2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nerde yaşıyosun? biz zaten bayramdan bayrama gidiyoz. üf kendi yatağımda bile uyuyamıyom ben napacam orda bilmiyorum. bi yandan istiyorum gitmeyi bi yandan istemiyorum ama işte kociş sevgisi ağır basıyo galiba
Annemler talasta oturuyor kaynanamlar merkezde
Kaynanamlarda da yatak odamiz var ayni ama insanin kendi evi gibi yok yinede

Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz

Canim hangi bezi alirsak alalim 1 paket alalim bence
Çünkü her çocuğa değişik bez iyi geliyormuş.

sorum yanlış oldu ,yani hiç yaptırmayacak var mı ? ben :)
Ben yaptirmak istemiyorum
Doktorum henüz hatirlatmadi
Önümüzdeki hafta kontrolum var
Belki o zaman ister ama bana birakirsa yaptirmayacagim
Ailemizde öyle bir risk yok cunku
Kizlar selam unnado ya uye olan var mi?? Ben yeni uye oldum ozellikle mobil uygulamasini cok begendim. Cok degisik ciciler tulumlar var ve uygun fiyata dayanamayip aldim Bi bakin derim. Sevdigim seyleri sizinle paylasmak mutlu edio beni
Canim ben ilk alisverisimi oradan yaptim
5 ki takim aldim.
Mevlit takimi gibi sik bir takim

Eskisi gibi yogun degil artik ya sen naptin alışveriş icin gezdin mi bi yerleri hic
Hiç bakmadık daha. Aileler bizden hevesli kayınvalidemler gezip gezip fotoğraf gönderiyor, ne alalım diye soruyorlar. İlçede olduğumuz için dolaşma şansım da yok. İnternetten fiyat araştırması, arkadaşlardan tavsiyeler alıyorum. Cumartesi kontrolüm var, Antalya'ya gitmişken havaalanı yolundaki Bebeji'ye ve e-Bebek'e gideceğiz, AVM'lerdeki mağazaları gezeceğiz. Doktor yolculuğa izin verirse bayramda Ankara'ya gidip alışverişin çoğunu bitirmeyi de düşünüyoruz.
Sen neler yaptın, tavsiye edeceğin yerler var mı Antalya'da?

Ay bende daha hic bakmadim sadece bildim yerleri soyliyim carsidaki ilke ve irem bebe arapsuyu postanesinin karsiinda babyslife biraz ilerisinde babyhome ve kanz var e-bebegin biraz ilerisinde d&d toys var buralara bakabilirsin canim

Ay bende daha hic bakmadim sadece bildim yerleri soyliyim carsidaki ilke ve irem bebe arapsuyu postanesinin karsiinda babyslife biraz ilerisinde babyhome ve kanz var e-bebegin biraz ilerisinde d&d toys var buralara bakabilirsin canim
Şahane oldu bak bu bilgi. Çok teşekkür ederim. Gezecek bir sürü yerimiz var yaşasın

Kızlar ben bu ay iki kez ultrasona girdim. Dört boyutlu da geçen hafta fotoğraf alamamıştık. Bu hafta tekrar gittim. Ultrasonun zararı var mı kafama takıldı. Amerika'da yasaklanmış ya neden acaba??
Amerika da pahalı olduğu için ve her merkezde olmadığı için yapılmıyor yoksa bir sıkıntı yok onun radyasyonu tv seyrederken olduğu kadar işte..

iyi akşamlar arkadaşlar, uçak yolculuğu hakkında bilginiz var mı ? kaç haftadan sonra izin vermiyolar

Her şirkete göre değişiyor.. 28-32 raporlar uçuyorsun doktorun onayı gerekiyor.. 32 den sonra doğum olur düşüncesiyle yasak...

Slm canlarim iyi geceler herkese artık eskisi gibi yazamıyorum bakip bakip çıkıyorum ilk aylarda ki gibi cok uykucu oldum oglene kadar uyuyorum sonrada hiçbi isim yetismiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum
Sac kestirme konuşulmus ben 3 aylıkken kestirdim iyiki de kestirmisim inanmayin soylenilenlere.
Oglusumu bugun battaniye aldim eksiklerimiz bitti ama gözüm hala cicilerde :)

canım netten yayınlarını dinliyorum adem güneşin, 4 yaşına kadar aynı odada diyor adem güneş, iki yaşına kadar da aynı yatakta, çocuktan çocuğa değişiyor bu durum benim oğlum 3 aylıkken bile yanımızda uyumazdı dönerdi sürekli beşiğine koyunca rahat uyurdu hep koynumda uyumasını istedim olmadı,odasını çok rahat ayırdık, yapı meselesi, şimdi ikincimiz nasıl olacak bakalım bu da koynumda uyumak isterse büyüğümüz kıskanır işim zor
Kizlar sabah aksam yürüyüş vyapiyorum malum şekerim tokluk 168 çıktı yorulunca vajinama iğne batar gibi sancı giriyor bu neden olur..
canım yürüyüş süren uzun olmasın 30 dk yı geçmesin sakın abartma ağrın sızın oluyorsa
maşaallah bebeğine, sakladığına göre kız canım, sana da geçmiş olsun
Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...
yaptırıcam ben annede ki şekerin bebeğe zararları çok çok fazla, benimde ilkte yoktu ama belli olmaz bu işler
yoookk daha neler iyice saçmalamaya başladı ilk başlarda seviyordum ama bu konudan sonra soğudum resmen, o zaman Türkiye de ki bütün bebekler erken doğuyor ciğerleri gelişmiyor böyle saçmalık olur mu, oğlumda yaptırdım zamanında doğdu hamdolsun ciğerinde de sıkıntı olmadı

Kizlar bunlari aldim sonunda
hayırlı olsun
çok doğru söylemiş canım dr
Kızlar ben bu ay iki kez ultrasona girdim. Dört boyutlu da geçen hafta fotoğraf alamamıştık. Bu hafta tekrar gittim. Ultrasonun zararı var mı kafama takıldı. Amerika'da yasaklanmış ya neden acaba??
yok canım olmaz bir şey, amerika halkını çok düşünüyorsa fast foodu engellesin önce, en çok tv izlenen ülke onun radyasyonunu önlesin
kolay gelsin canım, ailen seni düşünmüyor ve üzüyorsa sende düşünüp sakın canını sıkma ben artık öyle yapıyorum çok ağladım hamile hamile onlar yüzünden şimdi umursamıyorum maalesef herkes anlayışlı candan ciğerden anne baba olamıyormuş acı gerçek bu eşinle iyisin ya hamdolsun canım gerisini düşünme
Arkadaslar kızıma bundan aldım. Internetten siparis verdim 50 tl. 2gun icinde gelicek insallah
hayırlı olsun

özledik ama sessizleşti bura zaten

bübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?

ben de bubchen aliciiim kizlar bugune kadar en cok o yatti kafama arastirmalarim sonuc :)

bende baya araştırdım bübchen almaya karar verdim gibi http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bubchen-bebek-bakim-seti-7-parca-124074333 şu seti almayı düşünüyorum en uygun burda buldum. bezi de molfix alcam ilk denicem bebeğe iyi gelirse devam edicem

ben nuna sena park yatak almaya karar verdim ama sadece e bebekte satılıyo bu arada yok stoklarda beklicem ne zaman gelirse alcam artık. iç yatağını falan da izne gittiğimizde annemle pamuktan yaptık daha sağlıklı geliyo bana pamuk yatak

2 numara bence canım

Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz

molfix

Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...

benim de kafamı karıştırdı ama ben kendi doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum hamileliğimi bilen o yapalım dedi bende tamam dedim. cuma günü yapılcak 24 dolunca aynı gün fetal ekoda çekilcek heralde sonraya test falan bişi kalmıyo :)

Anladım canım. Hissediyormudur bakıldığını acaba?

canım ultrasonu sanırım hissetmiyolar ama kalbini dinlerken ısı veriliyo o rahatsız ediyomuş bebeği onu da benim doktorum 2 saniye falan dinliyo heralde hiç uzun uzun dinlemedi en başından beri atımı takip ediyo onun yerine

kızlar dün doktora gittik meleğim büyümüş maşallah. 32 cm 655 gram olmuş doktora hala kız demi diye sordum yoksa pembeler içinde kalcak çoğu şeyini aldık ve pembe tekrar baktı kız artık değişmez dedi. minik prensesim benimmm

Eklentiler

• IMG_5428.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 99

Allahım nazarlardan korusun :) Prenses güzellik getirsin evinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…