anlıyorum senin duygularını canım hem de çok iyi, git en güzeli inşaallah bende pazartesiye randevu bulurum özele de giderim söylemeyi bile düşünmüyorum eşime, sende haklısın işte olmuyor olmuyor bizim gibi empati kuramıyor bu adamlar, aslında ben eşimden beklentilerimi düşürmüştüm ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı demek çünkü ama hamilelik olunca hormonlar bozdu dengemi yine beklentiye girmeye başladım
inşaallah canım
sağol canım
hayırlı yolculuklar canım ablana sağlıklı güzel hayırlı doğumlar inşaallah çok güzel doğumuda sonrasıda
canım çok sağol öyle güzel yazmışsın ki okurken yine ağladım sulu göz oldum iyice

yüreğine sağlık duana canı gönülden amin bende sabır dilemek istemiyorum artık senin duan çok iyi geldi, bundan sonra bende kolaylık diliycem
canım doğum sonrası endişeler ilk gebelikte çok olur seni tabi ki çok iyi anlıyorum kim ne diyecek sorun çıkacak mı beni bunaltacaklar mı bebeğimi herkes kucağına mı alacak sütüme mi karışacaklar giydirmememi karışacaklar bir sürü soru var şimdi kafanda, bunlar çok normal ama sakın düşünüp kurup stres yapma, doğum sonrası evet her şey planladığımız gibi olmayabiliyor, bunun için doğum sonrası sıkıntımda olabilir sorunda çıkabilir ama ben ve bebeğim iyi olduktan sonra sorunlar geçer gider diye kendini hazırla, kv den mi çekniyorsun ya da görümceden, herkes akıl verir zaten, sen güçlü dur kendinden emin ol ve eşin çok öenemli o senin destekçinse inan gerisi boş, sütün yetmiyor diyen kv ye cevabı eşin verecek hayır mis gibi yetiyor diyecek sen kendini yormuycaksın bile, şöyle yap diyenlere itiraz edersen çok yıpranırsın kısaca he he diyeceksin ama bildiğini işleyeceksin

hem o insanlar susacak aaa iyi bak dediğimi dinliyor diye hem de sen bildiğinden şaşmamış olacaksın
doğum sonrası ben bebeğime yeterim diye her işi kendim yapıcam diye sakın kendini yıpratma hep diyorum mutlaka anlayışlı sevdiğiniz insanlarda yardım alın, süper anne olmaya çalışmayın sonunda piliniz biter, uykun çoksa anne uyumaya ihtiyacım var demekten çekinme ya da eşine söyle, çok bunaldıysan bebeğinde soğuk olduğu için çıkamayacak durumdaysa sütünü sağıp bebişini uyutup annene ya da yanında kim kalacaksa ona bırakıp bir yarım saat dışarıya çıkmayı kendine çok görme, her şeye yetmeye çalışan anneler çok yıpranıyor ve sonunda sıkıntısını hem kendi hem bebeği çekiyor bunalım kapıya geliyor çünkü
mesala ben ilk doğumumda gurbetteydim eşimin ailesinin doğum öncesi gelmesini istememiştim eşimde tamam demişti annem gelmişti ayy ne yanlış bir kararmış annem ben demeden iş yapmazdı ben deyince yemek yapardı vs. kendi annem beni delirmişti doğum sonrası kv gil cümbür cemaat geldiler eyvah dedim ama kp gitti otelde kaldı annem olduğu için rahatsız etmek istemdi, kv iki görümcem canla başla iş yaptılar yemek yaptılar beni öyle nazladırlar ki anlatamam, yaaa eflal dedim ön yargılı olursan Allah böyle gözüne sokar kendi annen nazlamadı seni kvde el üstünde tuttu, ben iki saatde bir hastaneye emzirmeye gittikçe kv ah yavrum dedi yürekten dediğini biliyorum çok severim kendisini Allah bozmasın,ordan burdan duyduğum şeylerle aman eşimin ailesi gelmesin muhabetileriyle yanlış düşünmüşüm, bazen düşündükelerimiz yanlış çıkabiliyormuş,şimdi ki doğumda annemi asala istemiyorum ne hastanede ne evimde kusura bakmasın ben 20 günlükken dayanamadı sıkıntıya gitti evine beni tek başıma bıraktı gurbette bunları asla unutmam ben
canım emmezse diye değilde sütünü sağıp birine bırakman gerekince iyi oluyor ya da çarşıya çıkınca her yerde emziremiyorsun ben sütümü sağıp yanıma alırdım acıkınca verirdim
canım acaba yanmada var mı reflüden olmasın
sağol canım, ilk hamileliğimde hep beraber gittik hep gördü oğlumuzu doğum sonrası neler yaşadım gördü şimdi çok değişti

artık gurbette değiliz ya nasılsa ben olmasam bir sürü kişi var ilgilenecek diye düşünüyor sanırım
Canım Alllah kolaylık versin canınız sağolsun borç elbette biter bunaltma kendini, bebeğin nasibiyle gelir gör bak
amin canım
yok canım kıstırmazsın korkmasın eşin