2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
doğum hikayeleri gerçekten çok ilginç...

kızlar size bir şey soracam benim doğumuma yakın girmeyi çok çok istediğim bir sınav var. 5 saatlik yol gitmem gerekebilir. 2 yıldır beklediğim bir fırsattı bu... ne yapacağım hiç bilmiyorum ( bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi benimle ?

Doktoruna danış derim arkadaşım.. Özel bir durumun olabilir dikkat ettiği.. Bana her üç saatte en az 15 dk dinlenmek kaydıyla izin verdi ama sen doğuma çok yakın bir zamandan bahsediyorsun...

Doktoruna danış derim arkadaşım.. Özel bir durumun olabilir dikkat ettiği.. Bana her üç saatte en az 15 dk dinlenmek kaydıyla izin verdi ama sen doğuma çok yakın bir zamandan bahsediyorsun...

haklısın.. eşim de kızıyor bana nasıl düşünebilirsin doğuma yakın diye.. ama ben göze aldım doktorumda onaylarsa... bakalım artık ekim ayında kontrolümüz o zaman soracağım...

iyi akşamlar arkadaşlar, uçak yolculuğu hakkında bilginiz var mı ? kaç haftadan sonra izin vermiyolar

Her şirkete göre değişiyor.. 28-32 raporlar uçuyorsun doktorun onayı gerekiyor.. 32 den sonra doğum olur düşüncesiyle yasak...

thy 28e kadar bilgilendirerek ucabiliyorsun ancak 28-32 arasi doktor raporu istiyor ucak yolculugu yapabilir diye.. 32 den sonra yasak ucaga almiyor :)

bayramda annemlere gideceğiz 2 günlük uçakla arkadaşlar nereden bilecekler 25. haftada olduğumuzu yanımızda birşey götürmemiz gerekiyormu ya sizinki 28. haftayı geçmiş der ve almazlarsa

maşşalh canım :) benimde arada aklıma gelmiyor değil ama soramıyorum da ama değişmez sanırım artık bizde aldık bay bişey

Arkadaslar kızıma bundan aldım. Internetten siparis verdim 50 tl. 2gun icinde gelicek insallah

bende bundan almayı düşünüyorum canm hangi siteden aldın

Hayırlı gunler herkese selammm
Ultrasonlar ıyı geçmiş şükür..
Meryemcim bez konusunu genel olarak söledim.. Hani hangisinden alırsanız bi oaket alın bnm gibi stok yapmayın denek istedim.. 5 paket almıstım ..

Eflalım haklısın canım .. Evyap kullandım bn 2 senw olcak .. Prima hugguıes kullanmadım diye bni sınır dısı etmediler..
Hem cok pahalı hem ne gerek var.. 1 krsmi bi le vermek istemıyprum bnde..
Molfix de güsel aslında ama bnm kıN poposunu kızarttı biraz ..

Bn daha hhiiiiç bişi be aldım ne yaptım.. Ama az kaldı bayramdan sonra inş..

Şeker yüklemesi bnde kararsızım.. İlkte yaptrıdım şükür.. Erken dogum falan olmadı.. Karatay hocanın dedıklerı bazıları mantıklı gelıyor.. Hanı seker cıkarsada diyet veriyolar herhangı bi ekstra bişi yokki..
Ama biz biraz tatlı kacırsak aynı şekeri yüklüyoruz.. Ama suda var bilmem kac saatlık aclıgın üstüne kımse tatlı yıyemez diye düşünüyorum..hani ac kalıcaz üstüne birden şker yüklemesi yaptırıcaz.. Tamam ilkinde olmadı ewet .. Ama yinede anne karnındayken rahatsız oldumu bilmiyorum.. Mesela bnm kızım 2 gün oynamanıstı..
Eşim kesınlıkle yaptırma ben istemıyorum dıyo..
Gercı özeldeki dr um da aile geçmişinde seker hastası yoksa ve fazla kılo alımı olmadıysa akş tkş ye bakarım normalse yuklemeye gerek uok dedı..
Bnmde öle bı durumm yok şükür ..
Kararsızım hala yani.. Ama muhtemelen yaptırmıcam.. Kendim zaten dikkat ediyorum .. Hamur işi abur cubur cok tatlı şekerli seylerden zaten kullanmıyorum..
Afff bilmiyorum bilmiyorum..

canım bende buna bakmıştım ama önünde bebeğin otururken tutunacağı yer yok. yorumlarına baktım herkes bayır aşağı giderken çocuk düşecek gibi oluyor falan demişler. bende daha dikkatli bakınca gerçekten haklılar gibi geldi. seni bilirsin yinede. o fiyata Casual Cadillac var bi onunda videosunu izle istersen ben onu çok beğendim

ben de tam tersi özellikle son bir haftadır tatlı delisi oldum. duramıyorum çok korkuyorummmm

Peki bi biberon onerir misiniz nuk chicco dr browns aldm.ama plastik diye değiştir dediler suan civildeym bi fikir veriri misiniz

Peki bi biberon onerir misiniz nuk chicco dr browns aldm.ama plastik diye değiştir dediler suan civildeym bi fikir veriri misiniz
canım Dr Browns çok güzel bebeğe hava gitmemesi açısından onun cam modelleride vardı onlara bi bak istersen. Ya da daha uygun fiyata almak istersen internetten de alabilirsin

güle güle kullan canım çok keyifli oluyo alışveriş yapmak bizim kız erken gösterdi 17. haftada kesin kız dedi doktor 12den bu yana gösteriyo o zamandan kıza benziyo diyodu. bende kesin konuştu diye bir sürü kıyafet aldım çarşaf takımlarını falan yaptırdım bi taraftan da korkuyodum ya değişirse diye dün gittik doktor bi daha baktı kesin dedi değişmez artık bende gittim öğle arası gene bişiler aldım kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…