2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhabalar;

telefondan girdiğim için sürekli yazamıyorum ama devamlı okuyorum yetişebildiğim kadar çok hızlı ilerliyor sayfalar :)

muhtemel doğum tarihim 1 ocak, çoğunuzdan önce doğururum herhalde :)

ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım nasıl olacak diye, normal doğum yapmayı çok istiyorum. inşallah Allah nasip eder o duyguyu yaşamayı.

doğum çantalarım, ufak tefek şeyler dışında her şeyim hazır :) kızımı bekliyorum artık :)

herkese hayırlı doğumlar dilerim :)
Hoşgeldin..
Evet tarihe göre ilk doğum senin gibi ama bizim bebisler maalesef aceleci cikti :-). Bi kaç annemiz çoktan doğurdu bile vakitleri gelmeden.saglikli olsunlarda zamanin hiccc önemi yok :)

Sevdaangel canım yazıcam yazıcam yazıcam.. Dedim artık ertelemıım.. Bitanem gözün aydın tekrardan... Rabbim bi an önce yawruna kavusmayıda nasip etsin..
Bol bol sütün olsun..
Rabbim evladını evlatlarımızıhayırlı bi şekılde yetiştirmeyi nasip etsin.. Dualarımız senin ve kuzunla beraber... Kucagına alınca bi totosunu ısır benim yerime.. Niye üzmüş bizi sor o bebişe....
allah razı olsun allah sızlere yasatmasın sıkıntısız kucagnıza almayı nasıp etsin.ben bı sekılde kurtuldum allah sızıde kurtarsın.dualar karsılıklı cnım

çok geçmiş olsun bol su tel çaresi

maşaallah sana da genç anne:)

canım ben mevlütü sırf milleti toptan ağırlamak için yapıcam ilkte yapmadım çünkü gurbetteydim şimdi memleketteyim gelen çok olur bende tek tek uğraşamam iki çocukla o yüzden yapıcam, mevlüt değil de Kuran okutucam inşaallah duası edilir tamam, pide ayran, yanına iki çeşit salata yaparım birde tatlı tamamdır diyorum:) inşaallah, yoksa söylediklerin doğru çoğu insanın gözü kalıyor elinde olmadan

Canım öyle deme vaktinde gelsin kuzun eşin biraz daha geç gelsin en iyisi, birde seni bu kadar strese sokmasın sen ona göre doğurmayacaksın o size ayak uydurmak zorunda, inşaallah 40 haftayı tamamlar erken gelmesin canım meleğin, eşininde işi inşaallah ona göre ayarlanır

maşaallah canım bebeğine

cevap veriyim dedim ama doğumdasın şimdi:)

ben normal doğum taraftarıyım canım her zaman tüp olunca niye risk olsun tamam zor bulduğunuz için diyorlar ama bende bunu anlamıyorum normal olunca riske atılabilir mi demek dr ları anlamak mümkün değil, tabi kararı siz vereceksiniz

hadi hayırlısı olsun

ben hep jilet kullanırım, görmeden alabiliyorum desem:) hiç ayna kullanmıyorum bakmadan elim alıştığı için yapabiliyorum:)

ay canım ya okuyunca kanım çekildi kolun koptu demek, şimdi iyiymişsin ama maşaallah eşinede Allah bozmasın

çok geçmiş olsun canım ben hep ayakta yıkanırım bekarlığımdan beri hiç oturmam enfeksiyon kapmamak için

hoş geldin aramıza

aaaa canım maşaallah size, sağlıkla büyütün kuzunuzu iy olmanıza çok sevindim

normal canım ilkte oluyor endişe ama sen bana güven takma şu densizleri

sağol canım

ayyy canım inşaallah çok kolay rahat sağlıklı huzurlu bir doğum olur yavrun güzel güzel doğar bol bol şifalı sütün olsun:)

sağol canım

iç canım bebeğin kilosuna etkisi çok hem de

normal canım sıkma sakın canını benim oğlumun başı büyük ilkte öyleydi yapı meselesi seninki normal

zor canım eğer benim ağrım gibiyse ben adım atamıyorum nasıl durucaksın bir hafta çok zor:KK43: geçmiş olsun tekrar sana da

ayy ne dombilisi fıstık gibisin maşaallah

sağol canım gece rahat uyuyabildim sabah yine başladı şükür jel ağrı kesici iyi geldi dedim yine mi aynı olacak:KK43: çocuk olunca mecbur ayağa kalkıyorum yoksa yatınca ağrımıyor

canım tablo için soruyorsun sanırım bilmiyorum maalesef ama tablo mesaj bölümünden yapılmıyormuydu?

yeter canım doğumdan sonra alırsınız gerekince

sağol canım yatıyorum hep

canım duramadım ki ben eşim bile panik oldu normalde takmaz pek:) adım atamıyordum ki ahhh aahhh diye diye yürüdüm, hastaneye girince herkes bana baktı doğuruyorum sandılar:) seninde çoksa hiç adım attırmıyorsa görün canım

sağol canım sana da geçmiş olsun sor tabi

sağol canım

maşaallah diyeyim bebeğine yine de:) görmemişsin ama gümbür gümbür kalbi atıyor kuzunun:) snein kızda minyom olacak dmek ki annesi ama bak doğunca bizimkileri sollar kiloda çok daha hızlı alır

sağol canım sürdüm rahatladım

yok senin karnın daha yukarda çooook inmesi lazım canım

şaşırmadım!!

ay iyi canım rahatlamışsın diş konusunda

dönmüş demek maşaallah böyle gider artık dönmez canım merak etme

çok güzel canım çok şık olmuş

canım küçük bardak daha iyi şerbeti herkes sevmiyor çünkü

ben tekerlekli sepet beşik alıcam taşıması kolay olsun diye

otomatik sallanan modeller çıktı, baby 2 go nun var mesela

anlamaz canım tutuştur eline yaptır sen

canım çok geçmiş olsun inşaallah korkutmaz bir daha sizi, hemen bitir hazırlığını

geldim canım sabahta girdim ama sürekli yatıyorum çok oturunca başlıyor kalça ağrım o yüzden giremedim, sabah başladı ağrım hemen jeli sürdüm ilacımı içtim şimdi çok az en azından oğlum bir şey isteyince bakabiliyorum

canım ben ilk oğlumda elektrikli sobanın önünde yıkadım hep küvetini koydum odaya, şimdi de aynısı olur banyolar soğuk olur oda da yıkıyorum ben yani gerekli bir şey
Sağol dediğin gibi böyle gider tekrar ters dönmez inşallah :KK55:

ayy annem de karatayı izliyormuş garibim unutmuş şeker yüklemesi yaptırdığımı
aradı diyor sen şeker yüklemesi yapmışmışmıydın yavrum ,yaptırdım ya dedim
olsun diyo bu sefer :KK70: inş bişey olmaz diyo Allahın izniyle:KK70: kıyamam yaaa

Benim de kayinvalidem aradi :KK48: kizim sen seker yuklemesi yaptirmamistin de mi diye :-) ben de yaptirdim diyince bi uzuldu garibim :KK76:

yk tatlım ya durduğu falan yok arttuğı var,ne güzel 3-4 haftadır sabitti kılom sırf bu hafta 2 kg almışım,15 di şimdi 17 kg almışım,ablam dediki sezeryanla doğum yaptığında 3 kg çocuk doğursan bile istediği kadr kanaman olsun eşi olsun aldığın serumlardan dolayı 4-5 kg anca kayboluyormuş öyle eve geliomuşsun,ama normal doğuurursan 8-10 kg direk hastanede gidiomuş,bu konuya sizler ne diyorsunuz ablam yanılıyormu ?

Canim benim arkadasim da sezeryanla dogum yapti, eve gelince bi hevesle cikmis tartiya ama doguma girdigi kiloyla ayniymis kilosu. Ama sonra bi ayda 10 kilo birden gitmis, hem de hic ozel bisi yapmadigi halde :) Sanirim sezeryanda odem sorunu oluyor. Odem atilinca da gidiyor kilolar.

PINAR45 PINAR45 canim bebegi banyo yaptirirken kendimizin ki gibi sicak bi su kullanmicamiz icin banyo o kadar buharli ve sicak olmaz. Dolayisiyla da banyo cok isinmayacagi icin odaya geciste sikinti yasamazsin. Bu durumda asil yasayacagin sorun banyonun isisinin dusuk olma durumu. Eger banyonuz serin oluyorsa bebisin banyo yaptirirken usur ve hastalanir.

Slm kızlar giremiyorum yazarken site Dönüyor dıye sizide merak edıyorum inş herkes iyidir bnm Buaralar tansıuon yükseliyo kızım ateşlendi 3 gün düşmesi acildeydik uykusuz kaldım yoruldum ondan hep şişiyorum el ayak yüz balon oldum buna şükür ogluşumla iyi olsunda

cevap için teşekkürler canım ,
hastahanede de önce asistanları bakıyor. önce onlar ölçüyor, sonra herman bey tekrar ölçüyor.. çok bir fark yok demek ki. çok şükür dediğin gibi bir sorun yoksa çok uzatmıyor ama işte ne bileyim biz onca zaman gün sayıp kontrole gidince olabildiğince orada kalmak , bol bol konuşmak istiyoruz sanırım. 9 aydır her kontrolden önce ki gece sabaha kadar heyecandan ve endişeden gözüme uyku girmiyor. son günlerin popüler lafı; anneliğin fıtratında var demek ki bu durum.

Canim bisey daha sorcam sana hastanede kilomu ve tansiyonumu olcmediler ozelde yapiolardi hep. Sana yapuolar mi? Bide merakimi mazur gor ne dr hastane muayene ucreti hastanede?

Nasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttu :KK43: ODUN ne olacak:KK61: neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım
Canım ya niye sıkıyon canını...
Odunlıl bütün erkeklerin kanında canında var...

Canım ya niye sıkıyon canını...
Odunlıl bütün erkeklerin kanında canında var...
Ne bileyim 10yıl yani unutulurmu evlendigimde daha 19 yaşındaydım kalktım onun için yaşadıgım ülkeden uzaklara geldim..şunun şurasında 20 gün gibi az bir süre kaldı doguma (tabiki Allah bilir) insan zaten duygusallıgın zirvesine çıkmış..biraz mutlu edilir moral verilir demiii.Neyse saglıklıyızya bunada çok şükür

allah razı olsun cnım.kızım 2500dogdu cok ufak bı bebek dgl.her gecen gun ıyıye gdıyo bugun tam bı hafta oldu.yanına gttıgmde de hep konusuyorum kuveze dokunuyorum oksuyorum.cok zor bılıyomusunuz.bugunume de cok sukur

sağlıklı olsun canm yeterki kavuşacaksın çok kısa bebeğine mis kokusunu içine çekeceksin hayırlısıyla inş şükürler olsun gerçekten

Benim de kayinvalidem aradi :KK48: kizim sen seker yuklemesi yaptirmamistin de mi diye :-) ben de yaptirdim diyince bi uzuldu garibim :KK76:

Canim benim arkadasim da sezeryanla dogum yapti, eve gelince bi hevesle cikmis tartiya ama doguma girdigi kiloyla ayniymis kilosu. Ama sonra bi ayda 10 kilo birden gitmis, hem de hic ozel bisi yapmadigi halde :) Sanirim sezeryanda odem sorunu oluyor. Odem atilinca da gidiyor kilolar.

kıyamam yaa benimkide aynı sesi değişti falan :KK48:

Nasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttu :KK43: ODUN ne olacak:KK61: neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım

boşver yaa amaaaannn napcan canm :KK51:üzülmene değmez :KK66:

iyi geceler herkese yarın staj var yine sabahın köründe kalkıp yollara düşeceğim yine öğlen 12.30 da bitiyor 14-15 gibi evde olurum artık bitmiş bir halde :(

Canim bisey daha sorcam sana hastanede kilomu ve tansiyonumu olcmediler ozelde yapiolardi hep. Sana yapuolar mi? Bide merakimi mazur gor ne dr hastane muayene ucreti hastanede?
Rica ederim,Ölçüyorlar canım
Dosyada takip ediyorlar.135 tl ayda 1 ödüyoruz. artık haftada 1 e düştü kontroller.muaynehane ücreti ne kadar peki? Özel sağlık geçiyor mu muaynehanede?

Ahhh rosam ahh senın gıbı dusunmez....
Sen kutla belkş utanır..:)
Unuttugunu hatırlat... En iyisi bnm gbi yapcan.. Telefonuna hatırlatma kur hihihi

ayy yine şeker yüklemesinden bahsediyo yükleme yaptırmak erken doğuma sebep olur diyoo:KK61:
kız yoksa ben ılk te yaptırmadım ondan mı gec dogurdum keske yaptıraydm sımdı yaptırdım daha bısıy yok pazartesı otuz sekız dolunca bıdahamı yukeleme yapsam :)

Rica ederim,Ölçüyorlar canım
Dosyada takip ediyorlar.135 tl ayda 1 ödüyoruz. artık haftada 1 e düştü kontroller.muaynehane ücreti ne kadar peki? Özel sağlık geçiyor mu muaynehanede?

Bugun unuttular heralde olcmeyi o zmn. Tesekkur ederim canim. Biz de 150 oduyoruz ayda 1... ozel saglik geciyordur heralde benim ozel sagligim sadece yatarak oldugu icin kullanamiyorum canim. Sen ozel saglikla mi 135 oduyorsun? Biz de 15 de 1 gidiyoruz simdilik. Heralde diger kontrolde haftada 1 e duser

kız yoksa ben ılk te yaptırmadım ondan mı gec dogurdum keske yaptıraydm sımdı yaptırdım daha bısıy yok pazartesı otuz sekız dolunca bıdahamı yukeleme yapsam :)
Kız sesli güldüm baya yani... Yaptır yaptır pırtlat cocugu.. Deli hatun

İyi akşamlar kızlar...doğumlar baslamis bile hayırlısı Rabbim evlatlarimiza sağ salim kavuşmayı nasip etsin....Bu arada benim akintim hala devam ediyor sizlere de var mi bazen şeffaf şu gibi,bazen koyu ikinci dogumum olacak ama korku başladı:)))

Back
X