2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaar, hızınıza yetişilmiyor valla:rolleyes:Dünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim, yarına randevum var. Dr bi dahaki gelişinde önce şeker yüklemesini yaptır demişti ama ben cuma günü yola çıkacağım sorun olursa diye yaptırmak istemiyorum, dönüşte yaptırırm diyorum. Gerçi yol da bahane, yedim tatlıları tırsıyorum şeker çıkacak diye :KK17:Bu arada benim göbek durup durup birden büyüyo yaa öle mi olur normalde:KK57:

Canim ben hic bise yapmadım drum bana direk 100 luk dedi.100 luktede zaten bu diyeti direk veriyolarmis bugun ogrendim :-) o yuzden de diyetede dikkat etmedim bal marmelkat falan hic birini yemedim sevmiyorum cunku.bende polistik over varmis benim haberim yok dr oyle dedi ondan direk sana 100 luk verelim dedi garanti sonuc olsun dedi.
Anladim canim diyetimiz farkli sanirim benimkinde bal falan yoktu diyabet icin yaziyordu listede..

oyy oyyy maaşallah 41 keree allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel olmuş canım yaa
manzarayada ayrıyetten bayıldım benim oğluma da bi yatak atsak mı yanınıza acaba :) yada öyle kenara ilişiveririz :KK48::KK48:
canım şaka bir yana inşallah orda oynarken uyurken de resimlerini görürüz tekrar hayırlı olsun

Bu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü :cry:
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim :cry::cry::cry:
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi

Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak

canım kendini et yemeye zorla... et sote yap yanına pilav yanına salata hem besleyici olur hem de sağlıklı.. ekmek de tüketmek lazım abartmadan.. sabah kahvaltıda yumurta peynir...

oyy oyyy maaşallah 41 keree allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel olmuş canım yaa
manzarayada ayrıyetten bayıldım benim oğluma da bi yatak atsak mı yanınıza acaba :) yada öyle kenara ilişiveririz :KK48::KK48:
canım şaka bir yana inşallah orda oynarken uyurken de resimlerini görürüz tekrar hayırlı olsun
:) cok teşekkür ederiz teyzesi

Günaydın kızlaaar, hızınıza yetişilmiyor valla:rolleyes:Dünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim, yarına randevum var. Dr bi dahaki gelişinde önce şeker yüklemesini yaptır demişti ama ben cuma günü yola çıkacağım sorun olursa diye yaptırmak istemiyorum, dönüşte yaptırırm diyorum. Gerçi yol da bahane, yedim tatlıları tırsıyorum şeker çıkacak diye :KK17:Bu arada benim göbek durup durup birden büyüyo yaa öle mi olur normalde:KK57:

benim de öyle oldu sanki arada karnımın fotosunu çekiyorum sanki birden büyüdü gibi..

günaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı

canım kendini et yemeye zorla... et sote yap yanına pilav yanına salata hem besleyici olur hem de sağlıklı.. ekmek de tüketmek lazım abartmadan.. sabah kahvaltıda yumurta peynir...

doktorun verdiği liste

IMG-20141013-WA0004.webp

çok sağlıklı güzel bir liste.. bende çaldım :KK46::KK46:

Evet.... bi de iş yerinde çıkan eti yiyemiyorum ve yemekleri ben ilk başlarda ondan çok tiksindim ondan dolayı herhalde ben kötü oldum
çorba içip çıkıyorum yukarı akşam ne yesem de çare etmiyor tabi
evden soğuk da olsa köfte falan getirecem ne yapayım artık

Günaydın k8zlar nasılsınız bakalim biz çok sükür iyiyiz hiç alışveriş yapmadım dedim ya dün cacıni çıkard kocamın. Adam iki büklüm oldu banada kaAk alsakmi dwdi aaa dedim senmi kızımızmı desim artik herşey ona dedim kıyamam hastada zağten:eek:

Evet.... bi de iş yerinde çıkan eti yiyemiyorum ve yemekleri ben ilk başlarda ondan çok tiksindim ondan dolayı herhalde ben kötü oldum
çorba içip çıkıyorum yukarı akşam ne yesem de çare etmiyor tabi
evden soğuk da olsa köfte falan getirecem ne yapayım artık

aynen ben de işyeri yemeğini yiyemiyorum zaten midemde yanma problemi tarif bile edemem çok fazla o yemeklerden yiyince baya kötü oluyorum... artık öğlen ne bulursam... sabah kahvaltı ve akşam yemeği iyi yemeye çalışıyorum...
çalışmaktan sıkıldım valla bunalıyorum bazen :110:

günaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı
Beni 1. Dozun tam biray sonrası çağırmıştı

:( benim seker yuklemesin de 190 ı buldu. Beslenme seklimden dolayı diyet vermedi. Seker tuz ve işlenmiş gıdalar tüketmiyordum. Insulin tedavisine basladik.
Cok şanslısiniz masallah keske bende dietle halledebilseydim

sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini
Tamam cnm sorunca yazarım 3 üne alcam randevu ben hala göbekten vuruyorum senin daha yüksek mis iğne :) 100 lük coraspirin benim bebişler iyi olsunda demi.

aynen ben de işyeri yemeğini yiyemiyorum zaten midemde yanma problemi tarif bile edemem çok fazla o yemeklerden yiyince baya kötü oluyorum... artık öğlen ne bulursam... sabah kahvaltı ve akşam yemeği iyi yemeye çalışıyorum...
çalışmaktan sıkıldım valla bunalıyorum bazen :110:

Bendeeee 32. haftada direkt ayrılsam mı diyorum valla bazen

Amiin hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah..
Henüz satın almadık ama Newjoy mobilyanın Blue Birdy modelini alacağız inşallah.
Büyüyen beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer ve rafı şeklinde.
Çok gezdik yine en çok bunu beğendik aklımız hep bundaydı, nihayet gezmeyi bıraktık buna karar verdik:KK70:

Harikulade olmuş bayıldım. Duvar kağıdı işi tamam artık kafamda bende kesin istiyorum, çoook güzel duruyor maşallah:KK68:

Ahhh Butik Oyuncak pahalı olmaz mı.. Yani aliexpresi görmeden önce iyi gelmişti ama dün akşam şok oldum.
Çok aşırı uygun ve Türkiye'den sipariş verilebiliyormuş, arkadaşlar vermişler almışlar bile:KK68:

Alıntı yapamadım sarfansarı ablanın cicileri bir harika. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin, hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah...

Hadi kızlar Larkin kaçar :KK55: İyi geceleeer:KK55:
Ay süper o zaman bişeyler alsam ordan nasıl olcak dolar yazıyo hep Türkçede değil sipariş nasıl ve kuralları varmı acep :)

Back
X