2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok

cNım bebegin basının asagıda olması gerekıymus.. Bnm bebegimin bası sag tarafta ayaklar asagıda...
Ters yani... Senin bebegin normal yerinde
aynen benimkininde baş soldaymış ayaklar aşağıda.nasip artık.aman sağlıklaca doğsunlarda artık sezeryan normal farketmezzz

Günaydın herkese. Benim de şu bitmeyen şeker meselesiyle ilgili bir sorum olacak. Evde kendi takibini yapan var mı? Benim şekerim gebelik öncesinde olduğu gibi hızlı düşüyor, yani tokluk şekerim açlıktan düşük oluyor. Dünkü değerlerimi yazayım. Açlık:85, Tokluk 1.saat:100, Tokluk:2.saat:78. Genellikle bu civarlarda seyrediyor şekerim. Aile hekimim yaptırmama gerek olmadığını söyledi, kendi doktorum hiç bahsetmedi bile. Ben de henüz sormadım. Değerleri bu civarlarda olup da yine de yükleme yaptıran var mı merak ettim. Bana çok gereksiz geliyor ama yine de içim rahat etmedi bir türlü.

Günaydınnnn annikolar!
Bugün 5 haftadan beri ilk defa minişimi görücem çok heyrcanlıyım. Akşam iş çıkışında muayenemiz var. Benim de şeker yüklemem var akşam, ama aç gitmeme gerek yokmuş demişti doktorum, herkes aç gidiyor çözemedim bu işi. Ben yine de öğlen az yiyip giderim sanırım.

Gunaydin ben simdi gitcem acim ve acliktan midem bulaniyor nasil dayancam bilmiyorum

iyi günlerde kullanın canım :)

Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere

rabbim tüm polislermizi askerlerimizi korusun ülkemiz karıştı kötü insanlar yüzünden rabbim düşmana fırsat vermesin

ben de yarın seker yuklemesi yaptırcam insallah. hayırlısıyla bi gecseydı bu da...

Gunaydin kizlar bende bugun nasip olursa seker yuklemesine gitcem dua edin

Gunaydin ben simdi gitcem acim ve acliktan midem bulaniyor nasil dayancam bilmiyorum

oh maşşlah bende gideceğimbugün yine tabi dr izinli değilse

inş hemizin sonuçları çok iyi çıkar

hamile takvimimde ne yazıyor baksanıza

Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.

günlük 300 kaloriye daha ihtiyaç varmış biz istedik bir göz rabbim verdi iki gözhem kilo alıyorumdiye üzülüyorum hemde yemek hakkım olduğunu öğrenince mutluluktan uçuyorum

Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
Canim Allaha emanetler
Benim Esim de polis
Ben memlekwtteyim o gelmedi doğu gorevindeyiz
İzne cikanlari hep geri cagirmislar
Karisikliklarin buyuyecegeni tahmin ediyorlar sanirim
Rabbim yardimcilari olsun

canım inşaallah insafa gelir yazık size de Allah yardımcınız olsun, amin canım inşaallah tamam der
amin canım inşaallah, ben tez canlıyım planlı bir insanım eşim tam zıttım, o yüzden çok yıprandım yoruldum her şeyi ertelemesinden
maşaallah bebeğine canım, döner o döner son hafta bile dönüyorlar daha çok erken
canım her gün et ben yiyemem çok sevmiyorum haftada bir anca yiyordurum tahlilde en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum, yeşil mercimekte yiyebilirsin, kan yapan besin çok her gün et bezdirir insanı
ohh ne güzel hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün odasında
hayırlı olsun güle güle kullanın
ceviz artırmaz canım inşaallah güzel çıkar sonucun
Allah yardımcıları olsun,bencede bitsin artık şu olaylar her şeyi bahane ediyorlar karıştırmak için!
Slm kizlar diseti rahatsızlıgınızda ne tür tedaviler uygulayarak gecirdiniz yoksa dişciye mi gittiniz 1 haftadir dis etim şişti iltihaplandi israrla da gecmiyor
canım tuzlu suyla gargara dene bir kaç gün geçmezse mutlaka git enfeksiyon olmasın sonra

canım değerlerin iyi çıkmış aslında sen bilirsin
hadi inşaallah iyidir kuzun
Gunaydin kizlar bende bugun nasip olursa seker yuklemesine gitcem dua edin
inşaallah iyi çıkar sonuç

çok hoşsun ya

Canim Allaha emanetler
Benim Esim de polis

Canim Allaha emanetler
Benim Esim de polis
İnşaallah büyümez, sinir oluyorum her fırsattan ortalığı karıştırıyorlar, Allah yardımcıları olsun eşlerinizin, tv de ben gördükçe polis ne yapsın bu hainlere diyorum!

Hahahahhaa çok tatlısın canım, iki hafta sonra ben de mi böyle olucam acaba, korkuyorummmmm
Günaydınlar, benimde kontrolüm var bugün, iki ay oldu bebeğimi görmeyeli çok merak ediyorum inşaallah iyidir
Canım çok olmuş senin, iyi dayanmışsın valla. Ben bugüne kadar sakindim bugün bi heyecan sardı.

Hahahahhaa çok tatlısın canım, iki hafta sonra ben de mi böyle olucam acaba, korkuyorummmmm

Canım çok olmuş senin, iyi dayanmışsın valla. Ben bugüne kadar sakindim bugün bi heyecan sardı.
canım geçen ay ayrıntılı vardı üniversitede oldu dr göstermedi kendi dr umda bakılmış diye bakmadı bu seferde göremezsem soluğu özelde alırım

birde ilklerde daha heyecanlı oluyor insan anlıyorum seni, ikinciye bir rahatlık var

Kızlae günaydın kixim yine şasmadi 8.30 da kapıyı çaldı uyandırdı beni kalktim kahvaltimi yaptum şimdi karnı doyuyo sanırım ses yok.. Bugün alışverişe çıkıcaktım eşim izin vermedî ortalık çok karışık diye içimde kaldı oysa kafda kaç gündür tasarlıyordum napıcamı başka zamana kaldı artık

Günaydın canım, eşin doğru demiş aman canım hamile halinle Allah korusun, geç olsun güç olmasın

ayyyy herkes nerde kızlar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…