2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
veeee bende gripler kervanina katlmis bulunmaktayim 2 gundur gremedim nevar ne yok okuyamadim salya sumuk sekilde yatiyorum biraz kalkimda cicilerinize bakim dedim cok guzeller bende iyilesince atarim resim 2 ikinci tetanoz icin saglik ocagi aramadi yaptiranlar kacinci haftada ikinci dozu yaptirdi... herkez iyidir insallah

ilki için gittiğimde verdiler randevuyu bana canım
2 eylül de ilki olunca 2 ekim 2. doz dedi sana bişey demedi mi 1. yaparken

Günaydın kizlar sabah kasık ağrısıyla uyandım sol kasık neden oluyo anlamadim kizdada tık yok eskiden uyandırırdı sabahları

dr a gideceksin varis çorabı verir canım

hayır hakkın olanı istiyorsun

hamdolsun canım günlük iş güç çocuk bebek derken geçiyor, arada haber ver kendinden

canım kendi ihtiyaçlarımıda almış olsam hemen yapar koyarım ben tez canlıyımda biraz:) bakalım bu ay bitmeden inşaallah alırsam gecelik pijama ped vs. hemen yapıcam

canım kilo durumun iyiyse bazı dr lar geç istiyor, açlıkta akşam 9 dan sonra ben bir şey yemedim sabaha kadar yani ilk açlık alnıyor sonra heöen glukozu içiyorsun 60 dk sonra da tokluk kanı alınıyor bu sürede bir şey yiyip içmiyorsun, tokluğu verdikten sonra yemek serbest

normal canım benim paşada öyle

geçmiş olsun canım

iyi yapmışsın canım çantanıda hazırla gitsin sen bırak artık bu vesveseleri bak bir şeyi çok dersen olur annesi sakin ol kuzun vakti dolunca Rabbim ne zaman uygun görürse gelecek strese sokma kendini:)

canım ben bir tane alıcam oğlumda bebedor almıştım bu sefer gaz önleyici ve anne memesi gibi olandan alıcam geçen eltime aldık nukun ki 28 di sanırım fiyatı civilden, set gereksiz geliyor bana çalışan annelere gerekirde ben evdeyim bir tane olsa yeter

canım hastane stresi yorgunluğu sarstı seni ondan ,bugün daha iyisindir inşaallah

canım o ağrılar bebek büyürkende olur aslında normal ağrılar

evet canım mesele yükleme günü daha hareketliydi tabi akşama kadar gidip gelip şeker yedim ondan heralde:KK48: bazen çok sakin oluyor bazen öyle bir ittiriyor ki canımı yakıyor

ayy çok güzel olmuş canım seçiminde güzelmiş sağlıkla kullanın

çok güzelmiş güle güle kullanın

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende ne oturuyorsun uyusana diyorum sana bilmeden:oops: tuzlu su yapsaydın canım burnuna en iyisi o oluyor

inşaallah gününde rahat geçer

oo ne iyi teyze maşaallah canım

benim evde berbat canım birde ev hanımıyım yani çalışsam ne olur acaba, gerçi ilk kez bu kadar sürdü geçen hafta sildim yerleri hala silicem onun dışından her gün süpürge yapıyorum ama silmeyince berbat duruyor

canım battaniye kullanırım muhtemelen yorgana güvenemiyorum bir yaşına gelene kadar yüzünü örter diye

günaydın

saol canım iyiyim şükürler olsun

büyümüş büyümüş maşşallah :)

günaydın annişkolar. şeker yüklememin sonucu 141 çıkmıştı. doktorum da arada tokluk şekerine baktır demişti. ama tahlil yapılcak diye az yeme normal ye demişti. ben de işe gideceğim için herzamanki gibi simit meyvesuyu ve topkekimi yiyip tahlil yaptırdım ve 179 çıktı :( yüksekmiş izleyecez dedi. bi de yine kilo almışım 2 haftada 2 kilo :S hareketsizlikten alıyomuşum kiloyu. yürüyüş dedi. ama benim zamanım yok ki :'(

87, member: 602088"]Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar
Canim bu benim.ikinci bebegim olcak ins birincide hic almadim gereklide olmadi cok sukur bebegimi emzirdim bi yere gideceksem.bile en fazla 2 saatligine gittim oda cok nadir oldu o yuzden hic biberon kullanmadim suanda da almsyi dusunmuyorum xok gerekirse zaten dogduktan sonrada alinabilir[/QUOTE]
teyzemde şöyle olmuştu. bebek doğar doğmaz sütü gelmedi 1-2 gün mama vermek zorunda kaldılar o yüzden o bana sıkı sıkı tembih etti küçük bi tane cam biberon kesin al diye.

Gunaydin kizlarr.
dunden beri nette sikinti vardi patladimmm evde tv dede bise yoktu 11 i zor ettim aksam.esimi ise gonderir gondermez uyumusum o yuzden erken kalktim :KK51:
benimm kizimda bu aralar pek hareket yok.seker yuklemesinden sonra yavrucagim soka girdi sanırım ara sira hatirlatiyo kendini.sizlerde iyisinizdir insallah :KK15:

Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey :(

Kızlar sabah atletimde minik damla şeklinde leke dikkatimi çekti, sağ göğsümden gelmiş sanırım, normal mi bu durum? 26. haftamız, doktora sormalı mıyım? Deneyimli anneler cevap bekliyorum...

a
Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey :KK43:
ay canim benim insallah tasiyabildigi yere kadar tasir hayirlisiyla.anne karnindaki bir gün bile cok farkediyormus.bende bebeklerimi tasiyamam uzun süre die cok korkuyorum

Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey :KK43:

Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm. Sorunsuz günler geçirsin.

günaydın annişkolar. şeker yüklememin sonucu 141 çıkmıştı. doktorum da arada tokluk şekerine baktır demişti. ama tahlil yapılcak diye az yeme normal ye demişti. ben de işe gideceğim için herzamanki gibi simit meyvesuyu ve topkekimi yiyip tahlil yaptırdım ve 179 çıktı :KK43: yüksekmiş izleyecez dedi. bi de yine kilo almışım 2 haftada 2 kilo :S hareketsizlikten alıyomuşum kiloyu. yürüyüş dedi. ama benim zamanım yok ki :'(
Yemeğe dikkat cnm evde egzersiz yap tatlı hsmur işi uzak dur

Back
X