- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
ohhh aldım lohusa pijamamı ve geceliğimi ankara ümitköy sosyete pazarından ikisi 60tl tuttu bir işten daha kurtulmuş olduk![]()
bugün bakanlığın oraya servisi var öğle arasında bileydim buluşurduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh aldım lohusa pijamamı ve geceliğimi ankara ümitköy sosyete pazarından ikisi 60tl tuttu bir işten daha kurtulmuş olduk![]()
Ama en çok önerilen iki markadan biri bu, hem kullanış açısından hem de BPA içermediği için.. İlk defa duyuyorum böyle olumsuz yorumarkadaşım bana avent alma sakın onda madde var
nuk al hepsini dedi
neler öğrendin cnm bizi de bilgilendirir misin?bende biraz önce sgk yı aradım doğum parasıyla ilgili sormak istediklerimi sordum
evetttttt o servisler gelince inanılmazzzz kalabalık oluyor zatenn buluşurduk ne güzelbugün bakanlığın oraya servisi var öğle arasında bileydim buluşurduk![]()
B'nde bilemedim canım yaa iyi dedi inşaalah öyledir saglık ocağında yaptırdım kendi doktorumada sorarım artık ayy herseyi kafaya takmaktan yoruldum artıkdüşük geldi sanki biraz bana canım
canım benimalmış olduğum gebelik eğitiminde yenidoğan biberonu için medela calma önerdiler ben ondan alacağım ayrıca aventin süt sağma pompasını almıştım biberonuyla geldi içinde de 1numara emzik var ama aventi kullanmayacağım medela calmayı bi araştır istersenAnneler, ben de biberon seti yerine iki tane biberon almaya karar verdim. Ama hangi boyda almam gerekir? Dr. Brown's ya da Avent alacağım. Şöyle bir yazı buldum internette ama emin olamadım.
"Bebeğinizin yaşı ve kullanım amacına göre çeşitli biberon boyutları vardır. Mesela genellikle 50ml biberonlar ilaç ve vitamin için kullanılırken 90 ile 120 ml biberonlar ilk haftalık, yeni doğan bebekler uygundur. Çünkü sadece meyve suyu ve su tüketimi için kullanılan bu biberonların taşıması oldukça pratiktir. 120 ile 150 ml biberonlar ise bebeğinizin ilk aylarında çok kullanacağınız biberonlardandır. Bu büyüklükteki biberonlar da su ve ikindi öğünleri için ihtiyacınız olacak. 240 ile 260 ml biberonlar üç ay ile altı aylık bebekler için tercih edilmesi gereken boyutlardır. Son olarak 320 ile 340 ile ml biberonlar ise tüm öğünler için uygun olmakla birlikte daha büyük öğünlerle beslenen çocukların bir yaşına kadar en çok gereksinim duyacağı boyuttur."
neden kullanmayacaksın aventi. Bende bu günlerde avent süt pompası alıcam pompayla uyumlu olsun diye biberonları da avent alacaktım, kafam karıştı.canım benimalmış olduğum gebelik eğitiminde yenidoğan biberonu için medela calma önerdiler ben ondan alacağım ayrıca aventin süt sağma pompasını almıştım biberonuyla geldi içinde de 1numara emzik var ama aventi kullanmayacağım medela calmayı bi araştır istersen
yapayım canım ne demek Bi tabak alırım amaohhhh keyif sende
nohut ıslatmıştım sabahtan bi koyuver bizim eve uğrayıp![]()
aventi medela calma biberon alacağım için kullanmayacağım çünkü 1 numara emziği denedim akışı hızlı geldi yani bebek zorlanmadan emecek ve biberona alışacak medelada dil hareketini yapmadan emme başlamıyor böylece ilk günler biberonla beslense bile sonradan memeye dönebiliyorsunneden kullanmayacaksın aventi. Bende bu günlerde avent süt pompası alıcam pompayla uyumlu olsun diye biberonları da avent alacaktım, kafam karıştı.
neler öğrendin cnm bizi de bilgilendirir misin?
Ama en çok önerilen iki markadan biri bu, hem kullanış açısından hem de BPA içermediği için.. İlk defa duyuyorum böyle olumsuz yorum![]()
evetttttt o servisler gelince inanılmazzzz kalabalık oluyor zatenn buluşurduk ne güzel![]()
yapayım canım ne demek Bi tabak alırım amayemek yok daha ortada
![]()
neler öğrendin cnm bizi de bilgilendirir misin?
ben elvankentteyim ünitköye çok yakınım yanisen ümitköyde misin?