2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizimin kucuklugunden kalan unisex kiyafetleri yikayip yen aldiklarimla hazirlayacagim bu haftadan sonra bu hafta daha gecince 7ay bitiyor aslinda hic erken dogacagini dusunmuyorum kizim 40+4 de dogurmus biri olarak oglumu da en erken 41de bekliyorum ama :) nasip bu isler alisveris yapmadim ama aldigim esyalarla bi ufak dogum cantasi hazirlayacagim

Canim ben sifadaki Ertuğrul beye gidiyorum memnunum senin dr da biliyorum cok iyiymis alabildiniz mi bisiler

Günaydın annişler :)
Günaydın canim
Gunaydin yerim yaa kizlar sahiplenici oluyor biraz

herkese günaydın dün akşam sofrayı da yememe rağmenkarnım çok acıktı hattta açlıktan midem bulanıyor kzılar ben neden böyle oldum
kızçem beni geceleri uyandırıyor artık tekmelerine uyanıyorum 1 -2 gecedir

geçen gece rüya görmüştüm sizle paylaşayım
hamileym ruyamda da bebeğim karnımda dolaşıyor önce yavaş yavaş sonra hızlı hareketlerle dolanıyor korkmaya başlıyorum dsha da hızlanıyor sonra göbeğimi kesiyor bir çizgi halinde içimden ve kesiklerden kan akmaya başlıyor damla damla tabi o arada tutmaya çalışıyorum ki bebek çıkmasın hastaneye gidelim hemen diyorum eşime
eşim de nerden çıktıysa o an
sonra uyandım ama korkmadım

kan görünce rüya bozulurmuş zaten

bu gece ağrım oldu diye uyuyamadım hiç allahtan sabaha iyiydim. ne zaman sütü içsem ağrım oluyor ( bir daha ayran yoğurt...

Çok güzelmiş Allah evladını sana bağışlaşın.. Paylaştığın için teşekkürler...

Kızlar bende oğlumun odasını ayarlamaya çalışıyorum.. Odasında bir park beşik bir dolap ve emzirme koltuğu olacak. Dolabı geldi :) bu hafta sonu eşyalarını yıkayıp ütüleyip poşetlere koyarak kaldıracağım , hazır olsun .. Rahat rahat beklerim sonrasında ..Aklınızda olsun ; yeni gelen mobilyallar çok fena kokuyor. Biraz erken alıp bol bol havalandırın.. Sabah evim marangozhane gibi kokuyordu Badana boya ve yeni mobilya işini çok geçe bırakmayın.. Nacizhane tavsiyem ..
Bir de iyi ki varsınız, sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmiyorum

evet canım bende göremedim ama söyle birilerine mutlaka kameraya çeksinler biz ara ara izliyoruz ve eşimin her seferinde gözleri doluyor

evet zaten çok merak ediyorum eşim Zeynepimizi ilk görünce ne yapacak

ayyy aynen ya zaten grip mi nezle mi ne oldum salya sümük hepsi karıştı doğum hikayelerini okuyunca.

heheheheh evet bende dün çok duygusallaştım okurken işten ağlayarak çıktım

çok geçmiş olsun tatlım
çikolata kistiydi demi o?

canım zor olmuş ama sonunda kuzuna kavuşmuşsun ikinci rahat olur inşaallah
tecrübeli anneler manuel göğüs pompası almak istiyorum önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız marka var mı
canım elektriksizlerden diyorsun sanırım bende işe yaramamıştı
hayırlı olsun
canım ne kadar yakın kaçıncı hafta?

Kimse kusura bakmasın ama göz göre göre prima huggis alanlara ben o gözle bakıyorum, daha geçenlerde ablam ikinciye prima kullanıyordu abla nasıl alırsın bile bile diye bir sürü kızdım, sonra molfix aldı o da , inceymiş bende kalın sanıyordum diyor!! Kendi malımıza öyle bir ön yargı var ki şaşırıyorum her seferinde, canım illa molfix olmaz da, evy baby olur, can bebe olur, Tük malının suyu çıkmıyor , sızdırmıyor
ben de tam tersi özellikle son bir haftadır tatlı delisi oldum. duramıyorum çok korkuyorummmm
ben hep öyleyim yükleme sonucunda korkuyorum
Canım başın sağolsun, kuzun sağ salim doğmuş hamdolsun
Selam annişler herkssler iyidir inşallah. Şeker yüklemem vardı bugun çok şükür iyi çıktı darısı size
gözün aydın
aynen katılıyorum
Kıııııızzz sabah sabah ağlattın beni sen çok güzel
Peki çevrenizde sezeryanla yapanlar kaçıncı haftada doğum yaptılar arkadaşlar??
canım planlıları 38 den sonra alıyorlar benimki plansızdı gününde oldıu
Kizlar bugün sabah 2 bacagima birden öyle bi kramp girdi ki felc oldum sandim aglaya aglaya gecmesini bekledim ve hala bacaklarimda sızlıyor bu ne yaa boyle simdi doguma kadar böyle kramplar mi girecek
canım muz ye her gün
merhaba kıslar ben de 2015 ocak annesiyim. 3,5 yaşında bir oğlum var 2. oğlumda gelecek inşallh.
hoş geldin
Ne güzel canım normal olmuş sağlıkla doğmuş kuzun maşaallah, ikinci daha kolay olur
Canım tebessümle okudum espirili anlatmışsın:) maşaallah kuzuna ikinci çok daha kolay olur inşaallah
Benim iki keredir yüzünü saklayan oğlum
maşaallah
çok güzel
Canım zor olmuş tek başına, şimdi güzel olur inşaallah
Canım keşke normal doğurabilsen, evet kesinlikle normal doğum sancısı adet sancısı gibi, bende o rahatsızlıktan yoktu ama iğne yiyecek kadar bulantılarla soğuk terlerle çekerdim adet sancımı, o yüzden hiç zor değildi bana, amin diyorum duana
geçmiş olsun canım, canım sende gündüz kuzunun yanında odasında yatırabilirsin ben öyle yapıcam inşaallah
Canım öyle deme ikinciler gününde önce geliyor
Canım böyle rüyaları daha çok görürsün:)

hayırlı olsun

Günaydın hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah

Dün ablamdan yeğenimden kalanlarıda aldım, uyku setleri, nevresimler, hastane çıkışları battaniyeler, hiç eksiği kalmadı hamdolsun eymenimin, yıkıyorum foto eklerim sonra inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…