2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Başın sağolsun canım çok zor günler geçirmişsindir eminim

mesainin bitmesine 15 dk kala ağlıyorum iş yerinde bööööö

bende kesin ağlarım çok duygusalllll

böööööögggg

çok ağlattınız bugün beni yaaaaa
maşallah Allah hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli eylesin

eşimin bebeğimizi ilk aldığını ben göremeyecem

çok duygusallllll

Kaç çıktı cnm benim yüksekti yarin 2. Gidicem dua edin bana

inş sonuçlar iyi çıkar bu sefer canm :)

ayy çok fena oldum ağlamaktan ders çalışamıyorum ne güzel duygular bunlar rabbim kimseyi aratmasın inş.

böyle de olmak istememyatıyım pıt desin çıksın

Benim iki keredir yüzünü saklayan oğlum

maşşalh size canım

slm kızlar uzun bir ara yoktummmm herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bugun oğlumuz arasın odası bitti yani duvar kagıdı boya badana ayyyy cok fenaydıııı rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsinnn

oo siz baya hızlısınız valla canım ne güzel tüm yük kalktı üstünüzden rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsin mutlu mesut sağlıkla inş

slm kızlar uzun bir ara yoktummmm herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bugun oğlumuz arasın odası bitti yani duvar kagıdı boya badana ayyyy cok fenaydıııı rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsinnn
Masallah vallahi,guzel gunlerde kullansin insallah,erken gibi geliyor ama dusuncel olursak gayet normal aslinda,oda kurulumu havalandirma vs,derken 1 ayda oyle gececek,temizlikti perde secimiydi,yol halisi yok lambasi,alinanlarin yikanip yerlesmesi,dogum cantasi hazirla,dogum hediyeleri,valla sayarken yoruldum hatta acaba yetisebilcekmiyiz bile diyorum yani

Masallah vallahi,guzel gunlerde kullansin insallah,erken gibi geliyor ama dusuncel olursak gayet normal aslinda,oda kurulumu havalandirma vs,derken 1 ayda oyle gececek,temizlikti perde secimiydi,yol halisi yok lambasi,alinanlarin yikanip yerlesmesi,dogum cantasi hazirla,dogum hediyeleri,valla sayarken yoruldum hatta acaba yetisebilcekmiyiz bile diyorum yani

QUOTE="Bdsayar, post: 37052747, member: 571623"]slm kızlar uzun bir ara yoktummmm herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bugun oğlumuz arasın odası bitti yani duvar kagıdı boya badana ayyyy cok fenaydıııı rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsinnn[/QUOTE]

Bugun dogum hıkayemı anlatırken söle bi düşündüm de kızım 2 yasına girdi.. Artık bebklıktencıktı...
Biribirimize sarılıp uyuyoruz..
Saclarımı oksuyo sırtımı sıvazlıyo.. Bugun aglıyom yanında annemm aglamadiyo büyümüşte küçülmüş..
Bebklik tesimlerine bakıyorum.. Keske bira. Daha sevseymişim diyorum...bilmiyorum cok güzel bişi anne olmak.. Anne olunca dahaduyhusal oluyosunuz.. Herseyi her an düşünmek zorundasınız.. Sorumlulukk artıyo .. İlk ben degil ilk yawrum diyosunuz herseyde... Bazı seylere eskısı gibi cesaretli olamıyosunuz.. Bana bişi olursa o napar diye düşünüyosunux..
Anne olunca annenızı anlıyosunuz..
Özgürlüğünz kısıtlanıyo ama rabbim yepyenı kapılar acıyo..
O uyurken böle bazen bu bnm mi diye düşünüyosunuz..
O hasta olup ateslenınce sizin içinzde yanardaglar patlıyo.. Sabaha kadar uyumm ysterkı iyilşsin dıyosunuz..
Anne olunca kalbiniz sanıyede bazen ıkı defa atıyo sankı
Anne bu dunyada siZi karsılıksız sevecek canınızdan can olacak birş oluyo..
Anne olunca onsuz yemege gidemiyosunuz.. Oda olsun da agzına bişiler tıkıstırayım diyosunuz...
Günün sonunda ondan bi öpücük alıp yatmak hele dünyalara bedel..
Kısacası annelik dünyalara bedel... Rabbim kımseyi mahrum etmesin...
Annelik insanların şükür kapısı..
Evinize bi güneş doguyo böle.. Ev bi baska ev.. Cocuk altın top derler ya.. Hele ilk güldügünde siz eşinize bana güldü derken onunda hayır bana güldü tartısmaları hiç son bulmuyo.. : )
Altına yaptogında bile o kadar zevklı komık oluyo ki ... Evi bi koku sarıyo hemen altını degiltirmek için telas yapılıyo..
İlk emeklerken saga sola yuvarlanması..
Poposundakı bezle poposu o kadar tatlı duruyo ki böle pat pat..
İlk adımlarını attıgında sanki piyango cıkmıs gibi sevinmeler.. Alkıslar ...
Aferımler.. Herkesı arayıp adım attı bugunde demeler..bebekler genelde hep baba derler kolay oldugundan herlade.. Baba derken bilinçsiz ce babasının o sevinmesi 10 senelık ıkramıye almıs gibi..

Düştügündebasına toplanıp sussundiye anneye babanın bana ver gel yawrum, anneneın bırak cocugu o bende susar diyip cocugu ip gibi çekmeler...
2 senem öle dolu dolu geçtiki hala geçmekte ... İyiki varsın kızım...
İyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…