- 24 Eylül 2014
- 42
- 82
- 18
- 39
ben birkaç gündür yürüyorum.kızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
ben henüz tartılmadım kızlar en son beş kilo almıştım toplamda, 24. haftada tartılmıştım, 28 olsun tartılırım ayda bir tartılıyorum ben moralim bozulmasın diye:)
ilk 3 ay bir kilo
sonra ki aylar ayda 1 kilo aldım,
geçen ay 1,700 aldım
bu ayda 2 olur sanırım
ben bir ay tartılmamayı başaramam. hergün düzenli olarak tartılıyorum her sabah.66 ile başladım şuan 72yim.
Sagolasin eflalim gerçekten zor bazen evdeki yogunluktan hamile oldugumu unutuyorum icimden oglus bi tekme sallayip hatırlatıyor bende burdayim diye :)hadi simdi idare ediyorum bir şekilde ama dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum. Terslik dogum zamaninda hem okul hemde kres kapali yeni yil tatilinde olucak esim hangi birimize yetiscek bilmiyorum
Dogum icin ocagin ilk haftasında demişti hastane doktoru eger alabilirsem 5 ocak istiyorum dogum günümüzü aralik ortasında hastaneden Randevu alicam sezeryan dogum icin yani belkide kimsenin dogumu belli degilken ilk benim gunum kesinlesecek :)
Sen nasılsın canım esimi ikna edebildinmi krese ..
aynı şeyleri yaşıyorum eşimin ısrarlarına rağmen oğlumu kreşe yazdırmadım şimdiden çok yoruluyorum doğumdan sonra ne yapacağım kim bilir. allah yardımcımız olsun.