2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
fox da canan Karatay konuşuyor kızlar şeker yüklemesiyle alakalı

aynen ben de ölüyorum. dr gaviscondan başka bişi de vermedi çocuğum gaviscon bağımlısı olacak resmen şişe şişe içiyorum o iğrenç şeyi ama bana mısın demiyor :'( su dahi icmeye korkuyorum.

evet ilk canım :) oğlum 300 gr almış ben 3000

Gunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki
canım dr verdiyse kullan en iyisi enfeksiyon ilaçtan daha riskli bebek için
fox da canan Karatay konuşuyor kızlar şeker yüklemesiyle alakalı

ayy dinleyemem onu saçmalıyor şeker konusunda fenalık geldi artık, ona kalsa şeker yüklemesi yapılan anneler erken doğum yapıyor o zaman bizim ülkede her bebek erken doğar ki benim oğlum gününde doğdu, bayramda yediğimiz tatlılar şekerler içtiğimiz glukozdan daha masum değil, birde meyve yemeyin diyor o, meyvesiz düşünemiyorum bir günümü

aynen ben de ölüyorum. dr gaviscondan başka bişi de vermedi çocuğum gaviscon bağımlısı olacak resmen şişe şişe içiyorum o iğrenç şeyi ama bana mısın demiyor :'( su dahi icmeye korkuyorum.
rennie verdi bana da doktor bir hapı kırıyorum 2ye fln bölüyorum öyle içiyorum... (

Ama sıkıldık artık teyzeden:)

bende hoşlanmam kadından ama ilk defa denk geldim yükleme konusuna o yüzden bakayım dedim biraz zaten yüklemeyi de yaptırıcam hihihi.

Ofizmir canım yazmamışım çok geçmiş olsun bu arada hafta sonu okudum ama yazamamıştım kasılmanla ilgili, şükür iyisiniz

bende hoşlanmam kadından ama ilk defa denk geldim yükleme konusuna o yüzden bakayım dedim biraz zaten yüklemeyi de yaptırıcam hihihi.
normalde seviyordum canım diyetini yapmışlığım bile var ama yaşı gereği sanırım çenesi düşmüş konuşuyorda konuşuyor

hep erken saate aldım randevuyu kadında geç kaldı başından savar gibi çıktık odadan .. bu ayın 21 nde gideceğim bu sefer saat olarak biraz daha geçe aldım ... bu gittiğimde isteyeceğim birazcık göreyim yüzünü

benim başım dönüyor kahvaltı ettim ama bu saate kadar aç olmak bünyeme ters 6 da kalkıp ilk işim meyveyle güne başlamk olunca bir hoş oldum

canım başka dr seçeneğin yok mu, dr la anlaşmak çok önemli anlıyorum duygularını, şöyle yanına girince adını unutmayan şikayetlerini hatırlayan sevecen samimi sıcak dr olacak yoksa bu süreçte çekilmiyor, benim dediğim erkek dr öyle biri, geçen gün eltim için acile gittik adımı hatırladı adam asla unutmuyor ilgisi çok iyi, şimdi gideceğim bayanda soğuk nevale ama çarem seçeneğim yok maalesef

Kızlar bir şey soracağım size. Adını tam bilmiyorum ama bebeği hastaneden çıkarırken falan kullanmak üzere bebek taşıma çantası alacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…