24te 6 biter diyorsun ama bir ay dörthafta değil ki. 40 hafta on ay olur eğer bir aya dört hafta dersek. 26 da 6. Ay biter diye biliyorum bi çok sitede de o şekilde gösteriyor.Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir
Şeker bakılırken kan değerlerine de bakıldı benim.demir hapı içmeme ve et yememe rağmen düşük çıkmış. Sen de baktır belki senin de düşüktür.bu arada sağlık ocağındaki ebem yüzümü çok soluk buldu, bugünlerde benim de dikkatimi çekiyordu rengim açıldı iyice, en son ne zaman kan değerlerine bakıldı dedi hatırlamıyorum ama 16 haftalıkken falandı dedim keşke şeker için kan verirken baktıraydık dedi rengin iyi gelmedi bana dedi, bir ara gidip kan vericem
işte bende ilgili bir doktora denk gelemedim canım.. neyse artık sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.. surada 13-14 hafta zamanımız kaldı.. odasıydı eşyalarıydı oyalıyorum kendimianladım canım eşin için gidiyorsun yani oraya sende haklısın tabi, zeynep kamile iyi diyorlar tabi ben bilemiyorum,senin dr saçmalamış ama renkli ultrason denilen şey 3 boyutlu ya da 4 boyutlu değil ki daha adını doğru söylemiyor kaldı ki 2 boyutlu ultrasonda her şeyi gayet net görünüyor benim ilkteki dr um iyiydi tek tek parmaklarını bile gösteriyordu ağzı burnu vs, bazı dr lar maalesef bizim heyacanımızı anlayamıyorlar, kanısıksıyorlar çünkü, sende zeynep kamile de gidebilirsin birde oranın ultrasonunu dene bakalım ne diyecek orda ki dr
28. haftada 7. aya giriyorsun diye biliyorum24te 6 biter diyorsun ama bir ay dörthafta değil ki. 40 hafta on ay olur eğer bir aya dört hafta dersek. 26 da 6. Ay biter diye biliyorum bi çok sitede de o şekilde gösteriyor.
Ben de hangi marka ürün alacağımı bilmiyorum. Johnsons ın hiç adı geçmiyor bana hastaneden hediye Johnsons şampuan, bebek yağı ve yenidoğan şampuanı hediye verilmişti. Küçük boylardaydı gerçi. Yeni de alacağım. Bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamak için hacışakir ve dalin ürünlerini gördüm markette o konu hakkında tecrübesi olan var mıdır?Canım ben sebamed ürünleri almayı düşünüyorum bir iki yerde tavsiye edildiğini okumuştum ama bilmiyorum aslında iyi mi değil mi? nivea ya da bübchen ya da diğer markalardan hangisi iyi hangisi sağlıklı hiç bir fikrim yok. Bu kozmetik işi en çok kafamı karıştıran konu. Bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsa ne iyi olur.
Bebişlerin direkt temas edeceği ürünler bunlar bence en önemli şey yanlış bir ürün seçmemek.
Çanta biraz cezbedici oluyor ama çok işlevsel olduğunu sanmıyorum, dediğin gibi.
Şeker yüklemesinde ilk saat insan biraz fena oluyor ama zaman ilerledikçe geçiyor. Benim yükleme için gittiğim gün herkes şeker yüklemesine gelmişti herkes eşiyle gelmişti dedim burada Ocak annelerinden var mıdır acaba:) burada hep dendi ya eşinizde gidin diye yalnız gelen hiç yoktu.
Çay ve kahvede kafein olduğu için azaltmaya çalış bence. Ben kahvaltılarda çay yerine süt içiyorum. Çay Demir emilimini engelliyormuş. 3 ay kaldı zaten biraz sabır edeceğiz. :)
Ayyyyy yandım ben desenize demir memir bırakmaz içtiğim çaylar bendeşükür temiz çıkmış
ayy canım açlık zor bende bugün yaptırdım hala başım dönüyor ağrıyor hiç dayanamıyorum hamileyken açlığa
canım çayı yemekten bir saat önce ya da sonra içmek lazım yediklerimizdeki demiri emmesin diye ama ebnde içiyorum kahvaltıda napıyım dayanamıyorum çok seviyorumkahveyi arada içiyorum, günde belli bir sayıya kadar serbest ikiside
Bayıldım duvar kağıtlarına. O odadan çıkmak istemezsin eminim. Üç ay geçse de gelse bebişlerimiz :)Canım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.
Eki Görüntüle 1267423
bu arada sağlık ocağındaki ebem yüzümü çok soluk buldu, bugünlerde benim de dikkatimi çekiyordu rengim açıldı iyice, en son ne zaman kan değerlerine bakıldı dedi hatırlamıyorum ama 16 haftalıkken falandı dedim keşke şeker için kan verirken baktıraydık dedi rengin iyi gelmedi bana dedi, bir ara gidip kan vericem
Alırsın canım hiç problem etme. Cepte para olduktan sonra almak kolay. Biz de hiç almamıştık. Dün açılış yaptık çok cici şeyler aldık:)Odalar şenleniyor ne güzel günler azalıyor bende yarın kızıma ciciler almaya gidicem eşimle inş çok heyecanlıyım teyzeleri halaları aldilar ben daha hiç bişiy alamadım kuzuma
Ben bi kere devlete gittim hamileliğinin ilk zamanları doktor yüzüme bile bakmadı. Muamele çok kötüydü. Özelle kıyaslayınca arada çok fark vardı. Devlette çalışan çoğu doktor bakması lütufmuş da bu işi zorla yapıyormuş gibi davranıyor. Hamileyiz hassasız sonuçta.ya ben bu hastaneleri anlamıyorum. tamam çok hastanız olabilir ama karşınızdaki de bir anne adayı merakla bekliyor insan azıcık duyarlı olur nasıl doktorlar ya(
bende normal dogumdan yanaydim ama ikiz olunca herkes senn zor sezeryan olursun diolar.napalim bebislerm sag salim dogsundaya ben zaman yaklaştıkça korkmuyor değilimama inşallah bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapacağım...
Ben de içmemekle birlikte hep aklıma çay, kahve geliyor. Ne aşeriyorsun derseniz bunlar yani. Hayır madem faydalı değil neden canımız istiyor:)kan pıhtılaşması için kullanıyorum canm
benmde aynı canım aklımda sürekli çay Türk kahvesi nescafe gözümün önünde dönüyor hepsi ha bide kolayla gazoz,gazlı içecekleri içmiyorum tabi ama nescafe arada olmakla birlikte diğerlerini içiyorum
Doktorum Hergün iki bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorsan yeterli gelir dedi. Sütü içiyorum da yoğurdu ihmal ediyorum ben de. Kalsiyum ilacı da yazdı ona da başlamayı düşünüyorum.Selamlar annişler
Günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz merak ediyorum.ben çok fazla süt içemiyorum 2 bardak oluyor genelde.yetersz gelirmi ki?hergün 1 yumurta mecburr..onun dışında düzenim aynı gibi fazla yediğim söylenemez toplamda 5 kilo aldm az sank
benimde kafam çok karisti bebek bakim ürunlerinde hangi marka almak daha mantikli.bir süru cesit var sonucta.bilenlerden yardim almak sart.kiyafetler icinde dalin ve dalanin iyi oldugunu söyluyorlar ama daha karar verip alamadm bende canimBen de hangi marka ürün alacağımı bilmiyorum. Johnsons ın hiç adı geçmiyor bana hastaneden hediye Johnsons şampuan, bebek yağı ve yenidoğan şampuanı hediye verilmişti. Küçük boylardaydı gerçi. Yeni de alacağım. Bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamak için hacışakir ve dalin ürünlerini gördüm markette o konu hakkında tecrübesi olan var mıdır?
Doktor verdiyse iç canım sonra daha fena olmasın böyle şeyler pek kendiliğinden geçmiyor. Benim de idrar ve kan tahlilimde lökosit yüksek çıktı Dr antibiyotik verirse içeceğim.Gunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki
Süt içmeyi dene iyi geliyor. Bende de yatınca reflü oluyor. Birazcık katlanacağız.kızlar ben mide yanmasından resmen ölme derecesine geldim abartmıyorum. bu kadar mı yanar bir insanın midesi... ilaçta kullanıyorum doktor verdi.. ama yok bana mısın demiyor( bebişkom doğsun hepsini unutcam diye teselli ediyorum kendimi :))
bizde aynı durumdayız ama bize doktor bu haftada bu boy olmaz zaten fln demedi belki minyon bir çocuk olur dediSelam annikolar, muayenemizi olduk, 50 gram glikoz solüsyonunu da fondip yaptım kafam bi dünya, kih kih kih! Şimdi bekliyorum 15 dk sonra kan vereceğim. İçtikten sonra midem bulandı biraz, uzanıyorum şimdi hastane odasında.
Bebişimiz iyiymiş, pek pas vermedi bize yüzünü göstermedi yine. 770 gram, 28 cm olmuş. Hamilelik takvimimde 34 cm yazıyor bu hafta için, bizim oğlan bıdık olacak herhalde. Doktorumuz gelişimi normal dedi, bu haftada 34 cm olmaz dedi. Sizde boyla nasıl beni aydınlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?