kızlar size bir şey soracam benim doğumuma yakın girmeyi çok çok istediğim bir sınav var. 5 saatlik yol gitmem gerekebilir. 2 yıldır beklediğim bir fırsattı bu... ne yapacağım hiç bilmiyorum( bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi benimle ?
Doktoruna danış derim arkadaşım.. Özel bir durumun olabilir dikkat ettiği.. Bana her üç saatte en az 15 dk dinlenmek kaydıyla izin verdi ama sen doğuma çok yakın bir zamandan bahsediyorsun...
iyi akşamlar arkadaşlar, uçak yolculuğu hakkında bilginiz var mı ? kaç haftadan sonra izin vermiyolar
Her şirkete göre değişiyor.. 28-32 raporlar uçuyorsun doktorun onayı gerekiyor.. 32 den sonra doğum olur düşüncesiyle yasak...
thy 28e kadar bilgilendirerek ucabiliyorsun ancak 28-32 arasi doktor raporu istiyor ucak yolculugu yapabilir diye.. 32 den sonra yasak ucaga almiyor :)
kızlar dün doktora gittik meleğim büyümüş maşallah. 32 cm 655 gram olmuşdoktora hala kız demi diye sordum yoksa pembeler içinde kalcak çoğu şeyini aldık ve pembe tekrar baktı kız artık değişmez dedi. minik prensesim benimmm
Arkadaslar kızıma bundan aldım. Internetten siparis verdim 50 tl. 2gun icinde gelicek insallah
ben aradım bulamadım. beli lastikli bir kaç pantolon aldım en sonArkadaşlar hamile bel kopyası çıt çıt kullanan var mı? pantolon veya etekte ???
ben aradım bulamadım. beli lastikli bir kaç pantolon aldım en son
ben de dün akşam gördüm düşünmüyor değilim ama hala emin olamadım alsammı almasammı???
Kizlar cok acil cvp verir misiniz dalan roxy mi yoksa dalin Granül lu dataejanmi
Tatlı kuşlar ben çok kararsız kaldım. E bebekten nunanın bebek arabasını gördüm bayağı bi gezdik travel sistemli bişiy almayı istiyordum aslında reyon sorumlusu bu arabayı tavsıye etti çok kullanışlı 85 kiloya kadar taşıma kapasitesi var manevra kabiliyeti falanda çok ii ayrıca puseti oto koltuğu olarak kullanılabiliyo kemerle değil izofikle koyduğun anda koltuğa kitlenen apatarla birlikte şuan kampanyada. Araba görüntüsü çok şık gelmedi ama çok artısı var aklımda travel arabalarda kaldı. Resim atıyorum karar vermem konusunda yardımcı olursanız çooook sevincem.. Fiyatı da uygun araba puset oto kilit aparatı 749 ayrıca oto koltuğu alma gereksinimi de ortadan kalkıyor.. Bi çare lütfennnÇooook kararsızımmm..
ben de dün akşam gördüm düşünmüyor değilim ama hala emin olamadım alsammı almasammı???
canım Dr Browns çok güzel bebeğe hava gitmemesi açısından onun cam modelleride vardı onlara bi bak istersen. Ya da daha uygun fiyata almak istersen internetten de alabilirsinPeki bi biberon onerir misiniz nuk chicco dr browns aldm.ama plastik diye değiştir dediler suan civildeym bi fikir veriri misiniz
güle güle kullan canımMaşallah cnmAllah korusun meleklerimizi bizimde cinsiyet belli olur inşallah 20 unda gidicem. ..Dün dayanamadım bikaç kıyafet aldım miniğime tırnak makası aldım torpusuyle çok tatlılar baya gezdim birsürü bebe mağazası var burda çeşit o kadar çok ki hepsinde gözü kalıyo insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?