Tarihlerimiz aynı hayırlısı bakalim hangimiz önce doğum yapıcakSLM lar güzel günler arkadaşlar...bugün 28. haftamıza merhaba dedik
Cok geçmiş olsun cnmslm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bayramın 1. gününü hastanede geçirdik sancım başlamış
nts ye bağlandık bol bol ölçüm yapıldı
ilaçlarla sancıyı durdurdular çok şükür açılmamız yok
her şey yoluna girdi bizi oğluş acele etmeye kalktı
10 gün raporluyum önlem olarak evde yatıp dinleneceğim
bizden haberler bu kadar
Cok geçmiş olsun cnm
Tarihlerimiz aynı hayırlısı bakalim hangimiz önce doğum yapıcak
sana aynen katılıyorum. ben de bankacıyım hem müşterilerle hem de personelin kaprisiyle uğraşıyorum. acayip sıkıldım. 32. haftamı doldurur doldurmaz izne cıkacam allah izin verirse. 36 ya kadar bekleyim bebeğimle geçirecek vaktim daha çok olsun diyodum ama yok katlanamıyorum. ücretsiz izin alırım o zaman da napayım kociş baksın bize de :)
çok geçmiş olsun canım nasıl farkettinslm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizden haberler bu kadar
Amin canım inşallah sağol. Kendi doktoruma iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, aile hekimim de 60a düşerse baygınlık hissi oluşur, daha da düşerse tehlikeli dedi ama benim değerlerim sıkıntılı değilmiş. Bakalım artık hayırlısı.CANIM BENDE şeker yüklemesi yaptırmadım onun yerine evde ölçüyoru kendim.doktorum olur demişti.
benim değerler
açlık:85 genelde
tokluk 136 115 gibi değişiyor bunlar yemekten 2 saat sonra doktorum iyi dedi.
ama senin düşüyormuş doktoruna sor tokluğunu bence. hakkımızda hayırlısı olsun.
Çok geçmiş olsun, ki geçmiş zaten, Allah tekrarını yaşatmasın. Zamanı dolmadan gelmeye çalışmasın bu kuzucuklar ya :) Hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizden haberler bu kadar
İlk allah izin verirse kısmet sağlıkla doğsunlardahayırlısı canım...senin ilk bebekmi ? benim ikinci ilki sezeryandı bunu normal istiyorum ama kısmet hayırlısı olsun
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizden haberler bu kadar
ben bankacıyım sgk lı da değilim özel sigortamız var bizim izne ayrılınca da 16 hafta boyunca normal maaşımızı alıyoruz çok şükür. sigortamız da devam ediyor. sadece ücretsiz izin kullandığımızda maaş yatmıyo ama sigorta devam ediyo. işimin en çok bu yönünü seviyorumArkadaşım yanlış değilsem izine çıktığın anda maaş ve sgk kesiliyor..
adaşım geçmiş olsun çok çok. kuzun biraccık sabırsızlanmış annesine kavuşmak için ama neyse ki atlatmışsınız. iyi dinlenslm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizden haberler bu kadar
ben bankacıyım sgk lı da değilim özel sigortamız var bizim izne ayrılınca da 16 hafta boyunca normal maaşımızı alıyoruz çok şükür. sigortamız da devam ediyor. sadece ücretsiz izin kullandığımızda maaş yatmıyo ama sigorta devam ediyo. işimin en çok bu yönünü seviyorum
Merhaba kızlar size bir sorum olucak bebisim karnimda sanki ortaya toplaniyor sanki ittiriyor yada kasiliyor gini oluyor biraz acı hissediyorum gibi normal mi acaba
Canım iki saatte çıktı sonuç. 158 çıktı yeniden yaptırcam bu sefer 100 ml yapacajlarmış. Pztsi gideceğimcanım ben de yarın yaptrcam kaç günde çıkıyor sonucu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?