sağol canım desteğin için
sağol canım bebeğimin iyi olduğunu duysaydım en azından
sağol canım ben artık sabır dilemekten yoruldum zaten
canım yarına randevu yok

cumartesine var o günde beyefendi evde onsuz gitmek istiyorum o görmesede olur umrunda değil zaten
yok canım bir ara yükselmişti ama 38 lira çok değil ilk oğlumda daha çok veriyorduk 4 sene önce, doğum ücreti 1000 lira o biraz çok geliyor ama benim umrumda değil artık bulsun
canım devlet hastanesinde aslında drlar iyi çoğu iyi yani ama eski bina doğumu orda yapmak istemiyorum 5-6 kişilik odalar var kümes gibi
ben oğlumda iki sene kullandım inci gibi dişleri var canım sıkıntı yapmaz asla kullan derim zaten her bebek istemiyor emziği
çok iyi canım
maşaallah canım bebeğine, kilona takılma sonuçta bebeğinde iri hepsi sana değil o kilonun:)
ah canım kıyamam sana seninde işin zormuş ağlama demesi kolay tabi sende sakin olmaya çalış lütfen
neye sinir oluyorum ona göre çok iyi bir eşmiş kendisi ne yapıyormuş ki ne eşler varmış benim nazımı çekiyormuş peesss diyorum artık!
ne diye ağlıyormuşum ne varmış bunda ruhsuz meraksız sen hiç mi merak etmiyorsun bebeğimiz nasıl diye, birde doğunca benden çok sahiplenir biliyormusun sen dokuz ay ilgilenme sonra oğlum yavrum yaşama sebebim de!!! Deli oluyorum
canım inşaallah normal olur normal doğum taraftarıyım tabi bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olsun dr unla şimdiden konuş
maşaallah canım bebeğine, ayyy bir tane daha ruhsuz hepsi örgütlenmiş bu eşlerin
canım sağol, ikinciyi yapmasaydım derken o üzülsün diye dedim yoksa gerçekten onun için değil oğlumun kardeşi olsun diye yaptım
canım ilk oğlumda kullandım memnundum ama benim israil takıntım var öyle olduğunu öğrenince bıraktım şimdi uni baby kullanıyorum ama güzel şampuan sen bilirsin, büyük boyu bir sene gidiyor zaten
canım kötü olmuş çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını
canım çok güzelmiş ben beğendim