2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler cok sagol bütün merakimi aydinlattin guzel bir kitaba benziyor

Sezin-uk hamilelik takvimine gore haftalarimiz ayni bana hic boyunu soylemedi doktorum boyu nasil diye sordugumda iyi iyi diye gecistiriyor kac cm dedigimde bacagini bükmüş falan diyor acaba benim oğlan da kısa olcak bana mi demiyor :)
Belki net olarak ölçemiyor olabilir, bilemedim ki. Tabi bize söylenen boy ve kilolarda hep yanılma payı var bunu unutmamak lazım. Ama boy konusu genetik işte, beslenmeyle takviye edebilirsin. Eşim 1.76 ben 1.60 bizden 1.90'lık çocuk olmaz bu bi gerçek :) gelişimi iyi diyorsa kafana takma, doktoruna güven canım.

İnşallah güzel geçer kontrolünüz, kimsenin doğuracağı tutmaz o arada :)
Oh maşallah ne güzel alışveriş yapmışsın, bana çok zor geliyor oralara gitmek, çok uzak evime, park problemi de var. Aslında hevesim var oraları dolaşmaya ama fazla bir eksiğimiz de kalmadı. Duvar kağıtlarını yapıp bitirmemiz lazımmmmm hem zaman yok
Cicilerinizi güle güle güzel günlerde kullanın canım, ciciler sayfasında görelim

Hersey torbalarda henuz, duvar kagidimiz pzt bitecek, mobilyasi gelsin havalansin sonra torbalardan cikarmayi dusunuyorum, o zaman ciciler sayfasina koyacagim..uzak ve park problem ama yokus basindan bir azim kaptirdim oldu bitti :) tesekkurler sezincim

Canim Ölcülerimiz de aynı sayilir esim 1.79 ben 1.60:)doktorum gelisimi iyi ama iri bi bebek degil zayif normal bi bebek olur demisti 1 ay önce, ben düzenli beslenemiyorum ceviz falan filan yiyemedim tiksinmistim baliktan da tiksindim yiyemedim en önemli besinleri alamadim yani ne vardi baska seylerden tiksinseydim

arkadaşlar lütfen bana yardım edin resim paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum tablet kullanıyorum acaba ondanmı beceremiyorummmm lütfen yardım edin arkadaşlar bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum

arkadaşlar lütfen bana yardım edin resim paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum tablet kullanıyorum acaba ondanmı beceremiyorummmm lütfen yardım edin arkadaşlar bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum
Cnm cevap verdiğ
Cnm cevap yazdıktan sonra cevapla butonuna bastığımız yerin yanında dosya yükle var ona bas sonra bi yazı çıkacak dosya seç ona bas istediğin resmin üzerine gel ona bas zağten olucak

inşaallah güzel geçer kontrolün

cicilerinizde hayırlı olsun

canım tabletten farklı mı oluyor bilemiyorum ki kullanmadım hiç

Ben de Graco'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama arada kaldım. Çok selvi boylu sayılmayız aslında, ben 1.70, eşim 1.85 ama doktor amcamız kızınız uzun boylu olacak dedi Bugün gittiğimizde iyice sorayım satıcıya, hoş ondan da sağlıklı bilgi alamayız ama.. Çok teşekkür ederim cevapların için, siz de içinize sineni alırsınız inşallah, kayınvaliden daha doğrusu

Kemik gelişimi için kalsiyum önemli, sütünü yoğurdunu peynirini ihmal etme. Ceviz ve balık da çok gerekli tabi beyin gelişimi için ama yiyemiyorum diye kendini üzme. Ben hamile kalmadan önce her gün ceviz yumurta yerdim şimdi haftada 3-4 defa yumurta yiyebiliyorum, balık 2-3 haftada bir anca o yüzden balık yağı takviye alıyorum. Elimizden geldiğince yemeye çalışıcaz ne yapalım.
Maşallah daha ne olsun boylarınız çok güzel. Rica ederim ne demek. Hangisini alırsanız güzel günlerde kullanın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah bebeğin zamanında sıkıntısız doğar. 32. haftada aşagı inmesi gerekirken erken inmiş bebeğim, kasılmalarım da cabası, Dr net bir sebep söylemedi neden olduğu ile ilgili ama sağlık ocağındaki hemşirem streste etkiler daha rahat olmaya çalış dedi, 2 haftada bir gidicem artık kontrole, progestana devam edicem, kasılmalarım sıklaşırsa da acile, sürekli dinlenmem gerekiyormuş, her haftada hemşire sağlık ocağına bekliyorum bende takip edicem dedi, Allah yardımcımız olsun, inşaallah sağlıkla huzurla kucağımıza alırız meleklerimizi.

tamam canım teşekkür ettim benim ki daha sık olunca ilaca başladık ama kesildi çok şükür sana da çok geçmiş oldun
Çok teşekkürler canım, inşaallah gelişimleri sağlıklı bir şekilde tamamlandıktan sonra sağlıkla, huzurla kucağımıza alırız.

benim de ulusa gitmem lazım ama dolmuşa binip de oraya gitmeyi bitaraflarım yemiyor alışmışız arabayla gitmeye her yere bu arada suluhan nasıldı canım pahalı mı çok ben de mantarlı minik kolonya şişelerinden filan almayı düşünüyorum
daha küvetimiz yok filemiz yok burun aspiratörümz yok uyku setimiz yooookkkk yok da yok ha beşiğimiz de yok

Selam ocak anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

Bu kız bebklerin cicileri cok güzel oluyo yaaaaa.... Safrancım cok güzeller güle güle giysinnn bebişin

kızlar yenidoğan bebeğinize biberonla süt vermek zorunda kalırsak diye uzmanlar medela calma biberon öneriyorlarmış bana eğitimde söylediler bende 1 tane avent biberon var 1 numara emzikli ama bi tane de medela calma alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…