- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Annemler talasta oturuyor kaynanamlar merkezdenerde yaşıyosun? biz zaten bayramdan bayrama gidiyoz. üf kendi yatağımda bile uyuyamıyom ben napacam orda bilmiyorum.bi yandan istiyorum gitmeyi bi yandan istemiyorum ama işte kociş sevgisi ağır basıyo galiba
Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz
Canim hangi bezi alirsak alalim 1 paket alalim benceevet bu konuda bende fikirler bekliyorum ıslak mendil olarak uni baby yeni doğan aldım şimdi sıra bezde bu ay başında bez kulak çubuğu şampuan tarak fırça tırnakmakası almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
Ben yaptirmak istemiyorumsorum yanlış oldu ,yani hiç yaptırmayacak var mı ? ben :)
Canim ben ilk alisverisimi oradan yaptimKizlar selam unnado ya uye olan var mi?? Ben yeni uye oldum ozellikle mobil uygulamasini cok begendim. Cok degisik ciciler tulumlar var ve uygun fiyata dayanamayip aldimBi bakin derim. Sevdigim seyleri sizinle paylasmak mutlu edio beni
Hiç bakmadık daha. Aileler bizden hevesli kayınvalidemler gezip gezip fotoğraf gönderiyor, ne alalım diye soruyorlar. İlçede olduğumuz için dolaşma şansım da yok. İnternetten fiyat araştırması, arkadaşlardan tavsiyeler alıyorum. Cumartesi kontrolüm var, Antalya'ya gitmişken havaalanı yolundaki Bebeji'ye ve e-Bebek'e gideceğiz, AVM'lerdeki mağazaları gezeceğiz. Doktor yolculuğa izin verirse bayramda Ankara'ya gidip alışverişin çoğunu bitirmeyi de düşünüyoruz.Eskisi gibi yogun degil artik ya sen naptin alışveriş icin gezdin mi bi yerleri hic
Ay bende daha hic bakmadim sadece bildim yerleri soyliyim carsidaki ilke ve irem bebe arapsuyu postanesinin karsiinda babyslife biraz ilerisinde babyhome ve kanz var e-bebegin biraz ilerisinde d&d toys var buralara bakabilirsin canimHiç bakmadık daha. Aileler bizden hevesli kayınvalidemler gezip gezip fotoğraf gönderiyor, ne alalım diye soruyorlar. İlçede olduğumuz için dolaşma şansım da yok. İnternetten fiyat araştırması, arkadaşlardan tavsiyeler alıyorum. Cumartesi kontrolüm var, Antalya'ya gitmişken havaalanı yolundaki Bebeji'ye ve e-Bebek'e gideceğiz, AVM'lerdeki mağazaları gezeceğiz. Doktor yolculuğa izin verirse bayramda Ankara'ya gidip alışverişin çoğunu bitirmeyi de düşünüyoruz.
Sen neler yaptın, tavsiye edeceğin yerler var mı Antalya'da?
Şahane oldu bak bu bilgi. Çok teşekkür ederim. Gezecek bir sürü yerimiz var yaşasınAy bende daha hic bakmadim sadece bildim yerleri soyliyim carsidaki ilke ve irem bebe arapsuyu postanesinin karsiinda babyslife biraz ilerisinde babyhome ve kanz var e-bebegin biraz ilerisinde d&d toys var buralara bakabilirsin canim
Amerika da pahalı olduğu için ve her merkezde olmadığı için yapılmıyor yoksa bir sıkıntı yok onun radyasyonu tv seyrederken olduğu kadar işte..Kızlar ben bu ay iki kez ultrasona girdim. Dört boyutlu da geçen hafta fotoğraf alamamıştık. Bu hafta tekrar gittim. Ultrasonun zararı var mı kafama takıldı. Amerika'da yasaklanmış ya neden acaba??
iyi akşamlar arkadaşlar, uçak yolculuğu hakkında bilginiz var mı ? kaç haftadan sonra izin vermiyolar
thy 28e kadar bilgilendirerek ucabiliyorsun ancak 28-32 arasi doktor raporu istiyor ucak yolculugu yapabilir diye.. 32 den sonra yasak ucaga almiyor :)iyi akşamlar arkadaşlar, uçak yolculuğu hakkında bilginiz var mı ? kaç haftadan sonra izin vermiyolar
ay yanlis yazmisim 28-35 arasi raporla binilebilirthy 28e kadar bilgilendirerek ucabiliyorsun ancak 28-32 arasi doktor raporu istiyor ucak yolculugu yapabilir diye.. 32 den sonra yasak ucaga almiyor :)
Anladım Canım içim rahatladı. Teşekkürler.Amerika da pahalı olduğu için ve her merkezde olmadığı için yapılmıyor yoksa bir sıkıntı yok onun radyasyonu tv seyrederken olduğu kadar işte..
canım netten yayınlarını dinliyorum adem güneşin, 4 yaşına kadar aynı odada diyor adem güneş, iki yaşına kadar da aynı yatakta, çocuktan çocuğa değişiyor bu durum benim oğlum 3 aylıkken bile yanımızda uyumazdı dönerdi sürekli beşiğine koyunca rahat uyurdu hep koynumda uyumasını istedim olmadı,odasını çok rahat ayırdık, yapı meselesi, şimdi ikincimiz nasıl olacak bakalım bu da koynumda uyumak isterse büyüğümüz kıskanırkızlar adem güneşin güvenli bağlanma adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum emzirme yan yana uyuma aynı odada uyuma anneyle ilişki babayla ilişki gibi bilmemiz gereken önemli şeylerden bahsediyor ben şiddetle tavsiye ediyorum
canım yürüyüş süren uzun olmasın 30 dk yı geçmesin sakın abartma ağrın sızın oluyorsaKizlar sabah aksam yürüyüş vyapiyorum malum şekerim tokluk 168 çıktı yorulunca vajinama iğne batar gibi sancı giriyor bu neden olur..
maşaallah bebeğine, sakladığına göre kız canım, sana da geçmiş olsunSonunda detaylimizida yaptirdik.Allaha sukur bisey cikmadi.Ama ben hala bebegimin cinsiyetinde net degilim.iki doktor biri özel biri devlette kendi doktorum olmak üzere cinsiyetine kiz dedi ama kesin yüzde ihtimal vermediler.bugunde detaylida benim bebegim resmen bir bacagiyla kapadi ve doktor göremedi :-( kipir kipir surekli hareket halkindeydi ama o 10 dk boyunca acmadi bacagini :-( kizim diye seviyorum ama net bisey istiyorum :'( offff offfff
Cok edepli bisey cikti bu ama dogumdan sonra gorusucem ben onunla hele bi edepsiz ciksin
Bugun ultrasonda bende safra kesemde camur cikti.Allaha sukur bebeğime zarari yokmus.Ama doktorum doğumdan sonra tekrar ultrasona gelmemi soyledi.Bu kendi kendine cikabilirde kaybolabilirde dedi :-( yaklasik 1 aydirda belimde bi agri sanirim onunla alaakali.ara sira vuruyo saniyelik bisey 15 saniyede bir agri geliyo.Ama onemli olan bebegimde onun biseyi yokmus ya gerisi onemli degil.sira seker yuklememizde hayirlisiyla onuda atlatalim ;-)
yaptırıcam ben annede ki şekerin bebeğe zararları çok çok fazla, benimde ilkte yoktu ama belli olmaz bu işlerKizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...
yoookk daha neler iyice saçmalamaya başladı ilk başlarda seviyordum ama bu konudan sonra soğudum resmen, o zaman Türkiye de ki bütün bebekler erken doğuyor ciğerleri gelişmiyor böyle saçmalık olur mu, oğlumda yaptırdım zamanında doğdu hamdolsun ciğerinde de sıkıntı olmadışeker yükleme konusunda bende çok kararsızım,hele bugün canan karatay hoca yine delirmiştii,cinayet diyo resmen kadın ya,ciğerleri gelişmezmiz bebeğin,küveze girermiş erken doğum,daha neler neler saydı ya,ben çok korktum,perşembe dr randevum var,bakalım isticekmi,o ne dicek çok merak ediyorum
hayırlı olsunKizlar bunlari aldim sonunda
çok doğru söylemiş canım dr2 hafta sonra bana yapılacak canım, kontrolümde doktoruma istemediğimi söyledim. Sende gizli şeker varsa bebeğine birşey olursa bunun sorumlusu cann krty mı olacak dedi. Eğer farkedilmezse şeker çok ciddi zararları varmış
yok canım olmaz bir şey, amerika halkını çok düşünüyorsa fast foodu engellesin önce, en çok tv izlenen ülke onun radyasyonunu önlesinKızlar ben bu ay iki kez ultrasona girdim. Dört boyutlu da geçen hafta fotoğraf alamamıştık. Bu hafta tekrar gittim. Ultrasonun zararı var mı kafama takıldı. Amerika'da yasaklanmış ya neden acaba??
kolay gelsin canım, ailen seni düşünmüyor ve üzüyorsa sende düşünüp sakın canını sıkma ben artık öyle yapıyorum çok ağladım hamile hamile onlar yüzünden şimdi umursamıyorum maalesef herkes anlayışlı candan ciğerden anne baba olamıyormuş acı gerçek buSelam kızlar,
Birkaç gündür giremiyorum, bugün biraz geçmişi okudum ama hepsine bakamadım. Umarım her şey yolundadır, yavrularınızın da keyfi yerindedir.
Annemler ankaraya taşınıyor, yeni eve gelecekler. Geçen haftasonu evlerini teslim aldık, temizledik ailecek. Yorgunluk oldu biraz. Şimdi de eşya toplamaya gittiler, bu haftasonu da taşınacaklar yine yorulacağız yani. Bir yandan kardeşimle geçinemiyorlar, sürekli birbirlerini bana şikayet edip canımı sıkıyorlar, beni hiç düşünen yok onu fark ettim, iyice üzüldüm bu duruma.hamileliğim, bebeğim falan hiç umurunda değil annemle babamın, bir tek kardeşim ilgileniyor yaşı küçük olmasına rağmen o düşünebiliyor. Onu da üzüp duruyorlar, ne isterlerse yapıyor her işe yardım ediyor ama yaranamıyor bir türlü, sürekli söylenip duruyorlar. Sizi de sıktım dertlerimle, kusura bakmayın. İşyerinde de ayrı bunalıyorum. Neyse ki eşim beni çok mutlu ediyor da biraz rahatlıyorum, o olmasa ne yapardım bilmem.
Bugün trendyol hamile butiğinden birkaç parça giysi ısmarladım, fiyatlar uygundu. Olanları giyerim olmayanları geri gönderirim artık. Pentiden de iki tane hamile çorabı aldım.
Bebiş için hala bişey almıyorum. Bayramda annemlerden fırsat olursa alıcam inşallah. Bütün bayram boyunca ev yerleştirmeye kalkabilirler çünkü
Şeker yüklemesi konuşulmuş, ben de yaptıracağım 2 hafta sonra bakalım nasıl çıkacak sonuçlar. Herkese sevgiler, öpücükler
hayırlı olsunArkadaslar kızıma bundan aldım. Internetten siparis verdim 50 tl. 2gun icinde gelicek insallah
Slm canlarim iyi geceler herkese artık eskisi gibi yazamıyorum bakip bakip çıkıyorum ilk aylarda ki gibi cok uykucu oldum oglene kadar uyuyorum sonrada hiçbi isim yetismiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum
Sac kestirme konuşulmus ben 3 aylıkken kestirdim iyiki de kestirmisim inanmayin soylenilenlere.
Oglusumu bugun battaniye aldim eksiklerimiz bitti ama gözüm hala cicilerde :)
Rica ederim canim sen nerden gelceksinŞahane oldu bak bu bilgi. Çok teşekkür ederim. Gezecek bir sürü yerimiz var yaşasın
bübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?
Kizlar bebislerimizin cicileri bolumune baktimda yine anlamadim :)) simdi ben yarin ne alim bizim ilk bebek ne en gerekli ve kacar tane..bide su şampuan sabun olayını Netlestirelim ne alsak cok pahali olmayan ama saglikli..bez olarakta molfix yenidogan vardi a101de 15liraya..iyimidir bebegimiz icin alsammi bilemedim beni aydinlatinnnnnn nolurrrrr
ben de bubchen aliciiim kizlar bugune kadar en cok o yatti kafama arastirmalarim sonuc :)
Selam kızlar bol tepikli bir gün olsun hepimizeburası gerçekten çok sakinleşmiş. Sıla gelmez olmuş. Ben beşik konusunda çok kararsızım baştan beri park yataklara bakıyordum şimdide büyüyen beşiklere bakıyorum yardımmmmm istiyorum. Birde ikiz geliyor ikisini bir süre yatırabilirmiyim acaba
kızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel
Eki Görüntüle 1250957 Eki Görüntüle 1250958 Eki Görüntüle 1250959 Eki Görüntüle 1250960
Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz
Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...
Anladım canım. Hissediyormudur bakıldığını acaba?
kızlar dün doktora gittik meleğim büyümüş maşallah. 32 cm 655 gram olmuşdoktora hala kız demi diye sordum yoksa pembeler içinde kalcak çoğu şeyini aldık ve pembe tekrar baktı kız artık değişmez dedi. minik prensesim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?