aynen ben de ölüyorum. dr gaviscondan başka bişi de vermedi çocuğum gaviscon bağımlısı olacak resmen şişe şişe içiyorum o iğrenç şeyi ama bana mısın demiyor :'( su dahi icmeye korkuyorum.kızlar ben mide yanmasından resmen ölme derecesine geldim abartmıyorum. bu kadar mı yanar bir insanın midesi... ilaçta kullanıyorum doktor verdi.. ama yok bana mısın demiyor( bebişkom doğsun hepsini unutcam diye teselli ediyorum kendimi :))
fox da canan Karatay konuşuyor kızlar şeker yüklemesiyle alakalı
evet ilk canım :) oğlum 300 gr almış ben 3000canım seein ik gebelik miydi, ilkte bende bir ayda 4 kilo 3 kilo almıştım, ikincide sanırım daha az alnıyor
aaa niye öyle sen dedin mi hiç görmek istiyorum diye, dr la samimiyet çok önemli ben o yüzden hiç birindne memnun olamıyorum yabir tane devlette vardı ama erkek eşim istemiyor onu da, benim gideceğim özelde de 38 lira ücret
öyle hastanelerden kaçmak en iyisi zaten canım
içiver annesi bolca
canım dr verdiyse kullan en iyisi enfeksiyon ilaçtan daha riskli bebek içinGunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki
fox da canan Karatay konuşuyor kızlar şeker yüklemesiyle alakalı
aynenAma sıkıldık artık teyzeden:)
evet ilk canım :) oğlum 300 gr almış ben 3000
rennie verdi bana da doktor bir hapı kırıyorum 2ye fln bölüyorum öyle içiyorum...aynen ben de ölüyorum. dr gaviscondan başka bişi de vermedi çocuğum gaviscon bağımlısı olacak resmen şişe şişe içiyorum o iğrenç şeyi ama bana mısın demiyor :'( su dahi icmeye korkuyorum.
Ama sıkıldık artık teyzeden:)
bende hoşlanmam kadından ama ilk defa denk geldim yükleme konusuna o yüzden bakayım dedim birazcanım dr verdiyse kullan en iyisi enfeksiyon ilaçtan daha riskli bebek için
ayy dinleyemem onu saçmalıyor şeker konusunda fenalık geldi artık, ona kalsa şeker yüklemesi yapılan anneler erken doğum yapıyor o zaman bizim ülkede her bebek erken doğar ki benim oğlum gününde doğdu, bayramda yediğimiz tatlılar şekerler içtiğimiz glukozdan daha masum değil, birde meyve yemeyin diyor o, meyvesiz düşünemiyorum bir günümü
normalde seviyordum canım diyetini yapmışlığım bile varbende hoşlanmam kadından ama ilk defa denk geldim yükleme konusuna o yüzden bakayım dedim birazzaten yüklemeyi de yaptırıcam hihihi.
ben tereyağıyla uyuduğunu düşünüyorum eflalimnormalde seviyordum canım diyetini yapmışlığım bile varama yaşı gereği sanırım çenesi düşmüş konuşuyorda konuşuyor
Hamd olsun cnm çok şükürOfizmir canım yazmamışım çok geçmiş olsun bu arada hafta sonu okudum ama yazamamıştım kasılmanla ilgili, şükür iyisiniz
canım seein ik gebelik miydi, ilkte bende bir ayda 4 kilo 3 kilo almıştım, ikincide sanırım daha az alnıyor
aaa niye öyle sen dedin mi hiç görmek istiyorum diye, dr la samimiyet çok önemli ben o yüzden hiç birindne memnun olamıyorum yabir tane devlette vardı ama erkek eşim istemiyor onu da, benim gideceğim özelde de 38 lira ücret
öyle hastanelerden kaçmak en iyisi zaten canım
içiver annesi bolca
canım başka dr seçeneğin yok mu, dr la anlaşmak çok önemli anlıyorum duygularını, şöyle yanına girince adını unutmayan şikayetlerini hatırlayan sevecen samimi sıcak dr olacak yoksa bu süreçte çekilmiyor, benim dediğim erkek dr öyle biri, geçen gün eltim için acile gittik adımı hatırladı adam asla unutmuyor ilgisi çok iyi, şimdi gideceğim bayanda soğuk nevale ama çarem seçeneğim yok maalesefhep erken saate aldım randevuyu kadında geç kaldı başından savar gibi çıktık odadan .. bu ayın 21 nde gideceğim bu sefer saat olarak biraz daha geçe aldım ... bu gittiğimde isteyeceğim birazcık göreyim yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?