2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

o korkuyla yaşanmıyo canım sor bence daha rahatladım ben :)

hüngür hüngür ağlattın beni ben tüp bebekle hamile kaldım büyük ihtimalle sezeryan olacak ama çok duygulandım annelik gerçekten olağanüstü bir duygu ne acılara katlandım bebeğim karnıma düşene kadar yeter ki rabbim hayırlı sağlıklı yüzünü de göstersin tüm isteyenlere

aynen ya şuan çok fena kafama takıldı haftaya 25, hafta olacak ne diyecez hava alanında kalmayalım 10 gün sonra da dönecem . nereden bildirecek kaç haftalık olduğunu. biletide aldık bi dünya paraya .
bir de o x-ray cihazlarından nası geçecez ya zararlı değil mi hamilelere başka türlü bir kontrol yok mu ki
bilen arkadaşlar bilgilendirsin bizide

o korkuyla yaşanmıyo canım sor bence daha rahatladım ben :)

kime sorcam canım doktora sorsam birşey olmaz dicek ama orda bir aksilik çıkarırlarsa hoş olmaz acaba ultrason fotosu falan mı götürsek yanımızda

canım ben ramazanda da gittim uçakla o zaman yeni hamileydik ama ben geçmek istemiyorum dedim ve kadın beni aradı elleriyle öyle geçtim

sakın geçme kimsenin elinden sağlık hakkı alınamaz mecbur değiliz geçmeye

Ben anlatayim canim 36 . Haftamdaydim ozamana kadarda calistim persembe ananemi kaybettim tabi mezarliklarda dolandim cumartesi gunu isaret dedikleri akintim geldi veeee pazartesi sabah 9.00 ayaga bir kalktim suyum geldi esimi ve doktorumu aradim doktorum sakin ol ve gel dedi oarada esim nasil uctuysa gelmisti bile sonra hasyaneye gittik sancim yoktu suni sanci verdiler saat 4.20 ebe kalp atislari yavasloyor dedi gayret etmen gerekiyor dedi deyis o deyis ve bir kuvvet aninda dogurdum sonrasi hic ne aci ne sanci ama benim oglum kanalda sikistigi icin yorgun bebekmis tipta oyuzden 3 gun tuttular hastanede 2 gunde sariliktan 5 gun sonra kavustum ogluma ama bende cikmadim hastaneden eve gidemedim bekledim ah ahhh ne gunlerdi

Ohh ne güzel hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullansın minnak :) inşallah bizde öğreniriz çok heyecanlı herkes o günü bekliyo :)

Ben karnım belli bile değilken havaalanında güvenliğe hamileyim kapıdan geçmek istemiyorum dedim zorluk çıkarmadılar elle şöyle bi yokladılar yandan geçtim sıkıntı olmadı. Sen de söyleyip geçmezsin.

Bana doktorum yazı yazmıştı kaç haftalık hamile olduğumu ve kapıdan geçmemem gerektiğini. Havaalanında soran olmadı doktor yazısı ben de göstermedim ama karnın çok belliyse sorabilirler doktora gittiğinde yazı istersin.

Kızlar ben ilk kızıma hamıleyken umreye gıttım nasipoldı.. 26 haftalık hamileydim.. Gıtmeden bi gun önce dr gıttım.. Dr onay kagıdı aldım.. Altta kaşesinin imzasının oldugu bir kagıt..işte 26 haftalık gebelik. Ucak yolcugu yapmasında bi sakınca yoktur dıye.. Görevlilere gösterin.. X raydan da gecirmiyolar.. Normal dedektörle tarıyolar..
Paylasayım dedim..

Dalani aldm kızlar..biberon u da degistirmedim plastik ama olsun hurc aldim miniklerden dort tane. .haatane cantasinda derli toplu dursun diye hersey karismasin.. suan sekiz tane uni baby Yenidoğan islak mendil var ama bez almadim cok pahali dan ziyade isime yarar uygun fiyatlı bise arıyorum molfixmi alsam yoksa ilk iki uc ay prima mi kullansam bebisim zarqr gormesin istiyorum

Cnm xr den gecirmediler beni elle aradı bayan güvenlik. ..

canım x raydan geçmek istemiyorum deyince geçirmiyolar bayan polis arıyo üstünü. ama haftaları bilmiyorum da 28e kadar sıkıntılı değilmiş sanırım olmadı gitmeden doktorundan rapor al yanında bulunsun her ihtimale karşı

ben dün doktoruma espriyle karışık sordum canım herşeyi pembe hala kız demi diye o da güldü baktı kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…