Ne kadar guzel anlatmissin anne olmak cok guzel bir duygu Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah bakalim 2. Ye anne olmak nasil bende onu cok merak ediyorum...Bugun dogum hıkayemı anlatırken söle bi düşündüm de kızım 2 yasına girdi.. Artık bebklıktencıktı...
Biribirimize sarılıp uyuyoruz..
Saclarımı oksuyo sırtımı sıvazlıyo.. Bugun aglıyom yanında annemm aglamadiyo büyümüşte küçülmüş..
Bebklik tesimlerine bakıyorum.. Keske bira. Daha sevseymişim diyorum...bilmiyorum cok güzel bişi anne olmak.. Anne olunca dahaduyhusal oluyosunuz.. Herseyi her an düşünmek zorundasınız.. Sorumlulukk artıyo .. İlk ben degil ilk yawrum diyosunuz herseyde... Bazı seylere eskısı gibi cesaretli olamıyosunuz.. Bana bişi olursa o napar diye düşünüyosunux..
Anne olunca annenızı anlıyosunuz..
Özgürlüğünz kısıtlanıyo ama rabbim yepyenı kapılar acıyo..
O uyurken böle bazen bu bnm mi diye düşünüyosunuz..
O hasta olup ateslenınce sizin içinzde yanardaglar patlıyo.. Sabaha kadar uyumm ysterkı iyilşsin dıyosunuz..
Anne olunca kalbiniz sanıyede bazen ıkı defa atıyo sankı
Anne bu dunyada siZi karsılıksız sevecek canınızdan can olacak birş oluyo..
Anne olunca onsuz yemege gidemiyosunuz.. Oda olsun da agzına bişiler tıkıstırayım diyosunuz...
Günün sonunda ondan bi öpücük alıp yatmak hele dünyalara bedel..
Kısacası annelik dünyalara bedel... Rabbim kımseyi mahrum etmesin...
Annelik insanların şükür kapısı..
Evinize bi güneş doguyo böle.. Ev bi baska ev.. Cocuk altın top derler ya.. Hele ilk güldügünde siz eşinize bana güldü derken onunda hayır bana güldü tartısmaları hiç son bulmuyo.. : )
Altına yaptogında bile o kadar zevklı komık oluyo ki ... Evi bi koku sarıyo hemen altını degiltirmek için telas yapılıyo..
İlk emeklerken saga sola yuvarlanması..
Poposundakı bezle poposu o kadar tatlı duruyo ki böle pat pat..
İlk adımlarını attıgında sanki piyango cıkmıs gibi sevinmeler.. Alkıslar ...
Aferımler.. Herkesı arayıp adım attı bugunde demeler..bebekler genelde hep baba derler kolay oldugundan herlade.. Baba derken bilinçsiz ce babasının o sevinmesi 10 senelık ıkramıye almıs gibi..
Düştügündebasına toplanıp sussundiye anneye babanın bana ver gel yawrum, anneneın bırak cocugu o bende susar diyip cocugu ip gibi çekmeler...
2 senem öle dolu dolu geçtiki hala geçmekte ... İyiki varsın kızım...
İyiki varsın
Ayyy bende de var bu ben bu tarz seyleri bulup esime gönderiyorum deliriyorKızlar okuyun cok hoşEki Görüntüle 1252357
Ben de verdiğim 3 kiloyu aldım. Başlangıç kilomdayım, geçen kontrolde hem doktora hem de diyetisyene sordum yapacağız, zararı yok dediler. Yine de insanın kafası karışıyor.
neden diyetisyene gidiyosun canım?hiç kiloda almamışsın?
ayrıca nasıl gidiyor gebelik?çalışıyor musun?
sabah benimde oldu magnezyum eksikliği var demekki vitamin içiyorum ama yetmiyor sanırım. hergün bi giriveriyorKizlar bugün sabah 2 bacagima birden öyle bi kramp girdi ki felc oldum sandim aglaya aglaya gecmesini bekledim ve hala bacaklarimda sızlıyor bu ne yaa boyle simdi doguma kadar böyle kramplar mi girecek
yok yok canim merak etme sozlu olarak bildirmen yeterli.. ben en.son 22.haftada bindim priblem olmadi.. o zamana kadar doktor kontrolun varsa kcinci haftada oldugunu belirten bir rapor al icin rahat etmezse.. ama sorun olacagini sanmam canim..bayramda annemlere gideceğiz 2 günlük uçakla arkadaşlar nereden bilecekler 25. haftada olduğumuzu yanımızda birşey götürmemiz gerekiyormu ya sizinki 28. haftayı geçmiş der ve almazlarsa
maşşalh canım :) benimde arada aklıma gelmiyor değil ama soramıyorum da ama değişmez sanırım artık bizde aldık bay bişey
bende bundan almayı düşünüyorum canm hangi siteden aldın
x-rayden gecmiyorsun canim hamileyim dediginde kenardan alip bayan gorevli elle kontrol ediyor o kadaraynen ya şuan çok fena kafama takıldı haftaya 25, hafta olacak ne diyecez hava alanında kalmayalım 10 gün sonra da dönecem . nereden bildirecek kaç haftalık olduğunu. biletide aldık bi dünya paraya .
bir de o x-ray cihazlarından nası geçecez ya zararlı değil mi hamilelere başka türlü bir kontrol yok mu ki
bilen arkadaşlar bilgilendirsin bizide
canim thy hamile ucus proseduru belli olmaz ama olurda sorun cikaran gorevli olursa yetkiliyi cagur sikayet et.. kimsenin inanmam rapor goster deme hakki yok merak etme.. ayrica icin rahat olsun hamileyim dedigin anda bayan gorrvli elle kontrol ediyor o kadar :) her yerde her havaalaninda her x-ray de boylekime sorcam canım doktora sorsam birşey olmaz dicek ama orda bir aksilik çıkarırlarsa hoş olmaz acaba ultrason fotosu falan mı götürsek yanımızda
canım ben ramazanda da gittim uçakla o zaman yeni hamileydik ama ben geçmek istemiyorum dedim ve kadın beni aradı elleriyle öyle geçtim
sakın geçme kimsenin elinden sağlık hakkı alınamaz mecbur değiliz geçmeye
aynen cnm bende yaptırmıcm çok kararkıyım açlık tokluk ölçümlerimi evde yapmak istediğimi ileticem doktorum öyle sert bi kadın değil sorun çıkarmaz tahmnim zaten yediklerime de dikkat ediyorum gerisi Rabbime emanet.doktorun güzel demiş:)Kızlar şeker yüklemesi istemediğimi doktorumla konuştum. Beni çok şaşırttı:)) ben zaten küçük olanı yaptıracaktım sıkıntı çıkarsa diğerini isteyecektim.
Şeker çok büyük sıkıntı hamilelikte bunu bebek yapar dedi.. Şeker yüklemesi yaptırmayacak hamilelere de şeker ölçüm cihazı ile birkaç günde bir açlık tokluk ölçüp takip yapmalarını tavsiye ederim dedi..
İşte böyle...
Bugun dogum hıkayemı anlatırken söle bi düşündüm de kızım 2 yasına girdi.. Artık bebklıktencıktı...
Biribirimize sarılıp uyuyoruz..
Saclarımı oksuyo sırtımı sıvazlıyo.. Bugun aglıyom yanında annemm aglamadiyo büyümüşte küçülmüş..
Bebklik tesimlerine bakıyorum.. Keske bira. Daha sevseymişim diyorum...bilmiyorum cok güzel bişi anne olmak.. Anne olunca dahaduyhusal oluyosunuz.. Herseyi her an düşünmek zorundasınız.. Sorumlulukk artıyo .. İlk ben degil ilk yawrum diyosunuz herseyde... Bazı seylere eskısı gibi cesaretli olamıyosunuz.. Bana bişi olursa o napar diye düşünüyosunux..
Anne olunca annenızı anlıyosunuz..
Özgürlüğünz kısıtlanıyo ama rabbim yepyenı kapılar acıyo..
O uyurken böle bazen bu bnm mi diye düşünüyosunuz..
O hasta olup ateslenınce sizin içinzde yanardaglar patlıyo.. Sabaha kadar uyumm ysterkı iyilşsin dıyosunuz..
Anne olunca kalbiniz sanıyede bazen ıkı defa atıyo sankı
Anne bu dunyada siZi karsılıksız sevecek canınızdan can olacak birş oluyo..
Anne olunca onsuz yemege gidemiyosunuz.. Oda olsun da agzına bişiler tıkıstırayım diyosunuz...
Günün sonunda ondan bi öpücük alıp yatmak hele dünyalara bedel..
Kısacası annelik dünyalara bedel... Rabbim kımseyi mahrum etmesin...
Annelik insanların şükür kapısı..
Evinize bi güneş doguyo böle.. Ev bi baska ev.. Cocuk altın top derler ya.. Hele ilk güldügünde siz eşinize bana güldü derken onunda hayır bana güldü tartısmaları hiç son bulmuyo.. : )
Altına yaptogında bile o kadar zevklı komık oluyo ki ... Evi bi koku sarıyo hemen altını degiltirmek için telas yapılıyo..
İlk emeklerken saga sola yuvarlanması..
Poposundakı bezle poposu o kadar tatlı duruyo ki böle pat pat..
İlk adımlarını attıgında sanki piyango cıkmıs gibi sevinmeler.. Alkıslar ...
Aferımler.. Herkesı arayıp adım attı bugunde demeler..bebekler genelde hep baba derler kolay oldugundan herlade.. Baba derken bilinçsiz ce babasının o sevinmesi 10 senelık ıkramıye almıs gibi..
Düştügündebasına toplanıp sussundiye anneye babanın bana ver gel yawrum, anneneın bırak cocugu o bende susar diyip cocugu ip gibi çekmeler...
2 senem öle dolu dolu geçtiki hala geçmekte ... İyiki varsın kızım...
İyiki varsın
inş sonuçlar iyi çıkar bu sefer canm :)
ayy çok fena oldum ağlamaktan ders çalışamıyorumne güzel duygular bunlar rabbim kimseyi aratmasın inş.
böyle de olmak istemem yatıyım pıt desin çıksın
maşşalh size canım
oo siz baya hızlısınız valla canım ne güzel tüm yük kalktı üstünüzden rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsin mutlu mesut sağlıkla inş
Canim cevapla nij yaninda dosya ekle var oradan ekliyorsunKizlar ben nasik resim yükleniyor bilmiyorum aldiklarimi atacaktim size
Medstar Topçular'a gidiyorum. Ünal YİRMİBEŞ'e. Çok da memnunum doktorumdan. Sen?Yaa evet biraz uzakmis buraya hangi hastaneye geliyosun peki
İkiz olduğunu öğrenince doktor diyetisyene yönlendirdi. Kilomuzu başta kontrol edelim dedi. Daha önce kayıplarım olmuştu benim, sebebi araştırılırken şeker yüklemesi de yapılmıştı. Şekerli suyu içtikten sonra şekerim ilk ölçümden daha da düşük çıktı. Bu gebelik şekeri olma ihtimalini arttırıyormuş. Dikkatli beslenerek önüne geçilebiliyormuş. 1 kere gittim yarım saate yakın nasıl beslenmem gerektiğini anlattı, örnek bir liste verdi. Demir ve kalsiyum alımına dikkat etmemi özellikle vurguladı. İkiz gebelikte son aylarda vitamin takviyesine rağmen sorun olabiliyormuş. Kilomda sorun olmadığı için bir daha gitmene gerek yok dedi doktorum, şeker yüklemesinde sorun çıkarsa tekrar gideceğim diyetisyene.neden diyetisyene gidiyosun canım?hiç kiloda almamışsın?
ayrıca nasıl gidiyor gebelik?çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?