2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir
24te 6 biter diyorsun ama bir ay dörthafta değil ki. 40 hafta on ay olur eğer bir aya dört hafta dersek. 26 da 6. Ay biter diye biliyorum bi çok sitede de o şekilde gösteriyor.

Şeker bakılırken kan değerlerine de bakıldı benim.demir hapı içmeme ve et yememe rağmen düşük çıkmış. Sen de baktır belki senin de düşüktür.

işte bende ilgili bir doktora denk gelemedim canım.. neyse artık sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.. surada 13-14 hafta zamanımız kaldı.. odasıydı eşyalarıydı oyalıyorum kendimi

Ben de hangi marka ürün alacağımı bilmiyorum. Johnsons ın hiç adı geçmiyor bana hastaneden hediye Johnsons şampuan, bebek yağı ve yenidoğan şampuanı hediye verilmişti. Küçük boylardaydı gerçi. Yeni de alacağım. Bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamak için hacışakir ve dalin ürünlerini gördüm markette o konu hakkında tecrübesi olan var mıdır?

Ayyyyy yandım ben desenize demir memir bırakmaz içtiğim çaylar bende
neyse dikkat edyim artık ama canım iki gün önce latte istediydi onu içeyim bari bu seferlik daha içmem
kahvaltıyıda çaysız dvam edyim 3 ay da 3 aydır
meyve suyu ve soda içmekte zarar yok sanırım...

Bayıldım duvar kağıtlarına. O odadan çıkmak istemezsin eminim. Üç ay geçse de gelse bebişlerimiz :)

banada doktor 32 haftada bakarız kan değerlerine dedi o kanlar bize lazımmış fazla fazla vermeye gerek yokmuş :)

Odalar şenleniyor ne güzel günler azalıyor bende yarın kızıma ciciler almaya gidicem eşimle inş çok heyecanlıyım teyzeleri halaları aldilar ben daha hiç bişiy alamadım kuzuma
Alırsın canım hiç problem etme. Cepte para olduktan sonra almak kolay. Biz de hiç almamıştık. Dün açılış yaptık çok cici şeyler aldık:)

Selamlar annişler
Günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz merak ediyorum.ben çok fazla süt içemiyorum 2 bardak oluyor genelde.yetersz gelirmi ki?hergün 1 yumurta mecburr..onun dışında düzenim aynı gibi fazla yediğim söylenemez toplamda 5 kilo aldm az sank

ya ben bu hastaneleri anlamıyorum. tamam çok hastanız olabilir ama karşınızdaki de bir anne adayı merakla bekliyor insan azıcık duyarlı olur nasıl doktorlar ya (
Ben bi kere devlete gittim hamileliğinin ilk zamanları doktor yüzüme bile bakmadı. Muamele çok kötüydü. Özelle kıyaslayınca arada çok fark vardı. Devlette çalışan çoğu doktor bakması lütufmuş da bu işi zorla yapıyormuş gibi davranıyor. Hamileyiz hassasız sonuçta.

Ben de içmemekle birlikte hep aklıma çay, kahve geliyor. Ne aşeriyorsun derseniz bunlar yani. Hayır madem faydalı değil neden canımız istiyor:)

Doktorum Hergün iki bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorsan yeterli gelir dedi. Sütü içiyorum da yoğurdu ihmal ediyorum ben de. Kalsiyum ilacı da yazdı ona da başlamayı düşünüyorum.

benimde kafam çok karisti bebek bakim ürunlerinde hangi marka almak daha mantikli.bir süru cesit var sonucta.bilenlerden yardim almak sart.kiyafetler icinde dalin ve dalanin iyi oldugunu söyluyorlar ama daha karar verip alamadm bende canim

Gunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki
Doktor verdiyse iç canım sonra daha fena olmasın böyle şeyler pek kendiliğinden geçmiyor. Benim de idrar ve kan tahlilimde lökosit yüksek çıktı Dr antibiyotik verirse içeceğim.

Süt içmeyi dene iyi geliyor. Bende de yatınca reflü oluyor. Birazcık katlanacağız.

bizde aynı durumdayız ama bize doktor bu haftada bu boy olmaz zaten fln demedi belki minyon bir çocuk olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…