2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
ben birkaç gündür yürüyorum.

ben henüz tartılmadım kızlar en son beş kilo almıştım toplamda, 24. haftada tartılmıştım, 28 olsun tartılırım ayda bir tartılıyorum ben moralim bozulmasın diye:)

ilk 3 ay bir kilo

sonra ki aylar ayda 1 kilo aldım,

geçen ay 1,700 aldım

bu ayda 2 olur sanırım

ben bir ay tartılmamayı başaramam. hergün düzenli olarak tartılıyorum her sabah.66 ile başladım şuan 72yim.

Sagolasin eflalim gerçekten zor bazen evdeki yogunluktan hamile oldugumu unutuyorum icimden oglus bi tekme sallayip hatırlatıyor bende burdayim diye :)hadi simdi idare ediyorum bir şekilde ama dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum. Terslik dogum zamaninda hem okul hemde kres kapali yeni yil tatilinde olucak esim hangi birimize yetiscek bilmiyorum:KK43:
Dogum icin ocagin ilk haftasında demişti hastane doktoru eger alabilirsem 5 ocak istiyorum dogum günümüzü aralik ortasında hastaneden Randevu alicam sezeryan dogum icin yani belkide kimsenin dogumu belli degilken ilk benim gunum kesinlesecek :)
Sen nasılsın canım esimi ikna edebildinmi krese ..

aynı şeyleri yaşıyorum eşimin ısrarlarına rağmen oğlumu kreşe yazdırmadım şimdiden çok yoruluyorum doğumdan sonra ne yapacağım kim bilir. allah yardımcımız olsun.

Selam tatlı annişler, bayramınız kutlu olsun. :KK28:
Bugün gördüm ki Ankara'da bayram bitmiş. Avm'ler dolup taşıyor. Oğlumuza bişeyler aldık. Bir ara ekleyeceğim. H&m'de çocuk taçları beğendim sizce bunlardan lohusa tacı olur mu? Özellikle kelebekli olanı çok sevdim, ne dersiniz hangisi güzel sizce?

Eki Görüntüle 1262567 Eki Görüntüle 1262571 Eki Görüntüle 1262574 Eki Görüntüle 1262577

Bana da kraliçe yaşlısını almış ablam hem kızına hem sana dedi :) bence daha kullanışlı veşık içine sindiyse al tak:) kelebeklerden yana oyum...

Bebek odalarına karar verdiniz mi beşik falan aldınız mı var mı odayı dizen gerçi biraz erken ama

Erken mi bilmiyorum ama bi bir ay önce almıştık haftaya geliyor inş.. Odaya duvar kağıdı seçip yapacağız o kadar.. Bir tek emzirme sandalyem eksik ama ona gerek olmaz gibi.. Salon ve kendi yatak odamda olacağım için boşuna bebek odasını doldurmak istemiyorum :)

badem yağı düşüğe mi neden oluyor

Canım benim doktorum badem yağının düşüğe neden olduğunu ve bunun kanıtlandıüğını söyledi. Riskli hamilelere yasak ve 36. Haftadan sonra öneriyorlar rahim kanallarını açtığı için.. Ama kullananlar da var..

Ay

ay Cok mutsuzumm. .karnimda da catlak belirtileri hissediyorum. .napacqm ben kizlar ya hergun nemlendirici suruyorum baden yagi da bi sise almistim bitmek uzere..cok moralim bozuk..nolur bana tqm catlamadan bi cozum onerin

Lierac canım.. Pahalı ama çaresi bu.. Ben de çatlamışım ama canım burnumda diye takmıyorum :))

canım orası çatı oluyor çatı kemiklerin yer değiştiriyor bebek büyüdükçe

Anam anam. Bunu hiç düşünmemiştim benim de acıdan mahvediyor orası :)) gergin vakumlanıypr gibi ..

20141003_181836.webp
buda eşimin seçtiği battaniye mavi olanı ben seçtim kuzulu :)
20141003_181743.webp
20141003_181836.webp
20141003_181743.webp
20141003_181836.webp
20141003_181743.webp
20141003_181743.webp

Buda daha ince battaniyesi miniğimin.

Eklentiler

• 20141003_181713.webp
    20141003_181713.webp
    209,6 KB · Görüntüleme: 172
  • 20141003_181626.webp
    20141003_181626.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 156
  • 20141003_181502.webp
    20141003_181502.webp
    162,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 20141003_181444.webp
    20141003_181444.webp
    225,5 KB · Görüntüleme: 157
ofizmir maşallah sübhanallah kızına. Ne kadar tatlılar yaa daha şimdiden:KK51:

Sezincim lohusa tacını görmemiştim bence olur neden olmasın kelebekli çok güzelmiş :KK36:

Sılam Allah kolaylık versin, inanılmaz anlayışlı bir kocam, ve uğraşacak evden başka bir işim olmadığı halde bu yorgunlukları ağrıları sızıları yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkıyorum vs. Senin zor olmaz mı yaaa.
Yanında 1 evladı daha olan anneler içinde zor. Onlarda yavru onlarda ilgi isteyecek karınları acıkacak vs.
Allah kolaylık versin hepinize:cry:

Eflalim ne iyi olurdu kreşe verebilsen yavrunu bu sene, doğum zamanı ve sonrası çok rahat ederdin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Mrssperfine cığıımmm duvar kağıdını siz mi yapacaksınız?
Yoksa birine mi yaptıracaksınız?
Biz kendimiz yapabilir miyiz acaba. Birde ne kadar pahalıymış bu iş yahu:KK55: İnternetten bakıyorum fiyatlardan yoruldum:KK53:

Babyforwe hayırlısıyla yaptır şu tahlili di mi ama. sana da sıkıntı oldu böyle yaaa :KK43:

Zafergül aldıkların çok cici. Allah iyi günlerde hayırla sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ben en son İstanbul maceramızdan beri kıyafet olarak hiçbir şey almadım.
Bir kaç eksik var ama artık acele etmiyorum.
Bizim elektrik süpürgemiz bozuldu, arabamız arıza verdi derken masrafımız bayağı çok bu aralar:KK53::KK53:

Halası maxi cosinin ana kucağını vermişti bende pusetini alırım diye düşünüyorum ama nedense 2 modelide içime sinmiyordu.. Satıcı çocuk yan aparatlarla ana kucağının diğer pusetlere uyum sağlayabileceğini söyleyince çok mutlu oldum.. Belki siz daha önce biliyorsunuz ama ben yeni öğrendim ve paylaşmak istedim...

Evet adaptörle istediğin pusette takabikiyorsun ben de ablamın cybex ana kucağını kullanacağım kendi pusetine adaptör ile uyum sağlayacak inş.

Hayırlı günler canlarııııııım nasılsınız bakalımmm.... Herkes döndü umarım tatillerden memleketlerden......
Biz isim konusunda baska karar aldık... Daha dorusu alcaz...

Ömer yasin
Mehmet yasin
Muhammed ömer
Muhammed
Kvdem yasin bide uhammed ismini seviyorum kızım siz karar verin dedi... Bnde iki isim koyucam ..

Canım Yusuf Ali ismi değişti galiba :) benim fikrim çocuklara Muhammed isminin konulmaması yönünde gerçekten ağır geliyor.. Mustafa Mehmet olabilir onun yerine...

Sagolasin eflalim gerçekten zor bazen evdeki yogunluktan hamile oldugumu unutuyorum icimden oglus bi tekme sallayip hatırlatıyor bende burdayim diye :)hadi simdi idare ediyorum bir şekilde ama dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum. Terslik dogum zamaninda hem okul hemde kres kapali yeni yil tatilinde olucak esim hangi birimize yetiscek bilmiyorum:KK43:
Dogum icin ocagin ilk haftasında demişti hastane doktoru eger alabilirsem 5 ocak istiyorum dogum günümüzü aralik ortasında hastaneden Randevu alicam sezeryan dogum icin yani belkide kimsenin dogumu belli degilken ilk benim gunum kesinlesecek :)
Sen nasılsın canım esimi ikna edebildinmi krese ..
canım zor olur tabi eşine, annen gelemez mi türkiyeden,kv gelis desem sana faydası olmaz sanırım, üzüldüm şimdi:(

canım henüz ikna olmadı bir daha konuşucam ama dediğim dediktir sonra çok pişman olur onu da biliyorum ama geçmiş ola:(
normalde iri değil canım .. aslında çok dikkat ettim ama bayram dolayısıyla kendi evimdeki gibi olmadı düzenim.. bebek için endişelendim... haftasının önüne geçer diye .. neyse bakalım bu hafta itibariyle kendi düzenime yine döneceğim.. şekeri olan arkadaşlar dikkat edin.. listenizi aynen uygulayın ve her hafta aynı gün tartılın...
neyse canım dediğin gibi evde ki gibi olmaz dikkat edersin artık,bebişin iyidir inşaallah sıkma güzel canını
Hayırlı günler canlarııııııım nasılsınız bakalımmm.... Herkes döndü umarım tatillerden memleketlerden......

Ömer yasin
Mehmet yasin
Muhammed ömer
Muhammed
Kvdem yasin bide uhammed ismini seviyorum kızım siz karar verin dedi... Bnde iki isim koyucam ..
canım hepside güzel
Bana da kraliçe yaşlısını almış ablam hem kızına hem sana dedi :) bence daha kullanışlı veşık içine sindiyse al tak:) kelebeklerden yana oyum...

Erken mi bilmiyorum ama bi bir ay önce almıştık haftaya geliyor inş.. Odaya duvar kağıdı seçip yapacağız o kadar.. Bir tek emzirme sandalyem eksik ama ona gerek olmaz gibi.. Salon ve kendi yatak odamda olacağım için boşuna bebek odasını doldurmak istemiyorum :)

Canım benim doktorum badem yağının düşüğe neden olduğunu ve bunun kanıtlandıüğını söyledi. Riskli hamilelere yasak ve 36. Haftadan sonra öneriyorlar rahim kanallarını açtığı için.. Ama kullananlar da var..

Lierac canım.. Pahalı ama çaresi bu.. Ben de çatlamışım ama canım burnumda diye takmıyorum :))

Anam anam. Bunu hiç düşünmemiştim benim de acıdan mahvediyor orası :)) gergin vakumlanıypr gibi ..
öyle olur canım son aylar artık normal

resim görünmüyor

Merhaba kızlar. Şeker yüklemesi yaptırdım ben de. 50lik. 0-140 referans aralığıyken 146 çıktı. Doktor emin olmak için 75lik yaptıralım diyor. Sizlerin yüklemeler ne alemde?

şimdi gördüm çok güzeller canım güle güle kullanın
ofizmir maşallah sübhanallah kızına. Ne kadar tatlılar yaa daha şimdiden:KK51:

Sezincim lohusa tacını görmemiştim bence olur neden olmasın kelebekli çok güzelmiş :KK36:

Sılam Allah kolaylık versin, inanılmaz anlayışlı bir kocam, ve uğraşacak evden başka bir işim olmadığı halde bu yorgunlukları ağrıları sızıları yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkıyorum vs. Senin zor olmaz mı yaaa.
Yanında 1 evladı daha olan anneler içinde zor. Onlarda yavru onlarda ilgi isteyecek karınları acıkacak vs.
Allah kolaylık versin hepinize:cry:

Eflalim ne iyi olurdu kreşe verebilsen yavrunu bu sene, doğum zamanı ve sonrası çok rahat ederdin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Biz kendimiz yapabilir miyiz acaba. Birde ne kadar pahalıymış bu iş yahu:KK55: İnternetten bakıyorum fiyatlardan yoruldum:KK53:

Babyforwe hayırlısıyla yaptır şu tahlili di mi ama. sana da sıkıntı oldu böyle yaaa :KK43:

Zafergül aldıkların çok cici. Allah iyi günlerde hayırla sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ben en son İstanbul maceramızdan beri kıyafet olarak hiçbir şey almadım.
Bir kaç eksik var ama artık acele etmiyorum.
Bizim elektrik süpürgemiz bozuldu, arabamız arıza verdi derken masrafımız bayağı çok bu aralar:KK53::KK53:
amin canım dua edin hamileyiz elbet birinin ki tutar
Merhaba kızlar. Şeker yüklemesi yaptırdım ben de. 50lik. 0-140 referans aralığıyken 146 çıktı. Doktor emin olmak için 75lik yaptıralım diyor. Sizlerin yüklemeler ne alemde?

daha yaptırmadım ben canım ama korkuyorum artık hep yüksek çıkıyor burdakilerin

Kızlar hazır tekrar konu açılmışken bu kardeşinize bir dua edin ne olur, oğlumun kreş işin eşim ikna olsun yer gök duayla, tabi oğlum için hayırlı iyi olacaksa önemli olan o ben değilim

Kızlar hazır tekrar konu açılmışken bu kardeşinize bir dua edin ne olur, oğlumun kreş işin eşim ikna olsun yer gök duayla, tabi oğlum için hayırlı iyi olacaksa önemli olan o ben değilim
Sağol cnm inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız Miniklerin cicilerini . İnşallah eşin ikna olur cnm dua edrim :):KK19:

Merhaba hanımlar, şu bel ağrıları beni çok yordu ama anladığım kadarıyla hemen herkeste aynı durum söz konusu, birde ara ara olan kasık ağrılarıyla kendini belli ediyor meleğim, herşeye şükür.. :KK37:

Bebeğim iyi ve sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Bu arada bu sabah burnum kanadı, bu ikinci kez oluyor, internetten baktım da artan kan basıncından dolayı normalmiş sanırım. Gerçi yarın dr randevum var inşaallah ona da sorarım içim rahatlar.. :KK36:

Ömer yasin
Mehmet yasin
Muhammed ömer
Muhammed
bence ilk iki muhammed ömer ismi ağır gelebilir :110: tabi sen bilirsin

ben tam 10 kilo almışım ya nerde bu kilolar hiç anlamıyom bi tek de karnım cıktı halbuki baya bi çıktı gerci ama oğluşum da daha 1 kilocuk. doktor teyzemiz de kızdı bize napcam ben bütün gün oturarak çalşyrm akşam yürüyüş yapcak halim kalmıyo zaten. bi de 2 adım atsam wc ihtiyacı duyuyorum :'( ne güzel yavaş kilo alym diye seviniyodm son üç haftada 4 kilo almışım :( bi de bu bayramdan önceki halim bayramda noldum allah bilir.. şekerim de 141 çıktıydı :(

o

Canım d. Kağıdından yana çok dertliyim uzun yazıcam:)))

fiyatlar gerçekten abuk sabuk:) işin içine bebek evlilik girince herkes sömürüyor vallahi:)) english home ucuz dediler oraya baktım bir iki duvar 1.500 tl tutuyor. Daha neler!

Ist unkapanı nda imç var, biz oradaki bir toptancıdan uygun fiyata alacağız. Evlenirken de tüm evimi 1000 tlye yaptırmıştım ithal duvar kağıtları ile üç oda salon yatak odası tavan ve mutfak dahil.. Yani gayet ucuzdu:) Şimdi yine oraya gideceğiz inş bu hafta sonuna kadar.. Gidince fiyatları paylaşırım seninle umarım işine yarar.. Orada uygun şeyler vardı..
Ya da etsy den falan da sipariş veriyorlar internetten.. Becerikli olanlar kendi boyalarda bile puantiye çizgi vs yapıyorlar.. Odayı mavi boyayıp beyaz çizgi ya da puantiye yapıyorlar. Ama ben becerikli değilim eşim de sabırlı değil asla uğraşmaz:)

Duvar kağıdını bir tanıdık usta ile anlaşıp yaptırcaz çünkü evimizin duvarları girintili çıkıntılı cumbalı vs beceremeyiz:)) usta ise yarım günde halleder..
Ama ablamlar oğlunun duvarına kendisi yaptı düz duvardı biraz uğraştılar vs ama gayet de güzel oldu. Kocam becerikldidir sabırlıdır uğraşır diyorsan duvarların da Düz ise siz de yapabilirsiniz bence.. Ama ben defter bile kaplayamam:))
Bir de yanınıza abi kardeş baba vs gibi becerikli bir erkek olursa sizde yaparsınız sen tutmak için bile olsa uzanma yukarı kısımlara yaparken..

Oh:) işte böyle :) inş şu duvar kağıdı faslı biter de zevkle oturur sağlıkla huzurla büyütürüz yavrularımızı..

Back
X