2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Peki çevrenizde sezeryanla yapanlar kaçıncı haftada doğum yaptılar arkadaşlar??
ben 35 te sezeryan olmuştum ama zorunlu bi dğoumdu. görümcem 37 de suyu geldi. sezeryan oldu diğer görümcemde sezeryandı 39 da ama bebeğin kalp atışında normal doğum yapmaya çalışırken yavaşlama olunca almışlar.

Selam annişler herkssler iyidir inşallah. Şeker yüklemem vardı bugun çok şükür iyi çıktı darısı size

gözünaydın canım korkuyorum çok bende çıkacak diye çok kilo aldım

bu hafta gitmicem doktora of yaa bayram sonrası gidecektim

böyle yazıları es geçmeye çalışıyorum okumayım dedim gözüm takıldı okudum bende salyasümük oldum

sadece sen mi merve hepimizi salya sümük ettin

Kizlar bugün sabah 2 bacagima birden öyle bi kramp girdi ki felc oldum sandim aglaya aglaya gecmesini bekledim ve hala bacaklarimda sızlıyor bu ne yaa boyle simdi doguma kadar böyle kramplar mi girecek

eşimle. zaten kv ler orda. daha doğrusu eşim kayserili bütün ailesi orda. arabayla yavaş yavaş mola vere vere gideriz artık napalım

gözün hiç korkmasın canım tehlikeli bi durumun yoksa sıkıntı olmuyo bizde cumartesi denizliden diyarbakıra geldik kendi arabamızla çok mola vermedik benzin alcak kadar durduk 15 dakika falan yürüyüşler yapmadım ben 12 saat yolculuk yaptık bomba gibi geldim maşallah

Yolcu beyanı esas alınır canım, sen için rahat etsin istiyorsan doktor raporu alabilirsin

rezil oluyorum iş yerimde böööööö

Kizlar bugün sabah 2 bacagima birden öyle bi kramp girdi ki felc oldum sandim aglaya aglaya gecmesini bekledim ve hala bacaklarimda sızlıyor bu ne yaa boyle simdi doguma kadar böyle kramplar mi girecek
magnezyum eksikliğinden oluyo hiç çekme doktoruna söyle magnezyum yazsın çok iyi geliyo benim 16. haftada oldu o zamandan beri hergün içiyorum rahatım çok şükür

rabbim yardımcın olsun canım

Yolcu beyanı esas alınır canım, sen için rahat etsin istiyorsan doktor raporu alabilirsin

oh iyi o zaman canm çok sevindim bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…