- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Evimiz kucuk ilk torun bide hem annem hem kv bizde kalacak ev kucuk iki qrti bir..sadece salonumda klima var acabq yatak odama klimami alsam bilemedim yeyerli olur mu acaba
Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruz![]()
kizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
Cancağızım lohusa süresince bebek uyandıkça annen hanına getirsin sen de bedenen ruhen toparlarsın kendini.. Zaten iki saatte bir emecek çok da ayrılamayacaksınız haliyle. Odada soba olmasa da klima UFO vs alın bebek sizin nefesinizde bile üşür yenidoğan o...
Doktorumuz kontrol etti bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasida bende biraz tombişiz size benzeyecek iri bir bebek olacak dedi :) normalde bugün 28+4 uz ama bebeğim 30+2 görünüyor . 1.504 gr 39 cm benim güzel kızım. Kızımın saçları çıkmış saçlarını gördüm benim gibi saçları çok olacak belli ki. Eğer bana çekerse baya kilolu olacağa benziyor ben 4.700 gr doğmuşum ama iri olursa normal doğum olmaz o yüzden iri olması iyimi kötü mü bilemedim.birde normalde doğum tarihimiz 5 ocakta ama şimdiki duruma göre 23 aralık görünüyor babamizin doğum günü de 24 aralık inş o gün doğar çok güzel bir hediye olur babasına :)
Canım 6 kgdan fazla iti bebek değilse 4 kg vs ise itmesi doğması daha kolay olur güçlü olduğu için normal doğumlarda. Dünya Dağlık Örgütü'nde böyle yazıyor..