2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım akıntı var beyaz renk.. Doktorum normal dedi. Koku falan yok.. Kaşıntı çok fazla..
kasinti ve koku mu sadece kasiinti mmi cildiyeye gittin mi

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Dereotunu duymadım en kisa sürede deneyeceğim. . Allah razı olsun

Kremi her gün kullanıyorum canım. . Günde 1.5 litre ancak şu icebiliyorum. Haklısın valla azıcık iyi olsam dalıyor kendimi..

Fazla yemee az sık dişini

kurtuldun sen darısı bizim başımıza pzt yüklemem var hemide 100 gr ayvayı yedim ben
Ühhhüüü içim daraldı, inşallah sonucun güzel çıkar canım çekeceğin sıkıntıya değsin bari.

Aman eski sezon olsun ne olacak, temiz güzel olsun da. Yazlık kışlık yok diyorsan çok iyi canım. Bi gelsin de beğenmeZsem geri gönderirim artık.
Bebişin güle güle giysin takımlarını
bende salı canım 100 gr sonumuz hayırlı olsun inş
Öffff yani moral vermek isterdim ama Allah kolaylık versin ne diyim, inşallah sonucu güzel çıkar canım.

39 tl canım bu takım
http://www.bebeshop.com.tr/Chicco-Pure-Bio-Organik-6-Parca-Hastane-Cikis-Seti-Keseli_13196.html#0
kızlar bebişim büyümüş maşallah unuttum resim koymayı aklimdayken atayım dedim :)
bu arada adı Alp Tuna olcak heralde miniğimin bakalım değişmez inşallah Eki Görüntüle 1265875
Maşallah bebişine canım, ismi çok güzelmiş çok beğendim :)

Aslında bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden çok kalın şeyler almiyim diyorum. Chicco diye de atladım hemen. Bi de kadife ve polar konusunda önyargılıyım ordan burdan bişeyler duyuyorum sağlıklı değil diye, beğendiğim şeyleri de alamıyorum aslında kadifeler çok hoşuma gidiyor. Bi tane polar battaniye aldım sadece kanserojen falan diyorlar sinirim bozuluyor.

Aynen canim bende okulda canim ciktigi yetmiyor gibi bi de pazar sabahi veli toplantisi icin okula gidicem bana kalsa simdi ayrilicam izne de tecrübeli anneler mümkün oldugunca dogum sonrasi kullan iznini diyorlar bakalım nereye kadar dayanabilecegim..

Ben yaptirali cok oldu doktorun hemsiresi aradi seker normal dedi ama kan hapi ve magnezyumu gunde ikiye cikarin dedi :) zaten bacak agrilarimda var ama bi tane zor iciyorum unutuyorum

Tabi dikkat etmek gerekiyor ama ne kadar cok dikkat edersen o kadar yaniliyorsun
Kadife sürekli üzerinde durmayarak ya
1 2 gün giyecek sadece
Bence içinde kalmasin beğendiklerini al

Beste meste calisabildigin kadar devam sonrasinda cok lazim gercekten ucretsiz alamiyorum ev kredimiz var rapor aramak yerine aktarma olayi daha iyi oluyor

Ben de topik nobetcisi oldum bu gece kocam iste nobette
Sarfansari hakli icinde kalmasin ben kadifeyi bebeklerde cok seviyorum kizimda kadofeyi cok sever dokununca anne bana bunu al dedi gecen onada esofman aldim cok sekerler napalim :kk82:

Teşekkür ederim cnm kadife aldım civilden iki tulum ben hiç de bişey olmaz merak etme:)

bende diş etlerimle başım dertte hep yara olmuş biri geçiyo gibi oluyo hemen diğer dişimin eti yara oluyor anlamadım gitti yarış yapıyorlar sanki

Tabi dikkat etmek gerekiyor ama ne kadar cok dikkat edersen o kadar yaniliyorsun
Kadife sürekli üzerinde durmayarak ya
1 2 gün giyecek sadece
Bence içinde kalmasin beğendiklerini al

Ben de topik nobetcisi oldum bu gece kocam iste nobette
Sarfansari hakli icinde kalmasin ben kadifeyi bebeklerde cok seviyorum kizimda kadofeyi cok sever dokununca anne bana bunu al dedi gecen onada esofman aldim cok sekerler napalim :kk82:

Teşekkür ederim cnm kadife aldım civilden iki tulum ben hiç de bişey olmaz merak etme:)

Kadife alırım o zaman bir iki tulum falan. İçimde kalmasın tabi yaa :) kaç kere daha anne olucam

Selam annisler.bisey sormak isiyorum..bizim doktorumuz sgkyla anlasmali ozel hastanede calisiyo sgkliyiz bizde.bu hafta esimin izin almasi sikintili oldugu icin randevumuzu yarin (c.tesi) icin aldik.hastaneyarim gun hizmet veriyomus ama simdi aklima takildi.normalde 25 tl muayene ucreti veriyoduk .acaba c.tesi gunude ayni sey gecerlimidir?

İyi geceler anneler. Bana bir yardım ediverseniz Yarın park yatak almayı düşünüyoruz ama ben kararımı veremedim bir türlü. Graco ve Kraft'ın şu modelleri arasında kaldım.
Graco Contour Prestige - ebatı 73x104 - fiyatı 400 lira
http://www.gracoturkey.com/urun/contour-prestige-primo
Kraft Calipso - ebatı 70x120 - fiyatı 333 lira
http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=3&PID=289&CatID=21&Ph=ProductU6B7T3R4S6.jpg
Kraft 505 - ebatı 70x110 - fiyatı 389 lira
http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=3&PID=288&CatID=21&Ph=ProductM9U9K6I7K9(1).jpg
Üçü de kaliteli yataklar ama boyutları kafamı karıştırdı Gönlüm Graco'dan yana ama diğerlerine göre küçük kalıyor. Ne yapmalıyım, bu yataklar hakkında kıyaslama yapabilecek olan varsa çok çok sevinirim

Canım ben de gracoyu istiyorum 400 lira çok iyi fiyat, nerede buldun acaba?

İyi geceler kizlar bademciklerim sisti yutkunamiyorum korktigim basima geldi mamalesef normalde antibiyotik içerek iki haftada anca kendime geliyrdum şimdi ilacta alamicam bakalım ne kadar sürecek
Tulumlarimizi ben.oglum icin hep kadife aldım kis icin yumuşacık ve kullanisli oluyor tavsiye ederim kadife tulumlari.
Hera canım sen hangisini brgendiysen onu al bence sonuçta boy olarsk bikaç santim kisa olmasi cok sey farketmez onemli olan kullanışlı olması ve bebegin rahat etmesi:)

kraft 505 i beğendim güzel duruyor tecrübeli anneler ne der bilemem ama ,oyum kraft 505

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…