aynen benimkininde baş soldaymış ayaklar aşağıda.nasip artık.aman sağlıklaca doğsunlarda artık sezeryan normal farketmezzzYok
cNım bebegin basının asagıda olması gerekıymus.. Bnm bebegimin bası sag tarafta ayaklar asagıda...
Ters yani... Senin bebegin normal yerinde
Gunaydin ben simdi gitcem acim ve acliktan midem bulaniyor nasil dayancam bilmiyorumGünaydınnnn annikolar!
Bugün 5 haftadan beri ilk defa minişimi görücem çok heyrcanlıyım. Akşam iş çıkışında muayenemiz var. Benim de şeker yüklemem var akşam, ama aç gitmeme gerek yokmuş demişti doktorum, herkes aç gidiyor çözemedim bu işi. Ben yine de öğlen az yiyip giderim sanırım.
Selam kızlar bizde küvetini filesini aldık
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet pijama takımı (1ay)
3 adet tulum (0-3ay)
4 adet 5li zıbın
1 kışlık battaniye,2 penye battaniye
Ağız bezi 10luk
3,4 çıtçıtlı badi aldım
İlk aylar için başka birşey almıyorum hızlı büyüyorlar
Bundan sonraki kıyafet alışverişi sonraki aylar için olacak
Biberonları emzikleri ve bakım ürünleri kaldı.ve bebek şekerlerimiz duruyor daha karar veremedim nasıl birşey yapacağıma.
Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
ben de yarın seker yuklemesi yaptırcam insallah. hayırlısıyla bi gecseydı bu da...
Kizlar herkese iyi aksamlar.kac saattir internet yok alt yapi calismasi varmis catladim giremedim.
Danisacaklarim vardi.
Yarin sabah sekerimiz var maaleesef..
Cok heyecanliyim,
Sekerden korkuyorum aslinda ya yuksek cikarsa
Ama melegimi gorucem
İnsallah su cinsiyet isine bi nokta koyariz gonul rahatligiyla eksiklerimi tamamlarim.
En son onda bise yedim ama bi kac ceviz ici attim agzima sekerde yukselis gosterirmi acaba.cayimida ictim son son
Saglik ocagindan 9 dan sonra bise yeme demislerdi ama bende 1 saat ileri attim onu.su icmemde sorun yok sanirim icebilirim
Günaydınnnn annikolar!
Bugün 5 haftadan beri ilk defa minişimi görücem çok heyrcanlıyım. Akşam iş çıkışında muayenemiz var. Benim de şeker yüklemem var akşam, ama aç gitmeme gerek yokmuş demişti doktorum, herkes aç gidiyor çözemedim bu işi. Ben yine de öğlen az yiyip giderim sanırım.
Gunaydin kizlar bende bugun nasip olursa seker yuklemesine gitcem dua edin
Gunaydin ben simdi gitcem acim ve acliktan midem bulaniyor nasil dayancam bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım, dayanıcaz her şeye bebişlerimiz için ne yapalım.Gunaydin ben simdi gitcem acim ve acliktan midem bulaniyor nasil dayancam bilmiyorum
Canim Allaha emanetlerCok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
canım inşaallah insafa gelir yazık size de Allah yardımcınız olsun, amin canım inşaallah tamam derYok canım malesef eşimden başka yardım edenim erkeğin yaptigi da bi yere kadar iste malesef benim esimin elinden de ne yemek ne temizlik geliyor yinede yardimci olmaya calisiyor sağolsun.
Sagolasin canim rabbim bana ve benim gibi olan tüm kardeslerimize yardimci olsun insallah.
Canim annem gelmesi bisürü teferruat gerektiriyor cok zor getirmek kv desen insafina kalmış bilmiyorum gelir mi rabbim yardımcım olsun.
İnşallah senin kred işine esinde inat etmez de tamam der .
amin canım inşaallah, ben tez canlıyım planlı bir insanım eşim tam zıttım, o yüzden çok yıprandım yoruldum her şeyi ertelemesinden
He yaa nasıl büyük geliyor gözüme anlatamam. Birde yıkayacak başka yer olmamasına rağmen lüzumsuz
Neyse gönlüme göre oldu, işim bitince kurtulabileceğim
Allah işlerini rast getirsin eflalim, inşallah önce kreş işi sonrada hastane işi istediğin gibi gönlüne olur hayırlısıyla
Heh babyforwe paylaşmış.
Bende 27 haftayı bitirdim, ama 6 aylık diyorum.
Ki bencee öyle. Artık haftaya göre ay söylemiyorum eksik kalıyor çünkü.
Birde 7 aylık dersek ee doğumlar ocak ayında ama daha 3 ay var.
O yüzden 6 aylık diyorum çok merak ederlerse haftayı söylerim
Neler aldın azcık bahset, bende aldığım süsleri bir hal yoluna koymaya başlıyorum ufaktan.
Fotoğraflarını da bekliyorum. Birde fotoları ekleyince buradan haber ver olur mu, ben unutuyorum o topiklere girmeye
,
Çok geçmiş olsun Sezincim. Bugünde yormasaydın kendini, dinlenseydin iyice.
Odanın resmini mutlaka ama mutlaka bekliyorum
Evet sanırım 2 duvar olabilir, senin aldıklarında çok güzeldi, internette var mı bakayım bir.
Ama küvet olayı bana öyle geliyor işte akordiyon şeklinde küvetler çıkmış birde.
Tamam katlanıyor gene yer kaplar ama öbürü kadar değil.
Hem küçüktü öbür küvetlere göre hemde 80 TL den başlıyor.
Dedim tamam alırsam da 20 liralıktan başlayanlardan alırım. Hem zaten istemiyorum hemde 80 küsür lira
maşaallah bebeğine canım, döner o döner son hafta bile dönüyorlar daha çok erkenKızçeler :))
Bugün doktor kontrolüm vardı.
Şükür bebişimi gördüm.İnsan bebeğini görünce ne mutlu oluyor ya.sizde benim gibisiniz bilirim.
Çok şükür problemimiz yok herşey normal şimdilik.
Şeker yükleme işini de konuştum yaptırmıyorum.doktorum sık sık şekerine bak aç tok yeter dedi.bende de cihazdan var bakıyorum şimdilik şeker değerlerim iyi.zaten yememe de dikkat ediyorum nerdeyse hiç kilo almadım.bebeşim alıyor şükür.
bende şuan tek sorun dmeyim ama bebişim ters duruyormuş yani bacacıkları aşağıda olduğu için ayakta bir süre durunca kasıklarım acıyormuş.ama sorun değilmiş zorlama fazla dedi.
eğer bebeğim dönmezse normal doğum şansın yok dedi ama dönedeblir dedi yani zaman göstercek.hayırlısı ya
gönlüm normal doğumdan yana ama yine de hayırlısı yeterki bebeişim iyi olsunnn...
sizle paylaşmak istedim.
beşik konusunda da büyük ihtimal park beşik alıcaz araştırmadayım.önerilerinz varsa yazarsanız sevinirim
canım her gün et ben yiyemem çok sevmiyorum haftada bir anca yiyordurum tahlilde en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum, yeşil mercimekte yiyebilirsin, kan yapan besin çok her gün et bezdirir insanıkızlar her ay kan testi yaptırıyorum ama kan değerlerim düşüyor. normal sanırım hamilelikler de düşüş yaşamak. doktorum her gün 200 gr balık, tavuk ya da kırmızı et tüketmemi söylemişti. siz her gün bunları yiyormusunuz?
ohh ne güzel hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün odasındaKizlar merhaba.bende duvar kagidi pahali diye vazgecmistim sonra koctasta topu 16 liraya halley duvar kagidi buldum dun kendimiz yaptik iki duvara cok cici oldudiger iki duvarida toz maviye boyicaz birde raf siparisi verdim internetten,hali ve perdesinide aldik baya hazirligimiz bitti bizim
hayırlı olsun güle güle kullanınSelam kızlar bizde küvetini filesini aldık
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet pijama takımı (1ay)
3 adet tulum (0-3ay)
4 adet 5li zıbın
1 kışlık battaniye,2 penye battaniye
Ağız bezi 10luk
3,4 çıtçıtlı badi aldım
İlk aylar için başka birşey almıyorum hızlı büyüyorlar
Bundan sonraki kıyafet alışverişi sonraki aylar için olacak
Biberonları emzikleri ve bakım ürünleri kaldı.ve bebek şekerlerimiz duruyor daha karar veremedim nasıl birşey yapacağıma.
ceviz artırmaz canım inşaallah güzel çıkar sonucunKizlar herkese iyi aksamlar.kac saattir internet yok alt yapi calismasi varmis catladim giremedim.
Danisacaklarim vardi.
Yarin sabah sekerimiz var maaleesef..
Cok heyecanliyim,
Sekerden korkuyorum aslinda ya yuksek cikarsa
Ama melegimi gorucem
İnsallah su cinsiyet isine bi nokta koyariz gonul rahatligiyla eksiklerimi tamamlarim.
En son onda bise yedim ama bi kac ceviz ici attim agzima sekerde yukselis gosterirmi acaba.cayimida ictim son son
Saglik ocagindan 9 dan sonra bise yeme demislerdi ama bende 1 saat ileri attim onu.su icmemde sorun yok sanirim icebilirim
Allah yardımcıları olsun,bencede bitsin artık şu olaylar her şeyi bahane ediyorlar karıştırmak için!Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
canım tuzlu suyla gargara dene bir kaç gün geçmezse mutlaka git enfeksiyon olmasın sonraSlm kizlar diseti rahatsızlıgınızda ne tür tedaviler uygulayarak gecirdiniz yoksa dişciye mi gittiniz 1 haftadir dis etim şişti iltihaplandi israrla da gecmiyor
canım değerlerin iyi çıkmış aslında sen bilirsinGünaydın herkese. Benim de şu bitmeyen şeker meselesiyle ilgili bir sorum olacak. Evde kendi takibini yapan var mı? Benim şekerim gebelik öncesinde olduğu gibi hızlı düşüyor, yani tokluk şekerim açlıktan düşük oluyor. Dünkü değerlerimi yazayım. Açlık:85, Tokluk 1.saat:100, Tokluk:2.saat:78. Genellikle bu civarlarda seyrediyor şekerim. Aile hekimim yaptırmama gerek olmadığını söyledi, kendi doktorum hiç bahsetmedi bile. Ben de henüz sormadım. Değerleri bu civarlarda olup da yine de yükleme yaptıran var mı merak ettim. Bana çok gereksiz geliyor ama yine de içim rahat etmedi bir türlü.
hadi inşaallah iyidir kuzunGünaydınnnn annikolar!
inşaallah iyi çıkar sonuçGunaydin kizlar bende bugun nasip olursa seker yuklemesine gitcem dua edin
hamile takvimimde ne yazıyor baksanıza
Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.
günlük 300 kaloriye daha ihtiyaç varmışbiz istedik bir göz rabbim verdi iki göz hem kilo alıyorumdiye üzülüyorum hemde yemek hakkım olduğunu öğrenince mutluluktan uçuyorum
Canim Allaha emanetlerCok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
İnşaallah büyümez, sinir oluyorum her fırsattan ortalığı karıştırıyorlar, Allah yardımcıları olsun eşlerinizin, tv de ben gördükçe polis ne yapsın bu hainlere diyorum!Canim Allaha emanetler
Benim Esim de polis
Ben memlekwtteyim o gelmedi doğu gorevindeyiz
İzne cikanlari hep geri cagirmislar
Karisikliklarin buyuyecegeni tahmin ediyorlar sanirim
Rabbim yardimcilari olsun
Hahahahhaa çok tatlısın canım, iki hafta sonra ben de mi böyle olucam acaba, korkuyorummmmmhamile takvimimde ne yazıyor baksanıza
Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.
günlük 300 kaloriye daha ihtiyaç varmışbiz istedik bir göz rabbim verdi iki göz hem kilo alıyorumdiye üzülüyorum hemde yemek hakkım olduğunu öğrenince mutluluktan uçuyorum
Canım çok olmuş senin, iyi dayanmışsın valla. Ben bugüne kadar sakindim bugün bi heyecan sardı.Günaydınlar, benimde kontrolüm var bugün, iki ay oldu bebeğimi görmeyeli çok merak ediyorum inşaallah iyidir
canım geçen ay ayrıntılı vardı üniversitede oldu dr göstermedi kendi dr umda bakılmış diye bakmadıHahahahhaa çok tatlısın canım, iki hafta sonra ben de mi böyle olucam acaba, korkuyorummmmm
Canım çok olmuş senin, iyi dayanmışsın valla. Ben bugüne kadar sakindim bugün bi heyecan sardı.
Günaydın canım, eşin doğru demiş aman canım hamile halinle Allah korusun, geç olsun güç olmasınKızlae günaydın kixim yine şasmadi 8.30 da kapıyı çaldı uyandırdı beni kalktim kahvaltimi yaptum şimdi karnı doyuyo sanırım ses yok.. Bugün alışverişe çıkıcaktım eşim izin vermedî ortalık çok karışık diye içimde kaldıoysa kafda kaç gündür tasarlıyordum napıcamı başka zamana kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?