2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tetanoz

birinci doz

birinciden 4 hafta sonra

ikinciden 6 ay sonra

üçüncüden 1 yıl sonra

dördüncüden 1 yıl sonra olacak şekilde beş doz oluyor toplamda
tamam canım bende bu şekilde yazmıyo sanırım sadece tarih atıyo hemşire dikkat etmedim tarihlere :KK66:

öyle diyorlar canım evet kız bebek anneyi çirkinleştirir ama şükürler olsun ilk zamanlar çok sivilcem çıkıyordu geçti onlarda leke felan da kalmadı
leke falan çıkmadı ama bu ara sivilcelendim hatta bi tanesi ufak iltihaplıydı kolumda bi tane gördüm küçük tü ama.diğerleri normal sivilce :KK12::63:

tamam canım bende bu şekilde yazmıyo sanırım sadece tarih atıyo hemşire dikkat etmedim tarihlere :KK66:

leke falan çıkmadı ama bu ara sivilcelendim hatta bi tanesi ufak iltihaplıydı kolumda bi tane gördüm küçük tü ama.diğerleri normal sivilce :KK12::63:
inşallah da çıkmaz canım bundan sonra korkuyorum yine de

bugün de mutfağa giriştim dolapları siliyorum ama sadece kapaklarını :KK70: sonra da eletrikler siler bitiririm:KK50:

Bende normal çok istiyorum ama vajinusmusum
Doktorumun da sezeryan yanlisi olduğu söyleniyor
Vejinusmus olduğunu söylemedim hic, normali denemek icin

Vajinusmusun normal doğuma etki ettiğini bilmiyordum canım, sen bilirsin ama istersen bu durumu drla paylaş sonrasında inşaallah bir sıkıntı çıkmasın diye. Allah sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin. :KK36:

valla ben ayıramam bebeğimi yanımdan kışın salonu yazında yatak odamızda yatıcak prensesim ama bende okadar uzun süre aynı odada yatırma taraftarı değilim ama hiçte belli olmaz ayrılmakta istemeyebilirim o_O bebeğim konusunda kendime güvenemiyorum şimdi ne desek boş ama en az 1-2 yaşına kadar bizimle aynı odada yatar buna eminim.park yatağı kurarız yatak odasına böylece ayrı yatmaya alışmış olur ama başucumda olması şartıyla :KK76::KK76:

Bende aynı şeyi düşünüyorum, sadece bebeğimin bana ihtiyacı yok benimde ona ihtiyacım var, uyandığımda onu görmeye, onun kokusunu almaya öyle çook ihtiyacım var ki.. Düşüncesi bile çok güzel, hem benim ona bu kadar ihtiyacım varken Allah bilir o ne kadar ihtiyaç duyacak bana. Sonuçta herkesin bir bakış açısı var ama en önemli olan evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak, bana kucağımıza bir alınca bir daha bırakamicaz gibi geliyor :KK73: :-):KK37:

Bende aynı şeyi düşünüyorum, sadece bebeğimin bana ihtiyacı yok benimde ona ihtiyacım var, uyandığımda onu görmeye, onun kokusunu almaya öyle çook ihtiyacım var ki.. Düşüncesi bile çok güzel, hem benim ona bu kadar ihtiyacım varken Allah bilir o ne kadar ihtiyaç duyacak bana. Sonuçta herkesin bir bakış açısı var ama en önemli olan evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak, bana kucağımıza bir alınca bir daha bırakamicaz gibi geliyor :KK73: :-):KK37:
ayyy bende öyle düşünüyorum bir daha bırakmam gibime geliyoo :KK76::KK76:
ayy anne olma iç güdüsü bu şekildeyse annelik hiç düşünemiyorum :KK51::KK51:

ben öyle istiyorum ama annem öyle şey olmaz diyor ya
gece cogu kez kalkıp bebek odasına gitmek cok zor olucak o yuzden ben kendı odama besigı koyucm.ilk dogdugnda odasında yatmasına bence gerek yok.egıtım amaclı odasına alısması ıcın dıosunuz galıba ama zaten o bunu anlamyck.

:KK46:sizlerin aldını yaptını okudukça kendimi çok tembel hissediyorum daha miniğimin hiç bişi yok
Ben de ufak bi kıyafet alışverişi yaptım o kadar ama geçen rüyamda bebek doğmuş evde ne ıslak mendil varmış ne bebek bezi soymuşuz çocuğu giydireceğiz kıyafetler yıkanmamış bebeğin ayakları üşümüştü rüyada çok üzüldüm. Artık en temel ihtiyaçları ilk fırsatta almalıyız. Bebek bezi, zıbın, pamuklu ıslak mendil aa bi de rüyamda bebeğin poposu pişik olmuştu uyanınca çok üzüldüm pişik kremi falan almalıyız.

Ben de ufak bi kıyafet alışverişi yaptım o kadar ama geçen rüyamda bebek doğmuş evde ne ıslak mendil varmış ne bebek bezi soymuşuz çocuğu giydireceğiz kıyafetler yıkanmamış bebeğin ayakları üşümüştü rüyada çok üzüldüm. Artık en temel ihtiyaçları ilk fırsatta almalıyız. Bebek bezi, zıbın, pamuklu ıslak mendil aa bi de rüyamda bebeğin poposu pişik olmuştu uyanınca çok üzüldüm pişik kremi falan almalıyız.
bilinç altı ne fena valla bencede artık ufak tefek başlamak lazım ben bu haftasonu arkdaşlarla çıkcam o benden bi ay kadar önce onlar alcak bende bakcam artık

benim bildiğim sadece iğne yapcaklar bize geçen gittimizde iğneyi yazmıştı aldık soğuk yerde durması lazımmış almadıysan hemen alınca vurul canım
canım iğnenin vuruldunmu ne yaptın ben 3 hafta sonra vurulucam ama iğneyi bi önceki gittiğimd reçeteye yazdı aldım zamanı gelince vurulcam demişsin ben geçen hafta şeker için gittim daha gitmicem aşı zamanı gidicem ama aşıyla alakalı konuşmadık sonuç göstermek için geri gitmedim.şimdi benim önceden gitmem mi lazım beni bilgilendirirsen sevinrim.

günaydınlar....hayırlı cumalar kızlar.
Aşımızıda vurulduk.6 ay sonra tekrar dedi :KK12: yanlış hatırlamıyosam geçen konuşulmuştu bi daha çağırılmıyo falan filan ama beni çağırdı.Ama bi farkla o zaman kızımla beraber gidicem Allah nasip ederse :KK15::KK76::KK76:
tabi ozamana kadar kontrole gidicez yine.
1 ayda 1 kilo almışım :KK49: tabi öncekilerde tok oluyodum bu sefer açtım.yani toplamda 2.5 kilo almışım güzel dedi.bebeğin bi sorunu yok dimi dedi sanırım az kilo alınca :KK12: öyle düşündü doktor bişey demedi bana haftamızla uyumluyuz çok şükür kafama takıldı ölçümde yanlışlık olmaz dimi.:KK17::KK17: 24+2 de 600 gr dı meleğim...
bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra çok özlerim meleğimi :KK12::KK12::KK12::KK12::KK57::KK43::cry:
geçen unutkanlık konuşulmuştu burda bu aralar bende ilaçlarımı içmeyi unutuyom birini içiyom diğerini unutuyım :KK20:
eşime dedim sen hatırlat artık bana :KK17: alzheimer olacam yakında
bu arada kız anneleri sizdede sivilce sorunu varmı ya bende sivilce çıkmaya başladı her iki omuzumda,kolumn iç bölgesinde,bağrımda vss. hemşireye sordum normal dedi kızlar annelerinin güzelliğini alır çirkinleştirir diye bi tabir vardır dedi :KK17: yüzde lekelenme falan olur dedi :KK64:
Bende kız annesi olucam nasipse tabii bende ne çatlama ne sivilce nede leke var cnm

kolay gelsin canımm ben bugün bir şey yapmıycam hiç keyfim yok yapasım yok amaaaann..

o hızla koltukları bile sildim kendime inanamıyorum şuan:KK70::KK70: heryeri çektim altlarını sildim bi duvarları siliyim diyorum alt taraflarını yarıya kadar birde halı var birde tolet kaldı :KK69::KK4::KK4: bakalım bugün yapabilecekmiyim ara verdim şimdi yemek molası

Hepsi birbirinden güzel seçemedim.

teşekkür ederiz canım:KK19: şişeler bir gelse bende tam karar veremedim :KK37:hazır olsun dedim adam daha kargoya vericek de gelicek:KK67:

o hızla koltukları bile sildim kendime inanamıyorum şuan:KK70::KK70: heryeri çektim altlarını sildim bi duvarları siliyim diyorum alt taraflarını yarıya kadar birde halı var birde tolet kaldı :KK69::KK4::KK4: bakalım bugün yapabilecekmiyim ara verdim şimdi yemek molası

teşekkür ederiz canım:KK19: şişeler bir gelse bende tam karar veremedim :KK37:hazır olsun dedim adam daha kargoya vericek de gelicek:KK67:
aman canım dur hepsini bir günde yapma sakın çok iş yapmışsın zaten sonra sıkıntı olur
şeker sonucum iyi cikti.bebislerimide gördüm.kontrole gittikce eve ultrason alasim özledikce bebislerimi göresim gelio kizlar ya☺cok süķür iyilerrr pitirciklarim.ama idrar yolu enfeksiyonu cikti.insallah ilaçlarla düzelirr oda

bebeklerine maşallah sana da geçmiş olsun

Back
X