2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yormayıp napıyım be canım yaramı deştin valla ablamlar annemler başka şehirdeler yalnız başına da olmuyor mecbur bana kalıyor işler eşim yardım ediyor da hafta sonu sadece, hafta içi zaten 8 den sonra geliyor
kv var oda geçen dedi temizlikçi çağıralım ,doğuma yakın çağırmayı düşünüyorum dedim elimden geldiğince yapıyorum işte çok oturmak da iyi değil yavaş yavaş hallediyorum raabiim veriyor kolaylığını şükürler olsun pis evden neftet ediyorum ama bir o kadar da temizlemekten nefret ediyorum ,annemi özledim :KK43:
Ozaman şöyle diyeyim benim arkadaş 7 aylıktı böyle temuzlik yaparken doğum yaptı

aynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış
ben de ilk zamanlar ayırıyımfilan diyordum sonra bir pedagogun kitabını okudum hatta burada da yazdım o kitaptan sonra vazgeçtim ayırmaktan

2. yaşında sendroma giriyorlarmış o zaman kendiliğinden ayrılıyormuş zaten bu arada kitabın yazarı ve adı
adem güneş güvenli bağlanma
2 yaş da çok değil mi ya ben de 6 aylıkken falan ayırayım diyodum

bu aralar tekme atmıyor yavrum nedense geçen hafta çok aktifti sadece oradaolduğunu hissediyorum o kadar ona da şükürler olsun yarın dr a gideceğiz eşimle inş aşı bahane bebeğimi göreceğim sanırım 1.5 ay oldu görmeyeli geçen girdim ultrasona ama dr boyunu ölçtü kilosunu ölçtü o kadar daakkka sürdü yani çok özledim yavrumu
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inş hayırlısıyla doğurup bağrımıza basalım mis kokusunu içimize çekelim

Selam kizlar, doktorum 7.aydan itibaren sol tarafina dogru yat dedi ama surekli sola yatmaktan sol tarafim uyusuyor. sag tarafa yatincada bebisim hemen anneee obur tarafa don der gibi icimde halay cekmeye basliyor. Napsam ben ?sirtustu zaten hic yatmayin diyorlar bebege yeterli kan gitmezmis diye. Heralde ayakta uyumayi ogrenecegim bu gidisle .

bana kalsa ben de aynı odada yatmak istemem ama farklı şeyler var tabi kitabı okuyunca anlıyor insan aaa evet ben de böyleyim filan diyorsun cinselliği başka odaya taşıcam ben :D
bende araştırayım bari şimdi bebek hazırlığı hevesinden doğduktan sonrası için hiç araştırma yapmadım

slm kızlar doktorrdan geldimmmmm herşey yolunda 27+4 haflığız 980 gr ve 30 cmız herşey yolunda ocagın 5 de sezaryanla doğum olcam kendi istediğime göre korkularım var o yüzden normal kesinlikle istemiyorum bebişte gayet iyiymiş bidahi kontrol kasım 14 hadi hayırlısı bakalım :)

buda oğlummmm teyzeleriiii poz vermeyi sevmiyo amaaaa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 107
bende nuk alıcam

canım ona baktım çok pahalı geldi bana:KK43:

maşaallah canım

değişikmiş seninki canım

sağol canım moral oluyor bana böyle söylenince çok takığım kiloya

canım nasıl rahat edersen öyle gez misafirin çok gelicekse şık şeyler giyersin yani pijama yoksa eşofman

canım gayet iyisin tombiş değilsin

çok güzel canım

canım ısıtıcı şart eletrikli soba alın derim

ay sağol canım ne güzel moral veriyorsunuz:)

canım bebeğin daha önemli eşinle ayrı koltukta aynı oda da yatabilirsiniz

çok güzel böyle devam

maşaallah annesi ne yedin içtin hemen bilgi istiyorum:)

oyy çok tatlı canım maşaallah kızına

hey maşaallah canım sizede:)

canım al tabi annene gösterme aldıklarını içinde kalmasın ilk bebeğin sonuçta

çok güzel

çok tatlılar canım

neeee ay canm nasıl almış o kadar kiloyu ilk defa duydum

benimde uykum bir kaçıyor iki saattden önce gelmiyor

inşaallah canım
açlık ve tokluk kan şekerime bakılacak canım eğer yüksek ise şeker yüklemesi vericek doktorum. ama umuyorum ki güzel çıksın. :16:

kızlar Kraft twist modeli hoşuma gitti bebek arabasında. bu ürün hakkında fikri olan var mı?

slm kızlar doktorrdan geldimmmmm herşey yolunda 27+4 haflığız 980 gr ve 30 cmız herşey yolunda ocagın 5 de sezaryanla doğum olcam kendi istediğime göre korkularım var o yüzden normal kesinlikle istemiyorum bebişte gayet iyiymiş bidahi kontrol kasım 14 hadi hayırlısı bakalım :)

gözün aydın canım :)

10 kg almışım bendw kızlar amann napim ama bwn yinw dikkat ettim kepek ekmeği yedim heo kızaetma falan yok hamur işi yok şeker yok aekadaşım 65 kilo ile hamile kaldı 125 kg doğum yaptı:KK70: şimdi bana diyo aaa fazla kilo alma bana diyene bak dedim yüzüne :-)

Yuhhh altmis kilo mu :) cocugu kac dogdu merak ettim

bende çok merak ettim valla :))

Back
X